Ben 3333 defa okuyacağım. ALLAH dualarını kabul etsin İNŞAALLAH
Ben. 666 okuyacağım
KALAN : 6000
Amin canım allah razı olsun sizden.Allah razı olsun. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün.
Allah razı olsun arkadaşım Allah sizin de ne muradınız varsa versin. Ben tüp bebek denedim ve jel bir kez pembe gibi geldi akıntıyla karışık evTik kardeşim de sağolsun yardım etti bu sayfayı açtık. Dilerim hayırla bir daha olmaz ve sağlıkla hayırla devam ederim ve isteyen herkes. Böyle bir seye vesile olandan da sizlerden de Allah razı olsun300 Aldim rabbim kabul etsin
KALAN :5000
evTik cnm tesaduf gordum bana etiket gelmemistiki alintilamissin ama kimseyede gitmemis sanirim
Katilim cok az
Amin cumlemizden razi olsun cnm Rabbim size bagislasin saglikla alin kucaginizaAllah razı olsun arkadaşım Allah sizin de ne muradınız varsa versin. Ben tüp bebek denedim ve jel bir kez pembe gibi geldi akıntıyla karışık evTik kardeşim de sağolsun yardım etti bu sayfayı açtık. Dilerim hayırla bir daha olmaz ve sağlıkla hayırla devam ederim ve isteyen herkes. Böyle bir seye vesile olandan da sizlerden de Allah razı olsun
Sağol balım Allah razı olsunYa ben fazla kacirinca 333 tamamladim
Kalan;4967
Sağol sevgili kardeşim amin inşaAllah cümlemizin Allah razı olsun sizlerdenOkudum. ALLAH evlatlarını HAYIRLISIYLA sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, dualarını da kabul etsin İNŞAALLAH
Sağol arkadaşım Allah razı olsun sizden967 adet aldım kalan kalan 4000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?