Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar baby stara bakın orda üye olan herkese bez veriyolar doğruysa yerimseniben
bende gecen gun uye oldum beby stara ve 2 tane bez gondemrısler bugun aldım :roflol:
olsun oda guzel
evt bez verıyolar ama guluceksınız sadece ıkı tane bez yoluyolar numune dıyeee bana geldı bılıyorummm ondan bılçgıbnıze yazıyım hıc uye olmaya deymez canımmmmm
bende gecen gun uye oldum beby stara ve 2 tane bez gondemrısler bugun aldım :roflol:
olsun oda guzel
nekadar bez markası varsa hepisine üye oldum 2 şer 2şer toplarım bi paket yaparım heralde:roflol:
adı üstünde numune canım reklamlarını yapıyorlar ve bu sayedede beğenirsem ilerde kullancam paket almadan numunelerine bakıp kullanmak ve karar vermek daha ii bence en azından bezin kalitesini anlamak adına bu arada bana 3 tane gelmiş yollamışlar :icecream:
adı üstünde numune canım reklamlarını yapıyorlar ve bu sayedede beğenirsem ilerde kullancam paket almadan numunelerine bakıp kullanmak ve karar vermek daha ii bence en azından bezin kalitesini anlamak adına bu arada bana 3 tane gelmiş yollamışlar :icecream:
canım paket yollanacak dıyoooo odnann yazdım uye olana bayby star bez hedıye dıyeee bende ondan ona uye olmaznıza gerek yok zaten ıkı tane yolluyolar ama huggiste uye olunca 1 paket 66 tane bez yolanıyo ona tenzihen soyledımm
Baby star hangi kargoyla gönderiyo kızlar?Ve ne isimle geliyor baby star markasıyla mı geliyor.
bende üye oldum ama bana da bi gıda markasından bişi gelmiş.Ne ki anlamadım.Arkadaşım alcak yerime.
Baby star hangi kargoyla gönderiyo kızlar?Ve ne isimle geliyor baby star markasıyla mı geliyor.
bende üye oldum ama bana da bi gıda markasından bişi gelmiş.Ne ki anlamadım.Arkadaşım alcak yerime.