İnşallah balım ya amin amin amin
amin kuzummmmmmmmkızlar ben kaçayom yarın erken kalkmam lazım malum misafirim var çok öpüyorum sizleri her zaman dualarımdasınızeses07 canım inşallah ilk hamişimiz sen olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah balım ya amin amin amin
inşallah yoktur bir sorun... bizimde sebepsiz ama ne bılım ...uffff ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN BU MUCİZEYİİİİİ
test yarın mı yaptırcan 15. gunumu cnm.. belli olmaz cnm kımılerı kaç aylıkken anlıyolar belkı senınkıde öyle bı durumdur..umudunu yitirme cnmmmHiç bir belirti yok
inşallah canım inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnben kaçtım canım kendine iyi bakkkkkkkk
amin kuzummmmmmmmkızlar ben kaçayom yarın erken kalkmam lazım malum misafirim var çok öpüyorum sizleri her zaman dualarımdasınızeses07 canım inşallah ilk hamişimiz sen olursun
test yarın mı yaptırcan 15. gunumu cnm.. belli olmaz cnm kımılerı kaç aylıkken anlıyolar belkı senınkıde öyle bı durumdur..umudunu yitirme cnmmm
iyii aksamlar kızlar nasılsınızz
iyi akşamlarr cnm hoşgeldinnnn iyiyiz şükür sen nasılsınnn
hoş buldukk
yaaa melisa otu aldım bugün içim dediim cok kötüyüm migdem bulanıyorr
içtıkten sonra mı mıden bulandı yoksa ıcmeden önce bulanıyo muydu???...eger bulanıyorsaa zencefıl lımon cayı ıc cok faydalı cnmm
içdikden sonra tadı kötü biraas içemedim zati hepsinii
Bende geldimmmm...nasılsınız bakalım?
Aşılaman hayırlı olsun canım benim.
Ben yarın 14.gün belli olacak
canım nereye ya konusamadık tühh inşaalaahh misafirlerin en kısa zamnda gider canım
kıs günü uzun süreli misafir olmuyor karı kocayız genciz neden bu insanlar düşüncesiz bilmiorum
gec bile kalmıs belli olması için benim 12 gününde belli oluyor duu
hapla mı igneylemi asılama oldun
Bende geldimmmm...nasılsınız bakalım?
durumda degısıklık var mı cnm sakinlesip mayıstın mı bıraz :)))
Hap ile aşılama nedir? Ben normal aşılama oldum :))
hoşgeldın cnmmm iyiyiz muhabbet edıyourz sen nasılsn
hoş geldin tatlım ben biras sersem sayılırım sen nasılsın
yok henuz bi degişiklikk işe yarar mı dersin yarım bardak
nasıl oldu asılman canım ben anlayamadım yaa:26: hap mı kullandın igne mii
hoş geldin tatlım ben biras sersem sayılırım sen nasılsınn
yok henuz bi degişiklikk işe yarar mı dersin yarım bardak
nasıl oldu asılman canım ben anlayamadım yaa:26: hap mı kullandın igne mii