Kızlar yetişemedim size gitmişsiniz kocişlerin koynuşuna :) okudum yazdıklarınızı tek tek BUZİN şiddetli bir enfeksiyon yada dış gebelik gibi bisey gecirmediysen ki geçirmedin sanırım tüplerin konusunda rahat ol canım kuruntu yapma sonucta doktorun daha önce böyle bi vakayla karşılaşmıştır ve bilir . Zaten sanırım tüp bebeğin tüp açık kapalı olmasıyla ilgisi yok:) tüpleri alınan kadınlara nasıl tüp bebek yapıyorlar:44: bu arada başlığımız çok güzel olmuş uğurlu gelir inşallah
Değişik birseyler yapalım mesela dua günleri, beklenen adet tarihi listesi vs gibi dahada türetebiliriz boş durmayalım faydalı olalım birbirimize derim ne dersinizz
Dua eden ve destek veren arkadasımıza da tesekkür ediyorum Allah razı olsun kardesim sağol
amin amin amiiin inşalah...bnm de 10 gün var aynı senn gibiyim sürüekli kasık takibindeyim(
Tsh troid prolaktin de sut hormonu canim ikisinin yuksek olmasi gebeligi engelliyor bende ikisi de yukselince ilaca badladim gebe kaldim ama 7 haftalik kalbi durdu ata verdim 3 aydir olmuyor stres yaptım simdi de tsh yukseldi ben de rahim icin iyi olur diye otlari icim dedim bakalim hayırlısı
normalsin kuzum merak etme hepimiz senin gidi aynıyız yada hepimiz anormalizzzzzzzz
Başlığımız çok güzel olmuş bayıldımmmmmmm inşallah uğur getirir bizlerekızlar hastaneden geldim doktor eşimden test istedi tekrardan benden de tiroid ve tsh istedi bu zamana kadar bana hiç tiroid testi yapılmadı ama ya hiç bir doktor istememiştiiiiiii
Doktor yumurtan çatlamayabilir,döllenmeyebilir yada kanallar hiç gitmeyebilir dedi ve vajinal muayene de belli olmaz dediiii10 gün sonra testi vereceğim duruma göre ne olacağı belli olacak inşallah testlerim temiz çıkar yaaaaa:18:işte böyle canlar
evet DUA filanda edelim birbirimizeeeeeee hergün bir esmaül hüsna çekelimmmmmmmm hadi gariiiii ayarlayalım konuşupbuzin berrin sen misin kuzum annemin adıııııııııııııııı
Kizlar ben calisiyorum surekli nete giremiyorum takip edebilecek ve ayarlayabilecek arkadaslar bildiklerinizi paylaşın dua okuyalim olur mu
pofuduknaz... inşallah testlerin temiz çıkıcak sen merak etme ... sen aynı druna gıtmıyomuydun bu zamana kadar cnm ..aşılama için eşinle konusarak siz mı karar verdınız ? orayı anlayamadım pek :))
valla kızlar benımde 9 gun var adetıme ama sankı heran gelcekmıs gıbı ara ara agrıo ...sıkıntı yok zaten hıc terketmedıler de insan bı garıpsıo fazla agrı oluncaa :)
bı de kızlar bısey sorcam aranızda böyle bısey yasayan oldu mu ? benım kasıklarda agrı yada baskı olunca akıntım koyulasıo kahverengı bazen pembe oluyo sonra duzelıo((
topiğinizi görünce içimden bişiler yazmak geldi...
2009 şubat ta evlendim , ilk 1 yıl çocuk istemedik malum düğün borçları vs 2010 haziran ayında kullandığım doğum kontrol hapını bırktım ve gebe kaldım hemen düşük yaptım
başladım doktora tedaviye klomen serophen klomen serophen hiç çatlatma iğnesi vurulanamdım hiç yumurtam büyümedi arada verdim başladım olmadı iğne başladık oda işe yaramadı artık umudum küçülüyordu ama içimdede anne olma hırsı vardı gizli gizli ağlardım gözyaşlarımı belli etmeden bazen hırçınlaşırdım gebe görmek istemedğimden alış veriş merkezlerine falan gitmezdim markete bile tahammülüm yoktuı
sonra bi akadaşımın tavsiyesi ile bi doktora gittim bana yüksek seviyede pco olduğumu çok körü durumda olsuğunu ama hiç endişe etmem gerektğini klomeni boşa içtiğimi bana etki etmeyecğini şıp diyefark ettiğini söyledi göbekten iğne vurunduk ve o ay gebe kaldım 2013 18 ocakta gebelik testimnde pozitifi gördüm hemen netten hesaplama yaptım eylül 22 de doğuaracaktım sonra zaman geçti cinsiyetimiz erkek miş onuda öğrendik derken 25. haftadan sonra bebek büyümemeye başladı çok az büyüyordu zaten karnımda çok çıkmamaıştı doktorum eyvak gelişim yavaşlığı var dedi hemen organ geliştirici iğne vrudu bana 28. haftamda 30. hafta hastaneye yattım 32 de doğum yaptım oğlum 1090 gr 33 cm doğdu 31 gün kuvezde kaldı hergün hastaneye gittim 2 dk görüp dokunmak adına minik ağzıonda hortum vardı doyurmak için sütümü sağıp götürüyordum o 1 ay hayatımın en uzun ayı idi oğluşumun ilk bayramı kuvezde geçti nasip kurbana yanımızda olur inş dedik ve şükür 10 gün sonra 6 aylık olacak rabbimden umudunuzu sakın ha kesmeyin bana kaç prof kaç dr senin çocuğun olmaz demişti sayısını bile bilmiyorum ama rabbimin ol demesine bakar elbet hepiniz için ol diyecek bu yüzden umutsuzlağ kapılmadan dualar edin sesli sesli rabbşm sizi dinliyor duyıyor hayırlı zamanı bekliyor
baktıp çıkmıştım :) Kv de gitti de,kp bendeaz önce burdaydın nere kayboldunnnn misolar gıttımı :)
Yok olmayacak adet olcam ben yine bu ay bıktım hormonuymuş tüpüymüş çatlamasıymış bilmem nesiymiş doktoruymuş lanet olsun ya bıktım 5 senedir! işten gelir gelmez herkesi kırdım geçirdim bugn yne annemin ne suçu var kocamın ne sucu var kmseyi görmek istemyrm evimi bile görmek istemyrm bütün ovulasyn gebelk testlerini çöpe bastım olmıycak bosuna ugrasıyorum
Yok olmayacak adet olcam ben yine bu ay bıktım hormonuymuş tüpüymüş çatlamasıymış bilmem nesiymiş doktoruymuş lanet olsun ya bıktım 5 senedir! işten gelir gelmez herkesi kırdım geçirdim bugn yne annemin ne suçu var kocamın ne sucu var kmseyi görmek istemyrm evimi bile görmek istemyrm bütün ovulasyn gebelk testlerini çöpe bastım olmıycak bosuna ugrasıyorum
Hayırlı geceler canım benim..nasılsın?
iyiim canımmm sen nasılsın biras uykum var sankii
ben geldim nasılsınız bakıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?