- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın... Kurana inanan müslümanlar için evliliğin yaşı yoktur...
Şaka gibisiniz ...
Hoca inandığı dinin kutsal kitabında yazanları söylediği için eleştiriliyor düşün saçmalığı burada hoca değil de aslında kuranı kerim eleştiriliyor.bizim medyamız öyle düzenbaz ki cümleleri kesip biçip bunuda yapmışlardır inanırım. Dini sadece üfürükçü sapkın hocalarmış gibi göstermeye çalışıldı yıllarca haberler yaptılar. o zaman küçüktüm şimdi uyanıyorum çocuklar namaz kılıyor sınıfta diye haberler yaparlardı .. eee ne var bunda ?
Bu ülkenin dinden nefret etmesini sağlamaktan başka nedir ki
aklı selim biri 6 yasında cocuk evlenebilir diyebilir mi zaten
Akli selim biri aybasi olan evlenmek istiyorum diye deliren bir cocugu evlendirin der mi? Sen evlendirir misin kizini 13 yasinda anne ben evlenmek istiyorum derse?
Akli selim biri aybasi olan evlenmek istiyorum diye deliren bir cocugu evlendirin der mi? Sen evlendirir misin kizini 13 yasinda anne ben evlenmek istiyorum derse?
sus artık şaka gibi olan sensin
kuran mealini okumamış tefsir bilgisi olmayan eline mevlüd dışı kuran almamış cumadan cumaya bayramdan bayrama başına gelen beladan belaya sığınan ve cahilce savunma yapan birine bencede şaka gibisiniz........
aklı selim biri yapmaz dedim sadece bende aklı selimim :)
valla 6 yaşında ki çocuga ne dedi demedi montaj yada neyse o bilemem ama şu var...
dün bir videosunu izledim evlenmemiş bayanlara öyle şeyler dediki ailelerine öyle şeyler dedi ki
hatta 30 yaşına gelmiş evlnemmiş biri utanmalı dedi
hatta bunlara kırbaç vurulmalı dedi
hatta çocuklarını evlendirmeyen ailelerin imanlari %50 gider deyip matametik bile yaptı.
hatta evlenmemiş bir kadının erkege bakması zina dedi dedi de dedi...ben bunları izledim duydum hadi 6 yaşındaki çocuk olayı montaj uydurma leke sürme peki bu vaazi nedir.
anacım bu ne,bi de aç günah sevap defterini de yaz bari tövbeler olsun
sana ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?