Kizlar hayit civanpercemi duyan uygulayan var mi tsh im yine yukselmis prolaktin tedavisi goruyorum cok sukur dusuk ama tsh ilaca ragmen yine yükseldi bi yerim duzelirken baska sorun lar cikiyor rabbim herkese sifa versin
ben amalıyat oldumm canım kanal acık dedii doktor 6 ay bekle dedi sonra asılama
ben bekledim asılamaya baslamaadan özel bi doktora gittiim dedi ki bana kanal filmi cektir
belki de amalıyatdan sonra tekrar kapandıı o zaman 500 dü kanal filmi ben zaten doktora 250 verincee cektiremedim
sonra asıalamar basladıı 3 de olmıyınca kanal filmi cekelim dedimm kendi doktorumaa ama o gerek yok
ben seni amalıyat ettim kanalın acık dedi
ama özel doktorun dedi aklımdan cıkmıyor işdee
canım allah sifa versinn bu dediklerini ben bilmiorum malesefkan tahlılınde mi cıkıor
ya cnm belkı de para almak ıcın öle demıstır ...dusunme sen bu sekıl ..kendı dr un açık demıs daha ne kuruntu yapıon((
asılamalardan biri de mii tutmaz acıksaa nese yaa saglık olsun
Kızlar yetişemedim size gitmişsiniz kocişlerin koynuşuna :) okudum yazdıklarınızı tek tek BUZİN şiddetli bir enfeksiyon yada dış gebelik gibi bisey gecirmediysen ki geçirmedin sanırım tüplerin konusunda rahat ol canım kuruntu yapma sonucta doktorun daha önce böyle bi vakayla karşılaşmıştır ve bilir . Zaten sanırım tüp bebeğin tüp açık kapalı olmasıyla ilgisi yok:) tüpleri alınan kadınlara nasıl tüp bebek yapıyorlar:44: bu arada başlığımız çok güzel olmuş uğurlu gelir inşallah
Değişik birseyler yapalım mesela dua günleri, beklenen adet tarihi listesi vs gibi dahada türetebiliriz boş durmayalım faydalı olalım birbirimize derim ne dersinizz
Dua eden ve destek veren arkadasımıza da tesekkür ediyorum Allah razı olsun kardesim sağol
Aaa burdaymışsın bende bi konuya takılıp kalmıştım yılan hikayesi gibi valla kimse gelmez diye buraya hic bakmadım :))Evet canım başlıgımız çok güzel oldu... Doğru söylüyorsun dualar falan yapabiliriz..berrinim yarın yapar listemizi :)
amin amin amiiin inşalah...bnm de 10 gün var aynı senn gibiyim sürüekli kasık takibindeyim(
Tsh troid prolaktin de sut hormonu canim ikisinin yuksek olmasi gebeligi engelliyor bende ikisi de yukselince ilaca badladim gebe kaldim ama 7 haftalik kalbi durdu ata verdim 3 aydir olmuyor stres yaptım simdi de tsh yukseldi ben de rahim icin iyi olur diye otlari icim dedim bakalim hayırlısıcanım allah sifa versinn bu dediklerini ben bilmiorum malesefkan tahlılınde mi cıkıor
normalsin kuzum merak etme hepimiz senin gidi aynıyız yada hepimiz anormalizzzzzzzzAdetime 3 gün kaldı ya beynim kulağım gözüm herşeyim kasıklarımda uykuda yok :26: Allah'ım normal miyim benOL DE ANNE OLALIM ALLAH'IMM
Tsh troid prolaktin de sut hormonu canim ikisinin yuksek olmasi gebeligi engelliyor bende ikisi de yukselince ilaca badladim gebe kaldim ama 7 haftalik kalbi durdu ata verdim 3 aydir olmuyor stres yaptım simdi de tsh yukseldi ben de rahim icin iyi olur diye otlari icim dedim bakalim hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?