O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pofuduknaz... inşallah testlerin temiz çıkıcak sen merak etme ... sen aynı druna gıtmıyomuydun bu zamana kadar cnm ..aşılama için eşinle konusarak siz mı karar verdınız ? orayı anlayamadım pek :))
valla kızlar benımde 9 gun var adetıme ama sankı heran gelcekmıs gıbı ara ara agrıo ...sıkıntı yok zaten hıc terketmedıler de insan bı garıpsıo fazla agrı oluncaa :)
bı de kızlar bısey sorcam aranızda böyle bısey yasayan oldu mu ? benım kasıklarda agrı yada baskı olunca akıntım koyulasıo kahverengı bazen pembe oluyo sonra duzelıo ((

topiğinizi görünce içimden bişiler yazmak geldi...
2009 şubat ta evlendim , ilk 1 yıl çocuk istemedik malum düğün borçları vs 2010 haziran ayında kullandığım doğum kontrol hapını bırktım ve gebe kaldım hemen düşük yaptım
başladım doktora tedaviye klomen serophen klomen serophen hiç çatlatma iğnesi vurulanamdım hiç yumurtam büyümedi arada verdim başladım olmadı iğne başladık oda işe yaramadı artık umudum küçülüyordu ama içimdede anne olma hırsı vardı gizli gizli ağlardım gözyaşlarımı belli etmeden bazen hırçınlaşırdım gebe görmek istemedğimden alış veriş merkezlerine falan gitmezdim markete bile tahammülüm yoktuı
sonra bi akadaşımın tavsiyesi ile bi doktora gittim bana yüksek seviyede pco olduğumu çok körü durumda olsuğunu ama hiç endişe etmem gerektğini klomeni boşa içtiğimi bana etki etmeyecğini şıp diyefark ettiğini söyledi göbekten iğne vurunduk ve o ay gebe kaldım 2013 18 ocakta gebelik testimnde pozitifi gördüm hemen netten hesaplama yaptım eylül 22 de doğuaracaktım sonra zaman geçti cinsiyetimiz erkek miş onuda öğrendik derken 25. haftadan sonra bebek büyümemeye başladı çok az büyüyordu zaten karnımda çok çıkmamaıştı doktorum eyvak gelişim yavaşlığı var dedi hemen organ geliştirici iğne vrudu bana 28. haftamda 30. hafta hastaneye yattım 32 de doğum yaptım oğlum 1090 gr 33 cm doğdu 31 gün kuvezde kaldı hergün hastaneye gittim 2 dk görüp dokunmak adına minik ağzıonda hortum vardı doyurmak için sütümü sağıp götürüyordum o 1 ay hayatımın en uzun ayı idi oğluşumun ilk bayramı kuvezde geçti nasip kurbana yanımızda olur inş dedik ve şükür 10 gün sonra 6 aylık olacak rabbimden umudunuzu sakın ha kesmeyin bana kaç prof kaç dr senin çocuğun olmaz demişti sayısını bile bilmiyorum ama rabbimin ol demesine bakar elbet hepiniz için ol diyecek bu yüzden umutsuzlağ kapılmadan dualar edin sesli sesli rabbşm sizi dinliyor duyıyor hayırlı zamanı bekliyor

eveett canım tüp bebekde önemli digil tüplerin acık veya kapalı olması
evet ismimiz güsel olduu nesli arkadasımız sagolsunn evet yapalım dua bencedee cok güsel olur

amin amin amiiin inşalah...bnm de 10 gün var aynı senn gibiyim sürüekli kasık takibindeyim(

canım hayırlısı hakkındaa adet belirti arıyoruz sürekli zaman yaklastıkca

canım stres yapmaa Allahım nasip etmişş inşaaallah bir da nasip edecek sabırla bekle ilaçlarını kullan kontrollerine gidiyorsun
gerisi allahıma kalmıs

kan tahlilinde cıkmıor muymus canım bu tsh tiroid sonuclarıı o sonuclardan mı anlasılıyormus yumurtann catlayıp catlamamasıı
evet canım benim adımm

Kizlar ben calisiyorum surekli nete giremiyorum takip edebilecek ve ayarlayabilecek arkadaslar bildiklerinizi paylaşın dua okuyalim olur mu

fırsatın oldumu bekleriz canım sohbete

yaa sorma bugun temizlilk yapıorum nasıl karnım agrıyor kıvrandım bi araa nerden baksan 8 gün var bune yaa
hiç ümitlenmeme bile izin vermior arkadass....

duygulandımm gözlerim doldu canım allahım bebegine saglık sıhat nasip etsinn inşaallaah
eveeet herseyiin bir zamanıı var inşaaalllaah bizlerde ebirgün annee olucaz güzel allahım nasip edecek inşaallaahh

Yok olmayacak adet olcam ben yine bu ay bıktım hormonuymuş tüpüymüş çatlamasıymış bilmem nesiymiş doktoruymuş lanet olsun ya bıktım 5 senedir! işten gelir gelmez herkesi kırdım geçirdim bugn yne annemin ne suçu var kocamın ne sucu var kmseyi görmek istemyrm evimi bile görmek istemyrm bütün ovulasyn gebelk testlerini çöpe bastım olmıycak bosuna ugrasıyorum

az önce burdaydın nere kayboldunnnn misolar gıttımı :)
baktıp çıkmıştım :) Kv de gitti de,kp bende

Umudunu kaybetme canım..olacak olacak.. 1 ay sonra olmazsa,1 yıl sonra olacak..elbet bi gün bizde o güzel haberi alıp,mutluluktan uçacağız

canım lanet okuma lütfen elbet bir gün olacak ya sabır cek

uyurum canım biras sonraa erken de kalmadım aslında amaa nedensee sersemlik var bendede

eeee napıorsunn ben su 41 kişiye meryem suresini okutayım diorum ama tam nasıl olacak acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…