- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
milupaya üye olurken adrese bildirim yapılsınmı diye soruyor. o kutucuğu işaretlemeniz lazım. bebekler 6 aylık olduktan sonra gönderiyorlar. birde doğumgünlerinde gönderiyorlar diye biliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım üyemi olmak gerekiyo hepsine
banada geldi milupadan bugün ama sizinki kadar çok şey yoktu içinde
3 tane mama 1 kerelik önlük ıslak mendil (küçük) elma suyu )küçük ) ve kitapçık vardı ha bide indirim çekleri...6 aylık olunca yollarlar belki ötekileri....
kızlar banada geldı ılk evb bayb uye olmustum numune ıstemıstım mınık bı kolı geldı ama ıcınde yok yok 2tane bebek sabunu 1 tane arko sabun tras kopugu kolanya bebek bezı dus jelı 4tane ıslak mendıl 72lı sampuan bebek yagı aklıma gelenler ama kaldırmıslar suan onu mılupa yolluyo bebelac maıl atın mama yolladı bayb star bez yolladı nestle mama yolluyo bıoder bıoblas nıvea numune yolluyo gecen cok guzel bı paket daha geldı ama nerden geldıgı bılmıyorum mama sampuan bez krem bızım ıcın sampuan ustunde aıle paketı yazıodu kargoyada bakmadan attım oda guzeldı bu saydıklarım yenı geldı yolluyolar sızde ısteyın