O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende aynı şekildeyim canım ya birde çalışamıyoruz bebiş için diye içim içimi yiyor sonra da kendime kızıyorum çalışsan da oluyor sanki enayi diyorumkvler ne zaman gidecek bilmiyorum evin içinde patlamaya hazır bomba gibi geziyorum ne konuşsak konu eninde sonunda bebeğe geliyorkayınvalidem incitmiyor hakkını yiyemem ama sonuçta ben inciniyorum ya memlekettekilerin dediğini vs diyor aman beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dağlara çıkıp deli gibi bağırasım varrrrrrrrrrrr:95::95::95:

nasılsın buzinimm :)) benim kv ler gitti sahalara geri döndumm ..ama kımse pek yazmamıs neden kıı

Son düzenleme:
ama olmaz kii böyle yeni yeni kişiler gelsin muhabbet edelim... tecrübelerimizi bırbırımızle paylasalımmm ..güzel olurduuu

BEKLE
Hatırla ne zor zamanlar geçirdin, yenilmedin.
PES ETME
Bu kötü günlerinde miyadı dolacak
SABRET
Gün size muradınızı doğuracak
VAZGEÇME …
Belki de hiç ummadığınız kadar yakınsınızdır..
GÜLÜMSE
Güller açsın, dikenlerine rağmen
UNUTMA
Sonu muhteşem olacak diye düşün.
Bekle, pes etme, sabret, vazgeçme, gülümse, unutma

ama olmaz kii böyle yeni yeni kişiler gelsin muhabbet edelim... tecrübelerimizi bırbırımızle paylasalımmm ..güzel olurduuu

eveeet canım ama biz giremioruz dogru dürüst boş olunca gelende olmuor haklı olarak:26::26:

çok güzel cnm tam bizi anlatıyo :)) daha dogrusu nereye çekersen oraya giderrr

nereyee cekersen mii o ne kıs sen nereye cektin bakımm:))))

hoşgeldin geceeee...... iyiyiz şükür misafirler vardı gıttılerr....:))nasılsınnnnnn

Son düzenleme:
çektiğim yeri bir sölersemmm olay olur :))) kıss nereye cekıcemmm sıkıntılar dertler bıter mı ? herkes yasadıgı sıkıntıya yorar heral :))

heee ii o zaman ne bilim farklı bi acımı buldun acaba dedimm

Mrb kizlarrr bende yeni katildim nasilsiniz:))

selamm hoş geldinn iyiiz sen nasılsınnn
hoş geldin aramıza anlatsana biras kendinii

hoşgeldin geceeee...... iyiyiz şükür misafirler vardı gıttılerr....:))nasılsınnnnnn
Sevindim gittiklerine :)))) bende hastaydım iyileşmeye başlıyorum artık..
hoş geldinn canımm iyiidir sen nasılsınn facede paylasacak birsey arıyorum ama bulamıorum
Hoşbuldum şükür öksürük dışında iyiyim ara ara bulursun
Mrb kizlarrr bende yeni katildim nasilsiniz:))

Merhaba hoşgeldin... İyiyiz çok şükür sende iyisindir umarım? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…