A.slm hoşgeldin canımSelammm
Selammm
selam hoş geldinnsende bebiş özlemimi cekiorsunuz bizler gibi
Hoşbuldum canım..ooo ellerinize sağlıkhoşgeldin gecee ... yakmaz olur muyuz yaktık..yemekler hazır :))
HOSBULDUN CANLAR. EVETTT
HOSBULDUN CANLAR. EVETTT
mutlaka bakmalısın ..gercekten gülmek garantı ...bizim de ıstedıgmız bu zaten :))neslim bende biras izledimm ama neden se yarım kaldı netden bakıcam sonra cok komik
Hoşbuldum canım..ooo ellerinize sağlık
😁😁
aglamaaa ama hayırlısı nediyelim ne kadar zamandır istiyorsun anlatsana biras kendini
gecceemm hoş geldinn ne mumu kıss :26::26::26:
kaç yıllık evlisiniz ...yaşın kendını tanıtır mısın bıraz..tedavı falan görrdunuz mu
23 yasındayım 3 yıllık evliyiz allah'a cok sükür mükemmel bir eşim var musmutluyuz
Rabbim birde bebiş verse hersey daha da güzel olucak.inanıyorum dua ediyorum
inş. cnm biz de o umutla bklıyoruz dua edıyoruz ıns... verıcek rabbım..tedavı gördunuz mu23 yasındayım 3 yıllık evliyiz allah'a cok sükür mükemmel bir eşim var musmutluyuz
hayırlı geceler bayanlar topicinizi yeni farkettim inşallah hepinize uğur ve bebiş getirirbende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum ve heran regl olabilirim yine hayırlısı artık
Çok iyi olduğum söynemezmutlaka bakmalısın ..gercekten gülmek garantı ...bizim de ıstedıgmız bu zaten :))
saol cnm nasılsın ...
23 yasındayım 3 yıllık evliyiz allah'a cok sükür mükemmel bir eşim var musmutluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?