KIS SEN sigara içermiydinnnnn
efkar bastı dımıııı
Buzin, doğru anladıysam yara yaktırcakmışsın canım ama bi ara bendede olmuştu ve doktor bana dedi ki doğum yapmamış kadın olduğun için yakma işlemini önermiyorum dondurma işlemi kriyoterapi yapılacak dedi. Bana da açıklaması mantıklı gelmişti.. Ayrıca tüpe daha vaktin varsa civanperçemi oturma banyosu yarayı iyileştiriyormuş ve kudret narı.. ben bi ara çok araştırmıştım.. Benim dondurmaya gerek kalmadan geçmişti canım..
İkincisi tüp bebek yaptıracaksın ve düğüne mi gitceksin sakınbenim arkadasım yaptırdı.. Doktoru yatcaksın kalmıcaksın dedi kız yattı 10 gün falan.. Sadece tuvalete falan kalkıyordu.. Annesi vardı başında.. Ve ona doktoru bildiğin viegra var ya onu fitil olarak kullandırtmıştı rahim güçlensin bebek tutunsun orda diye.. Kesinlikle yatman gerekiyor.. Kesinlikle..
yok canım donduracagım dedi doktor yakmak demedii adet bitimi ara ddedii adetliyim bitince gidicem
bunu duydugum ii oldu senden doktoruma bosuna güvenıormusum ddemek bosuna prof.dr olmamıs
dügüne felan gitmem sanırımm ama böyle giderse tüp de yaptırmıycam sanırımm
bizim bi akraba yaptırdı tüp 2.5 aylık olmus halen yatıormus zor oldu kalkmıcam diormus ailesi pır dönüyor
iyi sayılır canım sen nasılsınn
bende iyiyim cnm yemeklerimi yaptım kocişimi bekliyorum.sen neler yapıyosun bakim
ohh ellerine saglıkkk masallahın var bende uzanıorum biras rahatsızım
saol bebegimmm,dikkat et kendini tatlisim öpüyorum
Allah bana da hayırlı bir doktor nasip etsin be buzin.. Gözümün yaşı kurumadı..
Eger imkanin varsa sonuna kadar ugras rabbime inan guven bence gelecek o melek sanA hersyi unutturcakoynamam tabii ama annem gitmemi bile istemior haklı olarakdan ama nasıl olacak biniorum saglık olsun
su yaraayı nasıl yakacak bu kaygana stresiden onun korkusunu bile unuttuum he aklıamaa getirdin
Kiz cok duygulandirdn beniahhh cnmm madden ve manen cook yoruldukk beeee..
gell bebegim artıkk annen seni cok özledi üzmeee ...
yok canım donduracagım dedi doktor yakmak demedii adet bitimi ara ddedii adetliyim bitince gidicem
bunu duydugum ii oldu senden doktoruma bosuna güvenıormusum ddemek bosuna prof.dr olmamıs
dügüne felan gitmem sanırımm ama böyle giderse tüp de yaptırmıycam sanırımm
bizim bi akraba yaptırdı tüp 2.5 aylık olmus halen yatıormus zor oldu kalkmıcam diormus ailesi pır dönüyor
Eger imkanin varsa sonuna kadar ugras rabbime inan guven bence gelecek o melek sanA hersyi unutturcak
Kiz cok duygulandirdn benibi kotu oldum hamileligimin ilk aylarinda cok rahatsizlandigim icin o pskolojiyle esime ben istemiyorum bu bebegi diye cok aglamistim ve isteyerek hamile kalmistim oda bak sabret bebegi olmayan insanlar eminim senin cektiklerini 9aycekmeye razi olurlar demisti isyan etme demisti.o geldi aklima ve biranda utandim rabbim insallah sizlerede nasip etsin İNSALLAH
insallah cnm,dogal yoldanmı gebe kaldın sennn
kitap mitap ne yaptıysam olmuyor canım yalnızlıktan bu gurbetten kapımı çalan kimsenin olmamasından sıyırmış durumdayım bir bebişim olsada onunla vakit geçirsem keşkeeeeeeeeee hatta inşallah rabbim hepimize nasip etsinAmin :) Sağolun kızlar bugünlerde geçecek inşallah.. Depresyona girmemek için ilgini çeken bir kitap oku canım.
aminn canım inşaallaahh hersey nasip işii ben gidiorum da ne oluyor
doktora göre bi sorun yok hersey normall neden olmuorr o zaman nasip degil demmekki
tabi bunu yurek anlıor mu anlamıor o hastanen kapısından aglaya aglaya cıktıgım günler bitmedi gittii
Yat hic bisi olmaz en fazla 3ay yatcan bak ben 15haftadir kusa kusa yatiyorum bisi olmaz kizdirma beni yeterki bebis olsun :):):) nasil kizdim sana ama :):):) teyzesi dun gittik kiza benziyor dedi emin olamadi taa subat sonuna gel dedi
kuzum bende aynıyım ya buaralar giremiyorum kayınvalideler geldi şuan gizlice yazıyorum ve çıkacağımsoğan kürünü bir daha deneyeyim dedim bu ay yine yapıyorum bakalım ne olacağım:26:yumurtlama zamanım boş geçecek sanırım bu ay neyse hayırlısı.....enazından evde yalnız değilim misafirim olsada bebişi düşünmeye vaktim olmuyor buarada nasılsın canım nesli filan nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?