SELAM kızlar Nasılsıniz bakalım görüşmeye li
çok şükür canım sen nasılsın aşılama yaptıran birisi olarak ruh halini tahmin edebiliyorum inşallahhhhhhhh bebişin sana tutunmuştur bugün kaçıncı günün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SELAM kızlar Nasılsıniz bakalım görüşmeye li
Aleykümselam cnm hoşgeldinnn ... iyiyiz sukur sen nasılsın
sorma canım ya ne zaman giderlerse artık bilmiyorum 24 saat kbaba kvalide üçümüz evde oturuyoruz ben sürekli çay,yemek ev işi dön dolan sıtkım sıyrıldııııııııııı tamda yumyum zamanıma denk geldi hep böyle oluyor her geldiklerindeolsun kuzum bu ay yeni umut senin için inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez vakittetv de çocuk bezi vs reklamı çıksa kötü oluyorum özellikle de kvler varken mutfağa filan kaçıyorum işte böyle canım ya
Bende iyiyim çok şükür . Kabızlık disinda bir problem yok tatlım
çok şükür canım sen nasılsın aşılama yaptıran birisi olarak ruh halini tahmin edebiliyorum inşallahhhhhhhh bebişin sana tutunmuştur bugün kaçıncı günün canım
Aşılaman hayırlı olsun canım benim.
Ben yarın 14.gün belli olacak
sıkıcı oluyor dımı aynen cnm zaman gecmıyo bı turlu... yoruluyosun cabası.. mısafırlık omru 3 gun ne kalırla bılmem ...hayırlısı cnm her ay yenı umutlarla dolup tasıyoruz.. inşallah gönlumuzun muradları gerceklsır.. üzme kendını cnm senın sucun ya da gunahın yok kkı .. rabbm takdır ederse olur..utanıp sıkılma cnm sakıınnnn yuzunu bı yere egersen bı de onların yanında daha cok ustune gelırlerr
yok kuzum aşılamam negatif malesef hatta 4 ay olduAşılaman hayırlı olsun canım benim.
Ben yarın 14.gün belli olacak
kim aşılama yaptırdı yaaa benım haberım yokkkkkk
Allah iyilik versin cnm .. kayısı falan ye su tüket bol bol inşallah gecer...
haklısın canım kayınvalidemin dayısının büyük gelininde doğuştan rahminde sorun olduğu için bebeği olmamış kvsi de oğlum evlensin vs vs demiş bana bunları anlatıyor yaaaaaaaaane amaçla anlattığını çözmüş değ,lim geçen bayramda da kvalideme pofuduknaz ben biliyorum bana demiyorsunuz demiş bende bunu duyunca çok sinirlendim kv deme olsaydı içimde saklayacak halim yoktu Allahın bildiğini kulundan saklamam eğer hamile olursam ben demiştim
kim aşılama yaptırdı yaaa benım haberım yokkkkkk
yok kuzum aşılamam negatif malesef hatta 4 ay oldu
ben daha önce yaptırmıştım canım negatiffffffbu ay tekrar aşılama için gittim doktor testleri yenileyelim dedi p.tesi randevu için aradım cuma arayın tekrar dediler yarın bidaha arayacağım eşimden de yine sperm testi istediler sonuçlara göre başlayacağız bakalım hayırlısı:26:
yani sen yaptırmadım önce yaptırmıstın negatıf cıkmıs hayırlısı cnm yaaa .. o zaman öbur aya aşılaman kaldııı bakalım ne dıcek drr ...bılgılendır bızıyok kuzum aşılamam negatif malesef hatta 4 ay oldu
ben daha önce yaptırmıştım canım negatiffffffbu ay tekrar aşılama için gittim doktor testleri yenileyelim dedi p.tesi randevu için aradım cuma arayın tekrar dediler yarın bidaha arayacağım eşimden de yine sperm testi istediler sonuçlara göre başlayacağız bakalım hayırlısı:26:
İnşallah balım ya tutmuştur Rabbim Her zaman hayırlı versin.tamam Sağol tatlım.
aynen canım ya insanlar şaka gibi ne desem boş böyleleri laftanda anlamıyorlarkiyani neyi saklıcaksan ..hamıle kalsam herkese hopörlerle duyurucam deseydın :)))
Rabbimiz duy sesimizi inşallah hayırlı vakitte bizlerde hamile kalacağız
yani sen yaptırmadım önce yaptırmıstın negatıf cıkmıs hayırlısı cnm yaaa .. o zaman öbur aya aşılaman kaldııı bakalım ne dıcek drr ...bılgılendır bızı
ya cnm sen ne zaman aşılama oldunnnnnn inşallah tutar cnm
yani sen yaptırmadım önce yaptırmıstın negatıf cıkmıs hayırlısı cnm yaaa .. o zaman öbur aya aşılaman kaldııı bakalım ne dıcek drr ...bılgılendır bızı
ya cnm sen ne zaman aşılama oldunnnnnn inşallah tutar cnm
Biz galiba ama ben yazdim buralara hep .
aynen canım ya insanlar şaka gibi ne desem boş böyleleri laftanda anlamıyorlarki
inşallah canım ya o kadar dua ediyorum ki hepimiz için rabbim hiçbir aileyi evlatsız bırakmasın
garippp bı durum suan saskınım gercekten .... rabbim hayırlısıyla nasip eder bebişini inşallah...ilk hamişimiz cıkarsın topıgımızdennn aminnnnnn
aynen canım bakalım ne diyecek doktorlar araştırmamız lazım dediler sebepsiz infertilite benimki ama altında yatan birşey var mı yok mu bilmiyoruzki:26: