• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar merhaba bişey sorcam test yaptım negatif çıktı 2-3 saat sonra baktım silik 2. çizgi vardı ne anlama geliyo ki acaba hamile olabilirmiyim yarın adet günüm ve 2 gündür kahverengi lekelenme var

sabah uyanınca test yap bencee beklemiş idrar hem daha kesin sonuç:34::34:

canım ilk denemen olacak demiii özelde mi yaptırcan bu aradaa
bende bu önümüzdeki günlerde gidecem doktoraa rhimde yara var onu donduracak canım
bende tüpden randdevu alıcammm belki nisan masyıs gibi ben de yaptırıcam canım tüp
hakkımızda hayırlısı olsun canım allahım yardımcımız olsun:31::31::31:

2. denemem olacak cnm brüksel tüp bebekte deneyecem bana kalsaydı bu kadar beklemezdim 2. deneme için cnm bende evliligimin ilk yıllarında yara dondurmuştum çok şükür geçti inş. seninde geçer cnm inş. tüpe gerek kalmaz hamile kalırsın hayırlısıyla

2. denemem olacak cnm brüksel tüp bebekte deneyecem bana kalsaydı bu kadar beklemezdim 2. deneme için cnm bende evliligimin ilk yıllarında yara dondurmuştum çok şükür geçti inş. seninde geçer cnm inş. tüpe gerek kalmaz hamile kalırsın hayırlısıyla

aminn canım inşaalllaahh
olsun ara vermek daha iyii bence allahım saglıkla nasip etsin insallahh
ben devletde denicem sansımı bakalım 2 ay sonraya sıara veriolarmıs ne zaman olur nasip
allahım haırlısın versin cümlemizee insallahh
canım ben cıkıorum uykum geldi her zaman beklerm canım kendine ii bakk öptüm:48::48:

aminn canım inşaalllaahh
olsun ara vermek daha iyii bence allahım saglıkla nasip etsin insallahh
ben devletde denicem sansımı bakalım 2 ay sonraya sıara veriolarmıs ne zaman olur nasip
allahım haırlısın versin cümlemizee insallahh
canım ben cıkıorum uykum geldi her zaman beklerm canım kendine ii bakk öptüm:48::48:
Devlet dedigin üniversite has.demi inş. cnm Allah gönlüne görw versin iyi geceler cnm Allaha emanet ol

Devlet dedigin üniversite has.demi inş. cnm Allah gönlüne görw versin iyi geceler cnm Allaha emanet ol

aminn canım cümlemizin insallahhh
eeevvet canım ege üniversit yaptırcam tüp bebegii nasipsee
allahım hayırlısıyla nasip eder inşaallaah ellerimizi yuregimizi bos cevirmez:5::5:

niye kimsecikler yok yahuuuuuuuu kvle var şuan bende gizlice kaçtım odaya soğan suyumuda elime aldım geldim ama yoksunuz kiiiiiiiiii:10::10:

ben geldim cnm nasılsın bakıyımmmm görüşmeyelii:38:

ne olsun canım aynı 1 haftadır kvler bendeeeeeeeeee ne zaman gidecekleri belli değil çalışmada yapamıyoruz doğru düzgün dün yaptık gece eşim sabah işe gideceği için erkenden duş almış kvde de erken kalkar sabah bana söyleniyor akşam niye duşunu almamış bu oğlan sabah alıyor başı ağrıyacak diye:47:içimden bende dedimki yanınızda mı yapacaktık gece yaptık işte tövbe tövbeeeeeee:22:

sen nasılsın canım regl dönemin yakın mı ne durumdasın?:16:

ne olsun canım aynı 1 haftadır kvler bendeeeeeeeeee ne zaman gidecekleri belli değil çalışmada yapamıyoruz doğru düzgün dün yaptık gece eşim sabah işe gideceği için erkenden duş almış kvde de erken kalkar sabah bana söyleniyor akşam niye duşunu almamış bu oğlan sabah alıyor başı ağrıyacak diye:47:içimden bende dedimki yanınızda mı yapacaktık gece yaptık işte tövbe tövbeeeeeee:22:

sen nasılsın canım regl dönemin yakın mı ne durumdasın?:16:

ne zaman gitcekler kv ler hemen gitsinlerrr yaaa...sizi de engellıyolarr ....sanki ona sorcaktınız ne zaman yapıp ne zaman yapmıcagınızı...töbe töbeee ben adet oldm cnm 5. günümmm benımde kv ler vardı cumartesı geldıler carsamba gıttılerr... :34:

selammmm kıslarrr ii aksamlarr:16::16::16:

niye kimsecikler yok yahuuuuuuuu kvle var şuan bende gizlice kaçtım odaya soğan suyumuda elime aldım geldim ama yoksunuz kiiiiiiiiii:10::10:

slm kızlarrrr ben geldimmm kimsecikler var mıııı:3:

ben geldim cnm nasılsın bakıyımmmm görüşmeyelii:38:

SELAM kızlar Nasılsıniz bakalım görüşmeye li

ne zaman gitcekler kv ler hemen gitsinlerrr yaaa...sizi de engellıyolarr ....sanki ona sorcaktınız ne zaman yapıp ne zaman yapmıcagınızı...töbe töbeee ben adet oldm cnm 5. günümmm benımde kv ler vardı cumartesı geldıler carsamba gıttılerr... :34:

sorma canım ya ne zaman giderlerse artık bilmiyorum 24 saat kbaba kvalide üçümüz evde oturuyoruz ben sürekli çay,yemek ev işi dön dolan sıtkım sıyrıldııııııııııı tamda yumyum zamanıma denk geldi hep böyle oluyor her geldiklerinde:47:olsun kuzum bu ay yeni umut senin için inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez vakitte:14:tv de çocuk bezi vs reklamı çıksa kötü oluyorum özellikle de kvler varken mutfağa filan kaçıyorum işte böyle canım ya:5:

Back