Nureddin Yıldız Hoca: Basın Açıklaması

bizim medyamız öyle düzenbaz ki cümleleri kesip biçip bunuda yapmışlardır inanırım. Dini sadece üfürükçü sapkın hocalarmış gibi göstermeye çalışıldı yıllarca haberler yaptılar. o zaman küçüktüm şimdi uyanıyorum çocuklar namaz kılıyor sınıfta diye haberler yaparlardı .. eee ne var bunda ?
Bu ülkenin dinden nefret etmesini sağlamaktan başka nedir ki

Şaka gibisiniz ...

sus artık şaka gibi olan sensin
kuran mealini okumamış tefsir bilgisi olmayan eline mevlüd dışı kuran almamış cumadan cumaya bayramdan bayrama başına gelen beladan belaya sığınan ve cahilce savunma yapan birine bencede şaka gibisiniz........

"üç kuruşluk dünya menfaatine doğurduğu kızını feda ediyorsa anneler babalar, müslümanlar "küçük yaşta çocuk evlenmesi caiz mi değil mi"den önce "bunlar ana mı, bunlar baba mı" diye soru sormalıdırlar. önce halledilmesi gereken budur. çocuğunun üzerinden para kazanıyor olduktan sonra bir müslüman bunları konuşmaya gerek yok artık o iş bitti. çocuğunun üzerinden para kazanan bir baba anneden herşey beklenir demektir... bunlar ana mı bunlar baba mı, bunların hepsi zindanlara alınsın, müşahede altına alınsın diye bir teklife de sıcak bakarız. bu kadar evladına merhametsiz olan, evladının üzerinden servet kurmaya çalışan bir insanı da müslüman olarak nasıl sen müslümanların camisine geliyorsun diye tenkit ederiz herhalde."

yukardaki satırlar, din düşmanlığı yapmak isteyen birinin kesip "6 yaşında çocuklar evlendirilebilir" diye yayınladığı aynı videodan bir başka kısım. güneş balçıkla sıvanmaz. hakikat er geç ortaya çıkar. nureddin yıldız gibi samimi alimlere atılan bu iftiralar mutlaka sahiplerine dönecek. işte o gün kaçacak yeriniz olmayacak...........

Hoca inandığı dinin kutsal kitabında yazanları söylediği için eleştiriliyor düşün saçmalığı burada hoca değil de aslında kuranı kerim eleştiriliyor.

valla 6 yaşında ki çocuga ne dedi demedi montaj yada neyse o bilemem ama şu var...

dün bir videosunu izledim evlenmemiş bayanlara öyle şeyler dediki ailelerine öyle şeyler dedi ki

hatta 30 yaşına gelmiş evlnemmiş biri utanmalı dedi
hatta bunlara kırbaç vurulmalı dedi
hatta çocuklarını evlendirmeyen ailelerin imanlari %50 gider deyip matametik bile yaptı.
hatta evlenmemiş bir kadının erkege bakması zina dedi dedi de dedi...ben bunları izledim duydum hadi 6 yaşındaki çocuk olayı montaj uydurma leke sürme peki bu vaazi nedir.

anacım bu ne,bi de aç günah sevap defterini de yaz bari tövbeler olsun

sana ne?

Hocanın sohbetini kaçırmayan arkadaşlardan bu söylediklerine yorum bekliyorum...

bi de bu var, batı geldi böyle oldu diyor, batıyla ne alakası var, çocuk çocuktur doğuda batıda değişiyor mu. artı ha 9 ya 6, sanki arasında 15 yıl varda. Ben bu adamın konuştuklarına binayen yorum yaptım tabii

bu arada bunları bahane edip çocuklarla evlenenler var, belki bizim ülkemizde yoktur ama yurtdışından haberler çıkıyor bazen

''Bu toplumun önderlerine sesleniyorum. Kız çocukları veya kadınlar özelinde yoğunlaşmışsiniz. O bu yaşta evlenecek, şu bu şekilde örtunecek. Alemi Islamin (Ummetin) acziyetine tam 100 yıldır kadınlar üzerinden çözüm üretmek acziyetin daniskasi degilmidir?

Islam aleminin fikri rehberlere ihtiyacı var. Birleştirici güçlere ihtiyacı var.

Alimlerimize sesleniyorum. Kadınları bırakın Erkeklere yada Erkeklik neyi icab ediyorsa ona yoğunlaşin. ''

Bu hocalar ne zaman kadınları rahat bırakacak.
Her iki laflarından biri kadın.Beyinlerinden hiç çıkmıyor.Şahit olarak kuran'ı gösteriyorlar birde.
peki bu hocalar çalana ,hak yiyene ,devletin malını babalarının çiftliği gibi kullanana niye bir cümle olsun söylemiyorlar.
Her gün kadın öldürülüyor neden ADAM olun diyemiyorlar erkeklere.Kenarından köşesinden kızarmış gibi yapıyorlar kadına gelince kırbaçlar şaklıyor.
Dürüstlüklerinden şüphe ediyorum hepsinin.Yalnızca çıkarları doğrultusunda konuşan insanlar bunlar.Dinine bağlı olsa bu insanlar yalanı,riyayı,haramı hayatlarından çıkarır ve insanları da uyarır.Yapanada alkış tutmaz.
Halkın çoğu ne okuyor ne dinliyor.100 cümlede 1 defa onay çıksa yeter. adamın zaten istediği 6 yaş olmasa da 10-11 yaşında çocukla yatabilmek.Bakın Evlenebilmek demiyorum doğrusu da budur.Ayıptır ya ayıp. "EDEP yahu"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…