• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nur dokuzeylül mü Mehmet reşit mi acaba bahçeci

Merhaba Hanimlar
Ben Bahceci Umutda tedavi goruyorum transferimi Mayis icin planlamistim doktorum Ebru Ozturk ama kendisi bu ay sonu Izmire tasiniyormus. O yuzden Mehmet Bey e veya Nur Hn a gecebilirim. Nur hn hakkindaki yorumlarinizi merak ediyorum acikcasi. Mehmet hoca hakkinda cok kotu yorum var ve kendisini gordugumdede hic elektrik alamadim. Sanki daha cok Nur hn a gecicem. Olumsuz bir yorum yok kendisi hakkinda.

Herkese iyi sanslar diliyorum ciktiginiz bu yolda❤️

Merhaba Hanimlar
Ben Bahceci Umutda tedavi goruyorum transferimi Mayis icin planlamistim doktorum Ebru Ozturk ama kendisi bu ay sonu Izmire tasiniyormus. O yuzden Mehmet Bey e veya Nur Hn a gecebilirim. Nur hn hakkindaki yorumlarinizi merak ediyorum acikcasi. Mehmet hoca hakkinda cok kotu yorum var ve kendisini gordugumdede hic elektrik alamadim. Sanki daha cok Nur hn a gecicem. Olumsuz bir yorum yok kendisi hakkinda.

merhabalar,
bizde ilk kez bilgi amaçlı görüşme adına gittik Nur hanım karşıladı bizi ve tüp bebeğe ikna olduk, Nur hanım çok naif açıklayıcı ve net bir şekilde bilgiler verdi bize açıkçası ilgili oldugunu hissettik henüz hiç ödeme yapmadan bile takviyemizi verdi kan testlerini istedi. Mehmet beyin çok ismi geçiyor kendisinide hiç görmedim açıkçası ama Nur hanıma içim ısındı diyebilirim 2.görüşme için adetimi bekliyorum asıl tedavi sürecim o zaman baslayacak. hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum bu süreçlerin kolaylıkla ve olumlu geçmesi tek temennim.

Me
Merhaba Hanimlar

Merhabalar. Bizde Mehmet hocaya gitmeyi düşünüyorduk ama açıkçası muayene ücretinin 7000 lira olduğunu duyunca vazgeçtik ve ücretsiz on görüşme yapmıyor kendisi biraz işi reklama çevirmiş gibi geldi. Nur hocayla görüştük gerçekten kendisi çok güler yüzlü ve içtendi. Tüm sorularamiza açıkça cevap verdi güven verdi bize kendisiyle görüşmeden sonra da lavaboda karşılastik ve orda bile ayak üstü benim omzuma dokunarak herşey güzel olacak diyerek tesellli etti. Kesinlikle size önerebilirim nur hocayı pişman olmazsınız sürecimiz onunla devam edicez inşallah

Selam Hanimlar,
Guzel yorumlari duyunca cok mutlu oldum ve genel olarak guzel yorumlar duydugum icin bende Nur hocaya gectim. Yurtdisinda yasadigim icin gercekten iletisim kurmakta zorlanmistim hem Dr ile hemde asistanlarla. Nur hocada boyle birsey olmayacagini umut ediyorum🙏 Surekli gidemedigim icin online iletisim benim icin onemliydi. Benim donmus embroyalarim var trasfer icin hasta olmayi bekliyorum. Zoladex 10.8 kullanmistim Opu dan sonra histeroskopu oldum miyom icin. Ama ignenin etkisiyle hala hasta olamadim malesef ve transfer icin adet olmak gerekiyormus.

Back