Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hep hissederdim.Hatta bir keresinde beraberdik uzanıyorduk ama o gözlerini tavana dogru dikmiş bişeyler düsünüyordu bende ne düsünyorsun hic konusmuyorsun dedim.Yok yorgunum yogun tempo calısıyorum ya demisti.Bende birimi var bana dürüst ol ben hissediyorum biri var diye aglamıstım yok oyle bisi deyip sarılmıstı ama cok durgundu o gün.2011 yılında olan bi olay bu.Hep hissettim ama gözümle görmedim kanıtım hic olmadı telefonda da bisey yakalamadım o tür.Yani misal 5 10 kisi bir odaya girip birbirlwrini yiyorlar. Kimkime dum duma. Erkek kiza kiz erkeklere erkekler erkeklere kizlar kizlara. Allahim midem altust oldu.
Bu nasil carpik bir iliski Rabbim korusun.
hic mi anlamadiniz ya hic mi??
Evet ama paramparca olucam görünce de.allah bana ve benim durumumda üzülen herkese sabır versin.görüntüleri görürsen kötü olursun ama canım. neyse belki de böylesi daha hayırlıdır aklında zerresi bile kalmaz.
ben hep hissederdim.Hatta bir keresinde beraberdik uzanıyorduk ama o gözlerini tavana dogru dikmiş bişeyler düsünüyordu bende ne düsünyorsun hic konusmuyorsun dedim.Yok yorgunum yogun tempo calısıyorum ya demisti.Bende birimi var bana dürüst ol ben hissediyorum biri var diye aglamıstım yok oyle bisi deyip sarılmıstı ama cok durgundu o gün.2011 yılında olan bi olay bu.Hep hissettim ama gözümle görmedim kanıtım hic olmadı telefonda da bisey yakalamadım o tür.
Evet ama paramparca olucam görünce de.allah bana ve benim durumumda üzülen herkese sabır versin.
aşçı bahçivana, bahçivan şöföre, şöför uşağa sonra hepsi uşağaKız ne gurubu valla anlamadim kötü biseymi seks filan
Anladim canimaşçı bahçivana, bahçivan şöföre, şöför uşağa sonra hepsi uşağa
Kadin hissediyor işte. Allahtan evlenmedsn bitmia gitmis. Hic kanit falan da gormeyin. Psikolojiniz bozulur..
Bu çocuk sana yazıyor çok bariz biçimde. O sevgilin olacak erkek müsveddesi de, bu ispiyoncu mal da şerefsizin önde gidenidir. Aman diyim ikisinden de uzak dur.
Ya bu grup olayları ne kadar fazlalaştı bu ülkede...geçen gün bir konu okudum evli çiftin..resmen 2 çocukları olmasına rağmen bir kulup olayı varmış oraya üyelermiş. Çok mutlularmış böyle yaşamaktan. Ben tanıdığım bir insanın bu şekilde boşanmalarına şahit oldum. Bide deşifre ettiler herkese. aileler bile duydu ama konu kötü olunca hiçbirimiz birbirimizle bu konuyu konuşamadık bile. Rabbim gençlerimizi korusun bu ilişkilerden. O yüzden temeli sağlam yapmak lazım çocuklarımızın. arkadaşım hiç üzülme böyle bir adam için. evlenince sanada teklif ederdi.
Aman allah korusun gerçi maço o konularda beni kimseyle paylaşmaz zaten ilk sevgilimdi hep temiz kız isterdi karşısında hayvan.son nefesinde insallah adımı sayıklar onca yılım heba ben tek buna üzülüyorum ben evde otururken onun beni aldatmasına üzülüyorum.Ya bu grup olayları ne kadar fazlalaştı bu ülkede...geçen gün bir konu okudum evli çiftin..resmen 2 çocukları olmasına rağmen bir kulup olayı varmış oraya üyelermiş. Çok mutlularmış böyle yaşamaktan. Ben tanıdığım bir insanın bu şekilde boşanmalarına şahit oldum. Bide deşifre ettiler herkese. aileler bile duydu ama konu kötü olunca hiçbirimiz birbirimizle bu konuyu konuşamadık bile. Rabbim gençlerimizi korusun bu ilişkilerden. O yüzden temeli sağlam yapmak lazım çocuklarımızın. arkadaşım hiç üzülme böyle bir adam için. evlenince sanada teklif ederdi.
Valla kuzum katılamayacağım. Bu çocuk da o yolun yolcusu demek. Hem bu kızla oturup konuşmamışlar bile, nasıl aşık olacak? Kızı ilk gördüğünde fiziksel olarak beğenmiş şimdi boşta kaldığını duyunca da fırsat bu fırsat kıza yazıyor. Grup Yapan insan arkadaşımın aşkı falan dinlemez, yan gözle bakar kankasının sevgilisine bile.Milenacan ben cumlenin 2. kismina katilmiyorum. Cocuk bunca yil sevmis, sevdigi kizin itin biriyle oldugunu gormus, ayrilinca da patlamis. Eger ispiyoncu ve cikarci olsaydi, ayirmak icin kullanirdi bu bilgiyi, lakin ayrilana kadar beklemis. Cocugun durumu da zor, sevdigin gozunun onunde bes para etmeyen biriyle. Daha fazla susamamis herhalde, o da bir insan sonucta.
Ben 2 numaranin serefsiz veya ispiyoncu oldugunu dusunmuyorum, cidden konu sahibesine deger verdigini dusunuyorum. Bu zamanda kim kimi 2 sene bekler , insanlar artik ayrilip 2 gun sonra baskasinin kollarina atliyor.
Konu sahibesi bence bu cocuk sana cidden deger veriyor, sans var.
Aman allah korusun gerçi maço o konularda beni kimseyle paylaşmaz zaten ilk sevgilimdi hep temiz kız isterdi karşısında hayvan.son nefesinde insallah adımı sayıklar onca yılım heba ben tek buna üzülüyorum ben evde otururken onun beni aldatmasına üzülüyorum.
Canım bir de şu var Ben bu çocuğun 2 sene beklediğini de hiç mi hiç sanmıyorum. Ayak yapıyor. Madem öyle kıza neden söylememiş de kandırılmasına göz yummuş? Bu kız o çocukla evlenedebilirdi.Milenacan ben cumlenin 2. kismina katilmiyorum. Cocuk bunca yil sevmis, sevdigi kizin itin biriyle oldugunu gormus, ayrilinca da patlamis. Eger ispiyoncu ve cikarci olsaydi, ayirmak icin kullanirdi bu bilgiyi, lakin ayrilana kadar beklemis. Cocugun durumu da zor, sevdigin gozunun onunde bes para etmeyen biriyle. Daha fazla susamamis herhalde, o da bir insan sonucta.
Ben 2 numaranin serefsiz veya ispiyoncu oldugunu dusunmuyorum, cidden konu sahibesine deger verdigini dusunuyorum. Bu zamanda kim kimi 2 sene bekler , insanlar artik ayrilip 2 gun sonra baskasinin kollarina atliyor.
Konu sahibesi bence bu cocuk sana cidden deger veriyor, sans var.
Böyle adamlar zaten hep karısına kızına ahlak zabıtası kesilenlerden çıkıyor. Tesadüfe bak.Aman allah korusun gerçi maço o konularda beni kimseyle paylaşmaz zaten ilk sevgilimdi hep temiz kız isterdi karşısında hayvan.son nefesinde insallah adımı sayıklar onca yılım heba ben tek buna üzülüyorum ben evde otururken onun beni aldatmasına üzülüyorum.
Eskiden de vardı bu ama günümüz gibi değil gizli saklı şimdi açık açık yaşamaktan kimse korkmuyor hele üni ev partileri ooo
Ciddi misiniz? Yani erkeklerin cinsellik içim aldatmasına sakınca yok öyle mi? En iğrenç biçimde üstelik???ya sadece ihtiyaç karşılamak içinse evet iğrenç bişey ama erkek yani ona normal gelebilir bunlar bilemedim yaa...zor bi durum