- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
Böyle adamlar zaten hep karısına kızına ahlak zabıtası kesilenlerden çıkıyor. Tesadüfe bak.
Yazık o gençlere hep uyuşturucunun sonuçları. Bişey kullanmadan yapacaklarını zannetmiyorum. Huzur islamda..sıkı sıkı sarılmak lazım imanımıza...
Eeee o zaman bu da sağlam pabuç değilmil sen bunları toptan çıkar hayatından.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dusunmekten-beynim-yandi.812455/ Bu konumda bahsettiğim arkadaş bana duygularını açtı.Ama dahası var...Senden hoslanıyorum hemde 2 senedir bana koyan ben seni dusunuyorken sevgilin seni aldatıyordu seni enayi yerine koydu sen ağlarken o gülüyordu dedi.Ben de senin onunla beraber olup benimle eglenmediğini nerden bilebilirim? bunu kanıtla dedim.Kanıtlarım aldattıklarını bizim cocuklarla grup yaptıklarını hepsini ispatlarım dedi.Ciddimisin sen dedim? ciddi değilim olan seyleri söylüyorum senden hoslandıgım ve senin samimiyetine inandıgım icin boyle konusabiliiyorum onlara soylersen ben biterim cidden biterim ispatlayana kadar bekle dedi.2 hafta sonra o tarz ortam olacakmıs ve bana foto veya video ile ispatlayacak.Kızlar içim yandı size anlatamam tam 6 senem dolacaktı temmuza kadar gitseydik.Yıllarca beni aldatmış.Grup nedir ya??? aralarında kız döndürüyorlarmıs.Donup kalıyorum aklıma geldikçe hem igreniyorum hemde ben gözlerine bakmaya cekiniyordum o neler yapmıs diyorum.Ben hep hissederdim aldattıgını kanıt bulamazdım simdi ispatlarsa eğer bu cocuk yüzüne vurucam ve hayatımdan tamamen cıkarıcam vicdan azabı duymucam eskiden hep günahınımı alıyorum acaba diye dusunurdum.Cünkü büyük yeminler ederdi senden baskasıyla hicbisi yapmam ben derdi yıkıldım cok kötü ruh halindeyim.
not:bana o zaman soylememe nedeni mahkemesi varmıs telefonları dinleniyormus.Kendisi tskda calısan birisi.
Uyuşturucu pek olmuyor alkol ağırlıklı ama gelenlerin çoğu bilir ne olduğunu istiyor çoğu dini konular yasak ama kapalılarda var işin içinde
Kişi kendinden bilir işi lafı o kadar doğru ki. Ne kadar çapkın erkek tanıyorum hepsi kendi karılarına karşı paranoyaklık ölçüsünde kıskanç. Tek bir istisnası olmaz mı ya? YOK. Bir de insan böyle namussuzluklar yapınca kendine olan güven ve saygısıyla birlikte insanlığa olanını da yitiriyor. İnsanın içi kararmayagörsün. Herkesi kendi gibi bilir.Aynen valla.
Kişi kendinden bilir işi lafı o kadar doğru ki. Ne kadar çapkın erkek tanıyorum hepsi kendi karılarına karşı paranoyaklık ölçüsünde kıskanç. Tek bir istisnası olmaz mı ya? YOK. Bir de insan böyle namussuzluklar yapınca kendine olan güven ve saygısıyla birlikte insanlığa olanı da yitiriyor. İnsanın içi kararmayagörsün. Herkesi kendi gibi bilir.
Bu anlatımın yanında benim 'grup' deyince kafamda canlanan şey pek bi masumane kaldıYani misal 5 10 kisi bir odaya girip birbirlwrini yiyorlar. Kimkime dum duma. Erkek kiza kiz erkeklere erkekler erkeklere kizlar kizlara. Allahim midem altust oldu.
Bu nasil carpik bir iliski Rabbim korusun.
hic mi anlamadiniz ya hic mi??
bende gözümün önüne getirince kötü oluyorumBu anlatımın yanında benim 'grup' deyince kafamda canlanan şey pek bi masumane kaldı
cocugun o zaman söylememesinin sebebi mahkemesi varmış ve telefonları dinleniyormuş tsk'dan oldugu icin.Benim eski erkek arkadasım başka sektörde kamera arkasında calısıyordu
Dizi filmde.Aklımda ki sektör mü ?
Dizi filmde.
Hayırlısı olsun valla, merak ettim. Acaba ne olacak. Ama olsun, yine de bu çocuğu gözüm tutmadııııhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dusunmekten-beynim-yandi.812455/ Bu konumda bahsettiğim arkadaş bana duygularını açtı.Ama dahası var...Senden hoslanıyorum hemde 2 senedir bana koyan ben seni dusunuyorken sevgilin seni aldatıyordu seni enayi yerine koydu sen ağlarken o gülüyordu dedi.Ben de senin onunla beraber olup benimle eglenmediğini nerden bilebilirim? bunu kanıtla dedim.Kanıtlarım aldattıklarını bizim cocuklarla grup yaptıklarını hepsini ispatlarım dedi.Ciddimisin sen dedim? ciddi değilim olan seyleri söylüyorum senden hoslandıgım ve senin samimiyetine inandıgım icin boyle konusabiliiyorum onlara soylersen ben biterim cidden biterim ispatlayana kadar bekle dedi.2 hafta sonra o tarz ortam olacakmıs ve bana foto veya video ile ispatlayacak.Kızlar içim yandı size anlatamam tam 6 senem dolacaktı temmuza kadar gitseydik.Yıllarca beni aldatmış.Grup nedir ya??? aralarında kız döndürüyorlarmıs.Donup kalıyorum aklıma geldikçe hem igreniyorum hemde ben gözlerine bakmaya cekiniyordum o neler yapmıs diyorum.Ben hep hissederdim aldattıgını kanıt bulamazdım simdi ispatlarsa eğer bu cocuk yüzüne vurucam ve hayatımdan tamamen cıkarıcam vicdan azabı duymucam eskiden hep günahınımı alıyorum acaba diye dusunurdum.Cünkü büyük yeminler ederdi senden baskasıyla hicbisi yapmam ben derdi yıkıldım cok kötü ruh halindeyim.
not:bana o zaman soylememe nedeni mahkemesi varmıs telefonları dinleniyormus.Kendisi tskda calısan birisi.
Sakın eskî erkek arkadaşınla bir olup sana oyun oynamaya kalmış olmasın bu adam? Dikkatlî ol...bende gözümün önüne getirince kötü oluyorum
aklıma geldi ama bu soyledikleri baya cesaret gerektiren bir sey ne yapacağım bende bilmiyorum zaman ve sabır :SSakın eskî erkek arkadaşınla bir olup sana oyun oynamaya kalmış olmasın bu adam? Dikkatlî ol...
Bir başka konuda sizde konu açacağınızı söyleyince ve son günlerde tesadüfen nickinizi gördüğüm için yazmak istedim.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dusunmekten-beynim-yandi.812455/ Bu konumda bahsettiğim arkadaş bana duygularını açtı.Ama dahası var...Senden hoslanıyorum hemde 2 senedir bana koyan ben seni dusunuyorken sevgilin seni aldatıyordu seni enayi yerine koydu sen ağlarken o gülüyordu dedi.Ben de senin onunla beraber olup benimle eglenmediğini nerden bilebilirim? bunu kanıtla dedim.Kanıtlarım aldattıklarını bizim cocuklarla grup yaptıklarını hepsini ispatlarım dedi.Ciddimisin sen dedim? ciddi değilim olan seyleri söylüyorum senden hoslandıgım ve senin samimiyetine inandıgım icin boyle konusabiliiyorum onlara soylersen ben biterim cidden biterim ispatlayana kadar bekle dedi.2 hafta sonra o tarz ortam olacakmıs ve bana foto veya video ile ispatlayacak.Kızlar içim yandı size anlatamam tam 6 senem dolacaktı temmuza kadar gitseydik.Yıllarca beni aldatmış.Grup nedir ya??? aralarında kız döndürüyorlarmıs.Donup kalıyorum aklıma geldikçe hem igreniyorum hemde ben gözlerine bakmaya cekiniyordum o neler yapmıs diyorum.Ben hep hissederdim aldattıgını kanıt bulamazdım simdi ispatlarsa eğer bu cocuk yüzüne vurucam ve hayatımdan tamamen cıkarıcam vicdan azabı duymucam eskiden hep günahınımı alıyorum acaba diye dusunurdum.Cünkü büyük yeminler ederdi senden baskasıyla hicbisi yapmam ben derdi yıkıldım cok kötü ruh halindeyim.