merhaba cnm hoşgeldinnn ...iyiyiz şükür sen nasılsın
Hosbuldum.cnm tskler iyiym bende sükur.sitede dolasiyorum faydali bilgiler edinmek icin uyuyamiyorum desem yeri var migdem yaniyor uyutmuyor beni bitürlu:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba cnm hoşgeldinnn ...iyiyiz şükür sen nasılsın
Sevindim gittiklerine :)))) bende hastaydım iyileşmeye başlıyorum artık..
Hoşbuldum şükür öksürük dışında iyiyim ara ara bulursun
Merhaba hoşgeldin... İyiyiz çok şükür sende iyisindir umarım? :)
Hosbuldum.cnm tskler iyiym bende sükur.sitede dolasiyorum faydali bilgiler edinmek icin uyuyamiyorum desem yeri var migdem yaniyor uyutmuyor beni bitürlu:)))
heee ii o zaman ne bilim farklı bi acımı buldun acaba dedimm
selamm hoş geldinn iyiiz sen nasılsınnn
hoş geldin aramıza anlatsana biras kendinii
Tskler kizlar iyiyim allaha sükur, yeni hamileyim sitede faydali bilgiler gördüm araniza katiliyim dedim:))
Tskler kizlar iyiyim allaha sükur, yeni hamileyim sitede faydali bilgiler gördüm araniza katiliyim dedim:))
hayırdır cnmmm hamıle mısın yoksam :))
Evet ya iyiyim öksürükte bi geçse süper olacak..disari çıktım ya bugün,kocam nefes alamiyosun sesin cıkmıyo bu soğukta dışarımı çıktın dedi umarim tekrarlamazo öksürük de gecmiorr canım yaa gıcık olarak kalıor limon ve ball içe içe zor gecirdim ben
Evet nesli doğru söylüyor süt iç :)Allah iyilik versin cnm...hamilelikten yanıyor sanırsam ...süt iç soguk bır turk kahvesı fıncanıyle ıkı yudumda bıseycıgın kalmaz ..her yandıgında bu sekılde hafıfletebılırsın...
allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin canım
tabi canım her zaman bekleriz sohbete biz sennden sende bizden faydalana biliriz
yok dadlum nerdeeee
selam kızlar demek istemiştim
selaamm canım hoş geldin nasılsınn
inşallah cnm olur olur ...sabretmek lazım ... a.s bu arada hoşgeldinnn
hosbuldum buzincim cıkmadan seni gördüm seslenim bi dedimdi
niye kiii bizi görunce vermıcen mı küstüm sana
kısss mine kardeş ..kaç yıllık evlıydın ne zamandır ıstıyodun bıze anlatsan bırazcık bızde faydalansak :)
yok kısss şaka yapıommmm farketmez ha buzın ha biz alırız her şekil selamını :)) çalısıon mu sen cnmmyok bacum yanlıs anlasıldı
Cnm 2.5 senelik evliyim.Gecen sene yazin karar verdik 5 ay sonra oldu:))ondan once dogum kontrol hapi kullaniyordum yazin biraktim anca yeni yilda ogrendim bebisle yeni yila girmisim:)) siz nezamandir düsunuyorsunuz
Evet ya iyiyim öksürükte bi geçse süper olacak..disari çıktım ya bugün,kocam nefes alamiyosun sesin cıkmıyo bu soğukta dışarımı çıktın dedi umarim tekrarlamaz
Evet nesli doğru söylüyor süt iç :)
Amin insallah cnm umarim cocuk sahibi olmak istiyen herkese rabbim.verir.bi faydam olursa.seve seve:))
Cnm 2.5 senelik evliyim.Gecen sene yazin karar verdik 5 ay sonra oldu:))ondan once dogum kontrol hapi kullaniyordum yazin biraktim anca yeni yilda ogrendim bebisle yeni yila girmisim:)) siz nezamandir düsunuyorsunuz