O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecceemm hoş geldinn ne mumu kıss :26::26::26:

neslim bende biras izledimm ama neden se yarım kaldı netden bakıcam sonra cok komik

aglamaaa ama hayırlısı nediyelim ne kadar zamandır istiyorsun anlatsana biras kendini

23 yasındayım 3 yıllık evliyiz allah'a cok sükür mükemmel bir eşim var musmutluyuz
Rabbim birde bebiş verse hersey daha da güzel olucak.inanıyorum dua ediyorum

hayırlı geceler bayanlar topicinizi yeni farkettim inşallah hepinize uğur ve bebiş getirirbende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum ve heran regl olabilirim yine hayırlısı artık

eveeet ya gülmek çin bahene arar hale geldikk

kaç yıllık evlisiniz ...yaşın kendını tanıtır mısın bıraz..tedavı falan görrdunuz mu

23 yasındayım 3 yıllık evliyiz allah'a cok sükür mükemmel bir eşim var musmutluyuz

allahım mutlulugunuzu dagım etsin canım insallah en kısa zamandaa bebişinede kavusursunn
tedavi görüyormusun

inş. cnm biz de o umutla bklıyoruz dua edıyoruz ıns... verıcek rabbım..tedavı gördunuz mu

hayırlı geceler bayanlar topicinizi yeni farkettim inşallah hepinize uğur ve bebiş getirirbende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum ve heran regl olabilirim yine hayırlısı artık

ii geceler naz hosgeldın... bebısler sırayla gelır inş... kaç yıllık evlısın..tedavı anlatıırsan tanırız bırbırımzı

mutlaka bakmalısın ..gercekten gülmek garantı ...bizim de ıstedıgmız bu zaten :))

saol cnm nasılsın ...
Çok iyi olduğum söynemez idare ediyorum işte..sende iyisini inşallah ?

Maşallah.. Rabbim tez zamanda birde bebiş verir size inşallah.. Mutlugunuza mutluluk katar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…