• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorma canım ya ne zaman giderlerse artık bilmiyorum 24 saat kbaba kvalide üçümüz evde oturuyoruz ben sürekli çay,yemek ev işi dön dolan sıtkım sıyrıldııııııııııı tamda yumyum zamanıma denk geldi hep böyle oluyor her geldiklerinde:47:olsun kuzum bu ay yeni umut senin için inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez vakitte:14:tv de çocuk bezi vs reklamı çıksa kötü oluyorum özellikle de kvler varken mutfağa filan kaçıyorum işte böyle canım ya:5:

sıkıcı oluyor dımı aynen cnm zaman gecmıyo bı turlu... yoruluyosun cabası.. mısafırlık omru 3 gun ne kalırla bılmem ...hayırlısı cnm her ay yenı umutlarla dolup tasıyoruz.. inşallah gönlumuzun muradları gerceklsır.. üzme kendını cnm senın sucun ya da gunahın yok kkı .. rabbm takdır ederse olur..utanıp sıkılma cnm sakıınnnn yuzunu bı yere egersen bı de onların yanında daha cok ustune gelırlerr:47:

çok şükür canım sen nasılsın aşılama yaptıran birisi olarak ruh halini tahmin edebiliyorum inşallahhhhhhhh bebişin sana tutunmuştur bugün kaçıncı günün canım:16:

Aşılaman hayırlı olsun canım benim.
Ben yarın 14.gün belli olacak

sıkıcı oluyor dımı aynen cnm zaman gecmıyo bı turlu... yoruluyosun cabası.. mısafırlık omru 3 gun ne kalırla bılmem ...hayırlısı cnm her ay yenı umutlarla dolup tasıyoruz.. inşallah gönlumuzun muradları gerceklsır.. üzme kendını cnm senın sucun ya da gunahın yok kkı .. rabbm takdır ederse olur..utanıp sıkılma cnm sakıınnnn yuzunu bı yere egersen bı de onların yanında daha cok ustune gelırlerr:47:

haklısın canım kayınvalidemin dayısının büyük gelininde doğuştan rahminde sorun olduğu için bebeği olmamış kvsi de oğlum evlensin vs vs demiş bana bunları anlatıyor yaaaaaaaaa:14::14:ne amaçla anlattığını çözmüş değilim geçen bayramda da kvalideme pofuduknaz ben biliyorum hamile bana demiyorsunuz demiş bende bunu duyunca çok sinirlendim kv deme olsaydı içimde saklayacak halim yoktu Allahın bildiğini kulundan saklamam eğer hamile olursam ben demiştim:47:

Son düzenleme:
Aşılaman hayırlı olsun canım benim.
Ben yarın 14.gün belli olacak
yok kuzum aşılamam negatif malesef hatta 4 ay oldu:43::43:
kim aşılama yaptırdı yaaa benım haberım yokkkkkk:43::43::43:

ben daha önce yaptırmıştım canım negatiffffff:43:bu ay tekrar aşılama için gittim doktor testleri yenileyelim dedi p.tesi randevu için aradım cuma arayın tekrar dediler yarın bidaha arayacağım eşimden de yine sperm testi istediler sonuçlara göre başlayacağız bakalım hayırlısı:26:

haklısın canım kayınvalidemin dayısının büyük gelininde doğuştan rahminde sorun olduğu için bebeği olmamış kvsi de oğlum evlensin vs vs demiş bana bunları anlatıyor yaaaaaaaaa:14::14:ne amaçla anlattığını çözmüş değ,lim geçen bayramda da kvalideme pofuduknaz ben biliyorum bana demiyorsunuz demiş bende bunu duyunca çok sinirlendim kv deme olsaydı içimde saklayacak halim yoktu Allahın bildiğini kulundan saklamam eğer hamile olursam ben demiştim:47:

yani neyi saklıcaksan ..hamıle kalsam herkese hopörlerle duyurucam deseydın :)))

ben daha önce yaptırmıştım canım negatiffffff:43:bu ay tekrar aşılama için gittim doktor testleri yenileyelim dedi p.tesi randevu için aradım cuma arayın tekrar dediler yarın bidaha arayacağım eşimden de yine sperm testi istediler sonuçlara göre başlayacağız bakalım hayırlısı:26:

Rabbimiz duy sesimizi inşallah hayırlı vakitte bizlerde hamile kalacağız

yani sen yaptırmadım önce yaptırmıstın negatıf cıkmıs hayırlısı cnm yaaa .. o zaman öbur aya aşılaman kaldııı bakalım ne dıcek drr ...bılgılendır bızı

İnşallah balım ya tutmuştur Rabbim Her zaman hayırlı versin.tamam Sağol tatlım.

ya cnm sen ne zaman aşılama oldunnnnnn :30:inşallah tutar cnm :49:

yani neyi saklıcaksan ..hamıle kalsam herkese hopörlerle duyurucam deseydın :)))
aynen canım ya insanlar şaka gibi ne desem boş böyleleri laftanda anlamıyorlarki:63:
Rabbimiz duy sesimizi inşallah hayırlı vakitte bizlerde hamile kalacağız

inşallah canım ya o kadar dua ediyorum ki hepimiz için rabbim hiçbir aileyi evlatsız bırakmasın:43:

yani sen yaptırmadım önce yaptırmıstın negatıf cıkmıs hayırlısı cnm yaaa .. o zaman öbur aya aşılaman kaldııı bakalım ne dıcek drr ...bılgılendır bızı

23ocak ta tatlım

aynen canım bakalım ne diyecek doktorlar araştırmamız lazım dediler sebepsiz infertilite benimki ama altında yatan birşey var mı yok mu bilmiyoruzki:26:

aynen canım ya insanlar şaka gibi ne desem boş böyleleri laftanda anlamıyorlarki:63:

inşallah canım ya o kadar dua ediyorum ki hepimiz için rabbim hiçbir aileyi evlatsız bırakmasın:43:

İnşallah balım ya amin amin amin

Back