nutkum tutuldu

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
....

Son düzenleme:
Bekle bakalım canım , zaten artık kaybedecek hiç bir şeyin yok.. Eğer kanıtları sana yollarsa o zaman nasıl istersen öyle davranırsın.. Hiç üzülme artık eğer bu adam doğru söylüyorsa allahın sevdiği kuluymuşum evlenmeden kurtuldum dersin

İnsallah kanıtlanır ve derim

Bekleyelim bakalım
Yalnız bence bu cocuguda pek güven olmaz ben söyliyim

evli değilsiniz dicem de çok mide bulandırıcı yaaa bence de kanıt gelene kadar bekle

Bu çocukta bi gariplik var aman emin adım at seninde başına bişey gelmesin canım bekle bakalım ne olacak

O arkadaş denilen şahısla İletişimi kesmelisin sonucta o da böyle ortamlarda bulundu ki incigini cincigina kadar biliyor.Sevgi böyle bir şey degil resmen iyice seviyesizlesmeye baslamis konusmanin boyutu madem zamanında soyleseymis simdi nasil olsa yok ya dogruda yanlisda o cocugun dedikleri bos bir insan bence daha fazla muhattap olmayin.

diğer konunda da söylemiştim, bu çocuk senden hoşlanıyor, yakında gerçek niyetini açıklar diye.
ama anlamadığım bu çocuk da demek ki aynı grubun içinde, ıyy ne mide bulandırıcı ya.
hiçbirine bulaşma derim. bu saatten sonra kanıtlasa ne olacak kanıtlamasa ne. miden bulandı birkere.
belli işte senin ex bişiler yapmış. bunları sana anlatanda masum değil, bu kadar detayı bildiğine göre, o da aynı grubun elemanı.

Yok kızlar onla sevgili olmucam tabii ki benm ahlakıma aykırı.onada söyledim bunu yanlıs bir durum diye.

İçinde olsun olmasın ona karşı bir sempatim yok sadece diğer arkadasları icerisinde cıkıpta bunları dile getirmesi bile benim için cok iyi oldu ben yıllarca hissederdim kanıt bulamazdım

Bu cocuga uzuldum ben, o bunca zaman sana deger verirken , sen seni aldatan bir itin pesinde zamanini heba etmissin.
kuzenimde seninle aynı fikirde bende kendimi cok kötü hissediyorum yıllarıma özellikle dün geceden beri ağlıyorum

Kız ne gurubu valla anlamadim kötü biseymi seks filan

Yani misal 5 10 kisi bir odaya girip birbirlwrini yiyorlar. Kimkime dum duma. Erkek kiza kiz erkeklere erkekler erkeklere kizlar kizlara. Allahim midem altust oldu.

Bu nasil carpik bir iliski Rabbim korusun.
hic mi anlamadiniz ya hic mi??

İçinde olsun olmasın ona karşı bir sempatim yok sadece diğer arkadasları icerisinde cıkıpta bunları dile getirmesi bile benim için cok iyi oldu ben yıllarca hissederdim kanıt bulamazdım

görüntüleri görürsen kötü olursun ama canım. neyse belki de böylesi daha hayırlıdır aklında zerresi bile kalmaz.

Yani misal 5 10 kisi bir odaya girip birbirlwrini yiyorlar. Kimkime dum duma. Erkek kiza kiz erkeklere erkekler erkeklere kizlar kizlara. Allahim midem altust oldu.

Bu nasil carpik bir iliski Rabbim korusun.
hic mi anlamadiniz ya hic mi??
Abooooovvvvvv Tövbe estağfurullah KK57:yani biraz anladim da bu kadar olacağını tahmin etmedim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…