- 13 Ocak 2009
- 1.094
- 543
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de mulıpaya uye oldum 8 ad bebek bezı bulunan poşet yolladılar ve indirim kuponu gönderdıler içinde nıvea,huggs ıslak mendıllerde indırım kuponu var mıgrosta geçerlı yanlız %20 ve %30 arasında değişen indirim kuponları bunlar
Ben de nerdeyse hepsine gönderdim ama henüz hiç birinden cevap dahi alamadım. Acaba bebek olunca mı gönderiyolar. Belirtiyorum kaç haftalık olduğumu, üyeliklerim de var. Sİz bebeğim var mı diyosunuz yoksa hamileyim mi diyosunuz? Bakalım hangisi ilk göndericek.
pardon milupadan değil primaymış yanlış yazmışım,
pk geldi vala verdiğim kargıo ücretine değmezmiş boşuna kabul ettim
Merhaba bana bir çok yerden numune geldi. Güncellemiş olarak yazayım teker teker
1- Ülker Hero Baby bayağı güzel bir paket yolluyor. Çikolata bile var, kavanoz maması, toz mama, bebe bisküvisi, sütlü pirinçli mama ve kitapçık.
2-Milupa
3- Hipp içinde 2 paket tahıl maması, 2 küçük paket sütsüz tahıl maması, 1 tane kaşık 2 küçük paket bebek çayı
3-evy baby, baby star, molfix 2 ya da 1 tane bez yolluyor.
4- Lansinoh, küçük göğüs ucu kremi, süt saklama poşeti, dergiler.
5- Arı Mama da yolluyormuş ama henüz istemedim.
6- Breathe Right yolluyor
7- Bir de geçen Tombik Paket geldi içinde Prima, Molped, Eti Bebe Bisküvisi,Sıvı Deterjan geldi ama nerden geldi bilemedim. Hastane ile alakası varmış sanırım.
kızlar okadar bakmışsınız topiğime bari bi teşkkür etseydiniz paylaşım için :)
Merhaba bana bir çok yerden numune geldi. Güncellemiş olarak yazayım teker teker
1- Ülker Hero Baby bayağı güzel bir paket yolluyor. Çikolata bile var, kavanoz maması, toz mama, bebe bisküvisi, sütlü pirinçli mama ve kitapçık.
2-Milupa
3- Hipp içinde 2 paket tahıl maması, 2 küçük paket sütsüz tahıl maması, 1 tane kaşık 2 küçük paket bebek çayı
3-evy baby, baby star, molfix 2 ya da 1 tane bez yolluyor.
4- Lansinoh, küçük göğüs ucu kremi, süt saklama poşeti, dergiler.
5- Arı Mama da yolluyormuş ama henüz istemedim.
6- Breathe Right yolluyor
7- Bir de geçen Tombik Paket geldi içinde Prima, Molped, Eti Bebe Bisküvisi,Sıvı Deterjan geldi ama nerden geldi bilemedim. Hastane ile alakası varmış sanırım.