Kız ne gurubu valla anlamadim kötü biseymi seks filanİnsallah kanıtlanır ve derim
yeapppKız ne gurubu valla anlamadim kötü biseymi seks filan
Kız ne gurubu valla anlamadim kötü biseymi seks filan
İçinde olsun olmasın ona karşı bir sempatim yok sadece diğer arkadasları icerisinde cıkıpta bunları dile getirmesi bile benim için cok iyi oldu ben yıllarca hissederdim kanıt bulamazdımdiğer konunda da söylemiştim, bu çocuk senden hoşlanıyor, yakında gerçek niyetini açıklar diye.
ama anlamadığım bu çocuk da demek ki aynı grubun içinde, ıyy ne mide bulandırıcı ya.
hiçbirine bulaşma derim. bu saatten sonra kanıtlasa ne olacak kanıtlamasa ne. miden bulandı birkere.
belli işte senin ex bişiler yapmış. bunları sana anlatanda masum değil, bu kadar detayı bildiğine göre, o da aynı grubun elemanı.
kuzenimde seninle aynı fikirde bende kendimi cok kötü hissediyorum yıllarıma özellikle dün geceden beri ağlıyorumBu cocuga uzuldum ben, o bunca zaman sana deger verirken , sen seni aldatan bir itin pesinde zamanini heba etmissin.
Kız ne gurubu valla anlamadim kötü biseymi seks filan
İçinde olsun olmasın ona karşı bir sempatim yok sadece diğer arkadasları icerisinde cıkıpta bunları dile getirmesi bile benim için cok iyi oldu ben yıllarca hissederdim kanıt bulamazdım
Abooooovvvvvv Tövbe estağfurullahYani misal 5 10 kisi bir odaya girip birbirlwrini yiyorlar. Kimkime dum duma. Erkek kiza kiz erkeklere erkekler erkeklere kizlar kizlara. Allahim midem altust oldu.
Bu nasil carpik bir iliski Rabbim korusun.
hic mi anlamadiniz ya hic mi??