hayırlı geceler bayanlar nasılsınız bakalımbende hurmaya değilde hergün 41 meryem suresi okumuştum canım rabbim kabul eder inşallah
hayırlı geceler bayanlar nasılsınız bakalımbende hurmaya değilde hergün 41 meryem suresi okumuştum canım rabbim kabul eder inşallah
amin canımm insallahh
hayırlı geceler canım hoş geldin şükür digelim sen nasılsın
ii geceler naz hoşgeldın... ıyıyız sukur sen nasılsın
hurmayı denemek istiyorumm ben anneme söyleyım dee 41 kişi nasıl bulurum bilmemm:26::26:
inşaallahh sifa olur canım sen baslamıstın sanırım yemege
slm kıslar bende sizler gibi uzun süredir bebek özlemi çekenlerdenim.Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah.2009 dan beri deniyoruz bizde üç başarısız tüp bebek denememde var...Allah hepimizin yardımcısı olsun
evet ya bende denerdim ama 41 kişi bulamam ki
hoşgeldin canım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahhhhhhhslm kıslar bende sizler gibi uzun süredir bebek özlemi çekenlerdenim.Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah.2009 dan beri deniyoruz bizde üç başarısız tüp bebek denememde var...Allah hepimizin yardımcısı olsun
A.slm..Amin inşallah yakın zamanda bütün isteyen herkesin kucağı dolar..Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallah.slm kıslar bende sizler gibi uzun süredir bebek özlemi çekenlerdenim.Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah.2009 dan beri deniyoruz bizde üç başarısız tüp bebek denememde var...Allah hepimizin yardımcısı olsun
Biz başladık canım seve seve yiyoruz. Dağıtımı zor evet ben sohbette öğrendim çocuğu olmayanlara yapıyorlardı bende sıraya girdim.Öyleyken bir seferde dağıtamadık. 1 ayı geçti okunup toplanması. Geçen cuma birinin haberini aldık, yaptıkları bir bayanın daha hurmalarının yarısındayken hamile haberini aldım. Allah'ın hikmeti. İnşallah onlardan biride ben olurum.
selamm canım hoş geldinn aramızaa amin insallah en kısazaman da
canım siz de sorun ne anlatırmısnn :26:[/QUO
hosbulduk.. eşim varikoselden ameliyat oldu 2009 da şuan herşey normal...sebebsiz infertelite... tutunamıyor bebeciklerim...(((
bende iyiyim çok şükür canlar regl stresi hariç tabiki gelecek mi gelmeyecek mi demekten sıyırmış durumdayım
Biz başladık canım seve seve yiyoruz. Dağıtımı zor evet ben sohbette öğrendim çocuğu olmayanlara yapıyorlardı bende sıraya girdim.Öyleyken bir seferde dağıtamadık. 1 ayı geçti okunup toplanması. Geçen cuma birinin haberini aldık, yaptıkları bir bayanın daha hurmalarının yarısındayken hamile haberini aldım. Allah'ın hikmeti. İnşallah onlardan biride ben olurum.
hosbulduk.. eşim varikoselden ameliyat oldu 2009 da şuan herşey normal...sebebsiz infertelite... tutunamıyor bebeciklerim...(((
hamile kalabiliyorsun o zaman tutunamıor dedigine göre o zaman rahim de bi sorun olamaz mı canımm :26::26:
canım son tüp bebek denememde tuttu ama gelişemedi düştü yaklaşık transferden 3 hafta sonra düştü...aslında genetik testine kadar herşeyi yaptırdık herşey normal ama zamanı değilmiş demekki diyoruz...
canım son tüp bebek denememde tuttu ama gelişemedi düştü yaklaşık transferden 3 hafta sonra düştü...aslında genetik testine kadar herşeyi yaptırdık herşey normal ama zamanı değilmiş demekki diyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?