• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim cnm şükür ev hali işte baska bısey yapptıgım yok.. hurmaları al kendın 41 kişiye dagıt meryem suresını okusunlar sonra topla esınle ye böleydı yalnıs hatırlamıyorsam

eveeet orasu tamm da okuyan birsey dior muu ben bi arkadasıma vericem o dagıtacak benim yerimee isim falan dior mu acabaa

sağol canım,orası öyle yorgunluk bi şekilde gidiyo.bende 2,5 yıl boyunca hiç korunmadım bizimkide sebebsiz infertiliteydi,ama rabbim ol deyince oluyo sen ne kadar çabalarsan bi noktada boşa...
en çok zoruma giden olayda görümcemin bebeği oldu ve kulağına ezanı dayısı okusun dediler eşim okuyodu ben dudağımı ısırıyodum ağlamamk için onların mutluluğuna gölge düşürmek istemedim ama nafile banyoya gidip hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.

seninde bi vaktin var işte canım,rabbim cuma akşamlarının hürmetine sana,buzine isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin....

olduğu zaman bu yazılarını hatırlatırım,o zaman yakınıcaksın çok yorgunum çok uykusuzum diye:)))

umutsuzluğa kapılmak yok,olucak inşallah ama zamanı var!!!

tüp bebek için nisan ayı bence çok uygun,hamile olduğumu öğrendiğim ay nisan ayıydı tamda kutlu doğum haftasıydı o hafta bol bebiş topiğinde hamile patlaması vardı,nisan ayını düşün derim canım,bu arada ben bi amcadan dua istemiştim bana şeker vermişti,suya katıp her akşam bir bardak eşinle beraber iç demişti su bittikçe ekle içmeye devam ettim ve ertesi ay hamile kaldım keşke antepte olsan giderdik amcanın yanına

tünaydın canım dün gelemedim başım çok fenaydı nasılsınız bakalımmmmmm:16:buarada hurma için arkadaşınlarınıza yada tanıdık birine verirken isminizi de söylesinler canım okuyacak kişi:16:

annemle konustuk burada digil de memleketimde okutucaz sanırım akrabalarım bilior ama komsularım digil
onun için 41 kişi bulbilirmiyiz die düşünüoruz:31::31::31:

olduğu zaman bu yazılarını hatırlatırım,o zaman yakınıcaksın çok yorgunum çok uykusuzum diye:)))

umutsuzluğa kapılmak yok,olucak inşallah ama zamanı var!!!

tüp bebek için nisan ayı bence çok uygun,hamile olduğumu öğrendiğim ay nisan ayıydı tamda kutlu doğum haftasıydı o hafta bol bebiş topiğinde hamile patlaması vardı,nisan ayını düşün derim canım,bu arada ben bi amcadan dua istemiştim bana şeker vermişti,suya katıp her akşam bir bardak eşinle beraber iç demişti su bittikçe ekle içmeye devam ettim ve ertesi ay hamile kaldım keşke antepte olsan giderdik amcanın yanına

bu ay sonu randevu alıcamm canım genel olarak 2 ay sonra cagırıyorlarmıs ne zamanı bulur bilemiorum nasip diorum artıkk
bugün çok kötüyüm sanırım adetim yaklastıgı için cok aglamak istiyorum hersey aklıma gelior ama birsekilde tutuorsun kendini
eevveet sana sifa olan sekerden bende isterdim ama uzakdasın bana saglık olsun canımm
düşünme söylemen yeter canım benim cok sagoll:48::48::48:

Selammm hatunlar nasılsınız? Benim başım fena ağrıyor bugünden beri,geçmedi bir türlü:(

dertler derya olmus bende bir sandan savrulup batmısım bagulmusum ben:5::5::5:

iş de o adet belirtisii gecmedimii öyle oluyor normal bi agrı bi hapla bi cay içince geciyor yaa
adet gelecek ya altan ya üsten vuruyor:5::5::5:

bir sinir bir stress bi aglamaa hissii her an gözlerim dolu dolu bmyle bi hafta nasıl gecer:5::5::5:

slm kızlarrr CUMANIZ mübarek olsun .....nasılsınız bakıyım ...görüüyorum kı topıgımız karamsarlasmıs ..yapamayın bu şekıl kendınızı üzmekten baska bıseye yaramıyo..rabbimden ümit kesilmez.... dua edelım bırbırımıze bu mübarek gunlerde..inanıyorum olucak bı gun ...

Back