- 27 Mayıs 2011
- 301
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne ispatı bekliyorsun sen.Bırak ya.Hiçbiriyle görüşme.Bunu sana anlatan da şahsiyetsiz.sEVGİLİN DE.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dusunmekten-beynim-yandi.812455/ Bu konumda bahsettiğim arkadaş bana duygularını açtı.Ama dahası var...Senden hoslanıyorum hemde 2 senedir bana koyan ben seni dusunuyorken sevgilin seni aldatıyordu seni enayi yerine koydu sen ağlarken o gülüyordu dedi.Ben de senin onunla beraber olup benimle eglenmediğini nerden bilebilirim? bunu kanıtla dedim.Kanıtlarım aldattıklarını bizim cocuklarla grup yaptıklarını hepsini ispatlarım dedi.Ciddimisin sen dedim? ciddi değilim olan seyleri söylüyorum senden hoslandıgım ve senin samimiyetine inandıgım icin boyle konusabiliiyorum onlara soylersen ben biterim cidden biterim ispatlayana kadar bekle dedi.2 hafta sonra o tarz ortam olacakmıs ve bana foto veya video ile ispatlayacak.Kızlar içim yandı size anlatamam tam 6 senem dolacaktı temmuza kadar gitseydik.Yıllarca beni aldatmış.Grup nedir ya??? aralarında kız döndürüyorlarmıs.Donup kalıyorum aklıma geldikçe hem igreniyorum hemde ben gözlerine bakmaya cekiniyordum o neler yapmıs diyorum.Ben hep hissederdim aldattıgını kanıt bulamazdım simdi ispatlarsa eğer bu cocuk yüzüne vurucam ve hayatımdan tamamen cıkarıcam vicdan azabı duymucam eskiden hep günahınımı alıyorum acaba diye dusunurdum.Cünkü büyük yeminler ederdi senden baskasıyla hicbisi yapmam ben derdi yıkıldım cok kötü ruh halindeyim.
not:bana o zaman soylememe nedeni mahkemesi varmıs telefonları dinleniyormus.Kendisi tskda calısan birisi.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dusunmekten-beynim-yandi.812455/ Bu konumda bahsettiğim arkadaş bana duygularını açtı.Ama dahası var...Senden hoslanıyorum hemde 2 senedir bana koyan ben seni dusunuyorken sevgilin seni aldatıyordu seni enayi yerine koydu sen ağlarken o gülüyordu dedi.Ben de senin onunla beraber olup benimle eglenmediğini nerden bilebilirim? bunu kanıtla dedim.Kanıtlarım aldattıklarını bizim cocuklarla grup yaptıklarını hepsini ispatlarım dedi.Ciddimisin sen dedim? ciddi değilim olan seyleri söylüyorum senden hoslandıgım ve senin samimiyetine inandıgım icin boyle konusabiliiyorum onlara soylersen ben biterim cidden biterim ispatlayana kadar bekle dedi.2 hafta sonra o tarz ortam olacakmıs ve bana foto veya video ile ispatlayacak.Kızlar içim yandı size anlatamam tam 6 senem dolacaktı temmuza kadar gitseydik.Yıllarca beni aldatmış.Grup nedir ya??? aralarında kız döndürüyorlarmıs.Donup kalıyorum aklıma geldikçe hem igreniyorum hemde ben gözlerine bakmaya cekiniyordum o neler yapmıs diyorum.Ben hep hissederdim aldattıgını kanıt bulamazdım simdi ispatlarsa eğer bu cocuk yüzüne vurucam ve hayatımdan tamamen cıkarıcam vicdan azabı duymucam eskiden hep günahınımı alıyorum acaba diye dusunurdum.Cünkü büyük yeminler ederdi senden baskasıyla hicbisi yapmam ben derdi yıkıldım cok kötü ruh halindeyim.
not:bana o zaman soylememe nedeni mahkemesi varmıs telefonları dinleniyormus.Kendisi tskda calısan birisi.
Bu durumu gönderilecek video ve resimleri kanıt olarak ihbarda bulunursan meslekten ihraç bile olabilir ! En iyi ihtimalle rütbesi sabitlenir !http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dusunmekten-beynim-yandi.812455/ Bu konumda bahsettiğim arkadaş bana duygularını açtı.Ama dahası var...Senden hoslanıyorum hemde 2 senedir bana koyan ben seni dusunuyorken sevgilin seni aldatıyordu seni enayi yerine koydu sen ağlarken o gülüyordu dedi.Ben de senin onunla beraber olup benimle eglenmediğini nerden bilebilirim? bunu kanıtla dedim.Kanıtlarım aldattıklarını bizim cocuklarla grup yaptıklarını hepsini ispatlarım dedi.Ciddimisin sen dedim? ciddi değilim olan seyleri söylüyorum senden hoslandıgım ve senin samimiyetine inandıgım icin boyle konusabiliiyorum onlara soylersen ben biterim cidden biterim ispatlayana kadar bekle dedi.2 hafta sonra o tarz ortam olacakmıs ve bana foto veya video ile ispatlayacak.Kızlar içim yandı size anlatamam tam 6 senem dolacaktı temmuza kadar gitseydik.Yıllarca beni aldatmış.Grup nedir ya??? aralarında kız döndürüyorlarmıs.Donup kalıyorum aklıma geldikçe hem igreniyorum hemde ben gözlerine bakmaya cekiniyordum o neler yapmıs diyorum.Ben hep hissederdim aldattıgını kanıt bulamazdım simdi ispatlarsa eğer bu cocuk yüzüne vurucam ve hayatımdan tamamen cıkarıcam vicdan azabı duymucam eskiden hep günahınımı alıyorum acaba diye dusunurdum.Cünkü büyük yeminler ederdi senden baskasıyla hicbisi yapmam ben derdi yıkıldım cok kötü ruh halindeyim.
Ben de ilk vatsap grubu falan sandım. Hani orda kızları anlatıyo falan sandım ama galiba senin dediğin gibiymiş.Kız ne gurubu valla anlamadim kötü biseymi seks filan
İşte bi an mesleği için risk oluşturur mu dedim. Ama emin olamadım. Hangi suç oluyor bu tam olarak?Bu durumu gönderilecek video ve resimleri kanıt olarak ihbarda bulunursan meslekten ihraç bile olabilir ! En iyi ihtimalle rütbesi sabitlenir !
Askeri disiplin suçları kapsamına girer ...İşte bi an mesleği için risk oluşturur mu dedim. Ama emin olamadım. Hangi suç oluyor bu tam olarak?
Teşekkürler.yalnız özel hayat değil mi? Hocalara maalesef soramam sizi bulmuşken sorayım dedim kusura bakmayın meşgul ediyorum ama. Zinadan dolayı desek zina suç olmaktan çıkarıldı deniyordu kanuna bakmadım ama.Askeri disiplin suçları kapsamına girer ...
Evet canım bir erkek 4 kadınla birlikte olabilsin diye zina suç kapsamından çıkarıldıTeşekkürler.yalnız özel hayat değil mi? Hocalara maalesef soramam sizi bulmuşken sorayım dedim kusura bakmayın meşgul ediyorum ama. Zinadan dolayı desek zina suç olmaktan çıkarıldı deniyordu kanuna bakmadım ama.
Kesin hani :/ pes vallaEvet canım bir erkek 4 kadınla birlikte olabilsin diye zina suç kapsamından çıkarıldı
Tsk da calısan eski sevgilimi bana ispikleyen cocuk benim eski sevgilim dizi film sektöründeydi.Dahada umrumda değiller kıvırmıslar kıvırdıkları kadar.Sağolun yorumlarınız içinBen de ilk vatsap grubu falan sandım. Hani orda kızları anlatıyo falan sandım ama galiba senin dediğin gibiymiş.
Yalnız bu çocuk bildiğine göre pek de masum sayılmaz. Ayrıca görüntü çekeceğine göre o da orda olacak heralde? :/ tövbeestağfurullah neler duyucaz allahım..
Bu arada TSK daysa nası öyle bişey yapabiliyor ki. Bu tarz şeyleri umarım yaymaya kalkmazsın intikam için arkadaşım. Yanlış biliyor olabilirim yine de bilen biri cevaplarsa iyi olur ama "özel hayatın gizliliğini ihlal"den başına iş açabilirsin.
sana düşen iğrenip yoluna bakmak. Bi insanın bulanan mide eşliğinde anılmasından daha büyük bi ceza olamaz. Bırak gitsin. Allah ömür boyu yüzünü yere eğsin de çok zoruna giderse. Ne diyeyim bilemedim onca yılını vermişsin ama ucuz kurtulmuşsyn yine. Ya bi ömür onunla geçseydi? Hep şükret bence. Geçmiş olsun arkadaşım...