- 2 Aralık 2024
- 40
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi derinimsi1
Merhabalar bahceci umutta tedaviye başlayacağım sizce nur dokuzeylül hoca mı yoksa Mehmet reşit hoca mı bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl geçti acaba randevunuzBizde kararsız kaldık ama nur hocada karar kilio ona randevu aldık
Gitmedik daha haftayaNasıl geçti acaba randevunuz
merhabalar,Merhaba Hanimlar
Ben Bahceci Umutda tedavi goruyorum transferimi Mayis icin planlamistim doktorum Ebru Ozturk ama kendisi bu ay sonu Izmire tasiniyormus. O yuzden Mehmet Bey e veya Nur Hn a gecebilirim. Nur hn hakkindaki yorumlarinizi merak ediyorum acikcasi. Mehmet hoca hakkinda cok kotu yorum var ve kendisini gordugumdede hic elektrik alamadim. Sanki daha cok Nur hn a gecicem. Olumsuz bir yorum yok kendisi hakkinda.
Herkese iyi sanslar diliyorum ciktiginiz bu yolda![]()
Merhabalar. Bizde Mehmet hocaya gitmeyi düşünüyorduk ama açıkçası muayene ücretinin 7000 lira olduğunu duyunca vazgeçtik ve ücretsiz on görüşme yapmıyor kendisi biraz işi reklama çevirmiş gibi geldi. Nur hocayla görüştük gerçekten kendisi çok güler yüzlü ve içtendi. Tüm sorularamiza açıkça cevap verdi güven verdi bize kendisiyle görüşmeden sonra da lavaboda karşılastik ve orda bile ayak üstü benim omzuma dokunarak herşey güzel olacak diyerek tesellli etti. Kesinlikle size önerebilirim nur hocayı pişman olmazsınız sürecimiz onunla devam edicez inşallahMerhaba Hanimlar
Ben Bahceci Umutda tedavi goruyorum transferimi Mayis icin planlamistim doktorum Ebru Ozturk ama kendisi bu ay sonu Izmire tasiniyormus. O yuzden Mehmet Bey e veya Nur Hn a gecebilirim. Nur hn hakkindaki yorumlarinizi merak ediyorum acikcasi. Mehmet hoca hakkinda cok kotu yorum var ve kendisini gordugumdede hic elektrik alamadim. Sanki daha cok Nur hn a gecicem. Olumsuz bir yorum yok kendisi hakkinda.
Sizin için üzüldüm kendim için çok mutluyum bugün merkezden arayip doktorumun değiştiğini ebru ozturk tavmergen olduğunu söylediler.ilk transferim tutmamisti ikinci transfer için sürece gireceğiz regl bekliyorum belki ebru hoca ugur getirir. Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kavuşunMerhaba Hanimlar
Insallah Ebru hoca size ugur getirir en yakin zamanda bebisinize kavusursunuz. Ilk transferinizi nerde yapmistiniz?Sizin için üzüldüm kendim için çok mutluyum bugün merkezden arayip doktorumun değiştiğini ebru ozturk tavmergen olduğunu söylediler.ilk transferim tutmamisti ikinci transfer için sürece gireceğiz regl bekliyorum belki ebru hoca ugur getirir. Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kavuşun
Insallah canım ben izmir de erol tavmergen in kliniginde tedavi görüyorum orada olmuştum yine ilk transferimi ebru hoca ile erol hoca evlenmiştir.kendi doktorum da klinikten ayrılmıştı.dun aradılar yeni doktorumun ebru hanım olduğunu söylediler.icimj inanılmaz bir sevinç kapladıInsallah Ebru hoca size ugur getirir en yakin zamanda bebisinize kavusursunuz. Ilk transferinizi nerde yapmistiniz?