Numune ürünler isteyip incelemek isterseniz

aslında numuneleri inceleyince bile insan fikir sahibi oluyor. gerçi kullanamdan bilemeyiz ama. evy baby ve molfixten gelmişti bez numunesi bana kendimde baby star almıştım üçünü yanyana koyup inceledim en güzeli evy baby gibi geldi bana mis gibi kokuyor opuyorumnanaktan primayı önceden incelemiştim büyükelrini bilemiyorum ama yeni doğanı hiç güzel değildi.. kullanıp tecrübe edeceğimiz günelri sabırsızlıkla bekliyorum ben hayırlısıyla inşallah kaydirigubbakcemile2

dipnot : bazı ürünelrden numune isterken önce üye olup sonra iletişimden numune istediğinizi yazmanız gerek kızlar ..

aslında numuneleri inceleyince bile insan fikir sahibi oluyor. gerçi kullanamdan bilemeyiz ama. evy baby ve molfixten gelmişti bez numunesi bana kendimde baby star almıştım üçünü yanyana koyup inceledim en güzeli evy baby gibi geldi bana mis gibi kokuyor opuyorumnanaktan primayı önceden incelemiştim büyükelrini bilemiyorum ama yeni doğanı hiç güzel değildi.. kullanıp tecrübe edeceğimiz günelri sabırsızlıkla bekliyorum ben hayırlısıyla inşallah kaydirigubbakcemile2

dipnot : bazı ürünelrden numune isterken önce üye olup sonra iletişimden numune istediğinizi yazmanız gerek kızlar ..

bana evy babyden gelmedi:KK43:( ama huggies baby star ve molfix arasından huggiesi tercih edicez bizde daha pamuksu yüzeyi. bide yan cırt cırtları uzayabiliyor..

bana evy babyden gelmedi:KK43:( ama huggies baby star ve molfix arasından huggiesi tercih edicez bizde daha pamuksu yüzeyi. bide yan cırt cırtları uzayabiliyor..

huggies in yeni doğanını incelemedim ben canım zaten bi kaç aylık olduktan sonra kesin bende huggies tercih edicem .. evy baby için musteriiletisim@evyap.com.tr adresine numune talebini yazıp adres telini ve isminide eklersen yeni doğan olduğunuda belirtirsen 4 adet numune bez gönderiyorlar canım incelersin yaz istersen..

huggies in yeni doğanını incelemedim ben canım zaten bi kaç aylık olduktan sonra kesin bende huggies tercih edicem .. evy baby için musteriiletisim@evyap.com.tr adresine numune talebini yazıp adres telini ve isminide eklersen yeni doğan olduğunuda belirtirsen 4 adet numune bez gönderiyorlar canım incelersin yaz istersen..

bir burdan iatememiştim dur ordanda istiyim:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mrb kızlar nasılsınız bişey sorcam gerçi erken daha ama bebek mevlütu için davetiye düşünüyomusunuz davetiyeseker.com dan baktım şimdi davetiye örneklerine numune istenebiliyomuş davetiye düşünen veya yaptıran varmı?

hepinizi te tek okumak zor oluyo... şu numuneleri hangi firmalar gönderiy.baş sayfada toplayında.... sıra bizede gelcek ya... faydalanalım...

mrb kızlar nasılsınız bişey sorcam gerçi erken daha ama bebek mevlütu için davetiye düşünüyomusunuz davetiyeseker.com dan baktım şimdi davetiye örneklerine numune istenebiliyomuş davetiye düşünen veya yaptıran varmı?
bunuda ilk defa duydum canım bebek şekerini duymuştumda baktım evet düğün davetiyesi gibi bişey.. ben düşünmüyorum belki vardır düşünen
hepinizi te tek okumak zor oluyo... şu numuneleri hangi firmalar gönderiy.baş sayfada toplayında.... sıra bizede gelcek ya... faydalanalım...

tamamdır canım ilk mesajımı güncelledim ben

arkadaşlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.allahım hepimizin dularını kabul etsin.bende cumartesi evybaby e üye olmuştum.bugün 2 adet bez geldi numune olarak

aman be şekercım bebek mevlidi ıcın bari davetıye gelenegı baslatmayalım.kaydirigubbakcemile5

kıslar bez numunelerini inceledinizmi hangi ürüne karar verdiniz. ben huggies düşünüyordum primaya takıntım var almam asla dedim hem pahalı hem ne bileyip taktım işte:)) neyse anamm huggies meğer primadan pahalıymş. sonra pamuğum evy baby iste dedi. ve evy baby geldi ibnanın hepsinden çok hoşuma gitti hem içi pamuk gibi hem kremli. ve babacıkla dün akşam primadanda bir örnek inceledikten sonra evy babye kara verdik. siz neye karar verdiniz şekerler..

bebek bezlerini kullanmadan bilemezsiniz.ama tecrübe etmiş birisi olarak..evybaby molfix le işe başlayın.en kalitelisi bana göre prima..... en kaliteliyi hemen kullanmayın..pişik olduğu zaman kaliteli beze geçin.kaliteli bezdede pişik olduğu zaman geçecek bişey kalmıyor.... kalitesiden kaliteliye doğrı geçerseniz pişik olayını daha çabuk çözüyorsunuz...

valla bez olayı zor ya ben hep prıma kullanmışltım ama pışık yspmılştı canbebe o zamanlar vardı onuda denemıştım ama zlor olmulştuı............bakalım deneyıp gorce<z bızmı kullansak once yaaaaaaaaaaaaadelikafadulden

kıslar bez numunelerini inceledinizmi hangi ürüne karar verdiniz. ben huggies düşünüyordum primaya takıntım var almam asla dedim hem pahalı hem ne bileyip taktım işte:)) neyse anamm huggies meğer primadan pahalıymş. sonra pamuğum evy baby iste dedi. ve evy baby geldi ibnanın hepsinden çok hoşuma gitti hem içi pamuk gibi hem kremli. ve babacıkla dün akşam primadanda bir örnek inceledikten sonra evy babye kara verdik. siz neye karar verdiniz şekerler..

Valla şekercim ben molfix alıcam dıye tutturmustum
ozellıkle gobek oyuntusu cok hoşuma gıtmıstıı
ama markete gıdınce nedense 2 tane 98 lik ultra prima
yenı bebek aldım 2 numara zemuszemusa.s.

he bu arada ultra prıma pahalı yaaa
98 lik prımayı ben 27 liraya aldım mıgrostan
bu 98 lik paketın bana ancak 10 gun gıdecegını söylüyorlar
2 bebek için
ayda yaklasık 80 lira beze vermek cok geldı sımdılık gozume
daha bunun sutum yetmezse maması varr
kii..... aptamıl mama cok daha pahalı
aylık konroller aşılar derken battık resmennn
amaaannn canları sagolsun yavrularımın dıyorummm
ama bı yandanda hugies yada molfıx daha ucuz prımaya gore
belkı onlarıda denerım dıyorummm...
çok sukur sımdılık bunları karsılıcak durum varr
ama ya olmayanlar napıcakkkk
allah hepımızın yardımcısı olsun....
allah bebişlerimizin rızkını verır ınssss

he bu arada ultra prıma pahalı yaaa
98 lik prımayı ben 27 liraya aldım mıgrostan
bu 98 lik paketın bana ancak 10 gun gıdecegını söylüyorlar
2 bebek için
ayda yaklasık 80 lira beze vermek cok geldı sımdılık gozume
daha bunun sutum yetmezse maması varr
kii..... aptamıl mama cok daha pahalı
aylık konroller aşılar derken battık resmennn
amaaannn canları sagolsun yavrularımın dıyorummm
ama bı yandanda hugies yada molfıx daha ucuz prımaya gore
belkı onlarıda denerım dıyorummm...
çok sukur sımdılık bunları karsılıcak durum varr
ama ya olmayanlar napıcakkkk
allah hepımızın yardımcısı olsun....
allah bebişlerimizin rızkını verır ınssss

canım huggies ile prima kafa kafaya fiyatları. ben huggies düşünüyordum çokta beğenmiştim açıkçası ama markete gittim ne göreyim 1 tl daha pahalı huggşes primadan...
slonra evy baby geldi ve arkadaştanda prima aldık. evy babynin yğüzeyi hem kremli hemde daha pamuksu geldi bize. hem fiyatıda uygun.ç ben uygun fiyatlı bir ürünle başlamayoı düşünühyorum. şimdiden kaşiteye alıştırmayalım bıcıırıklarılaelaelaelaelae

çok güzel bir paylaşım açmışsınız benim şimdi dikkatimi çekti bende şimdi istesem gelirmi açaba birde numuneleri internet sitelerindenmi bulup mail atıyorsunuz

çok güzel bir paylaşım açmışsınız benim şimdi dikkatimi çekti bende şimdi istesem gelirmi açaba birde numuneleri internet sitelerindenmi bulup mail atıyorsunuz

evet canbı internet sitelerine girip üye oluyorsun. sonra bize ulaşın kısımlarından yada direkt infolarına numune isteğini yazıyorsun. prima ve niveadan gelmiyor. gerisi hep gönderdi sağolsun.

kızlar biz yiğenim için istedik, gelmedi nedendir acaba?
Sadece herobaby bir kitapçık göndermiş,
gönderim zamanları kaç gün oluyor...

X