- Konu Sahibi AnkaEnerjisi
Birde rica etsem sevgilimin açılımına bakabilir misiniz :) onunki toplam 31 çıktı yani 4 oluyor sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1-DOĞUM TARİHİNDE HAYAT AMACIN, GÖREVİN, TİTREŞİMİN VAR!
NOT:NÜFUS CÜZDANINDA YAZILAN TARİH ALINIR.
ÖRNEK:
29.04.1980
TÜM RAKAMLARI TOPLA: 2+9+0+4+1+9+8+0=33=3+3=6 SONUÇ: 33 DEN 6 YIM.
BURADA İKİ ŞEYE BAKACAKSINIZ.
BİRİNCİSİ
EN SON ÇIKAN SAYIYA BAKIN. BU SİZİN YAŞAM AMACI ÇAKRANIZDIR VE BURADA 10 ÇAKRA VARDIR. KLASİK BİLDİĞİMİZ ÇAKRALARA BENZER AMA FARKLI ALANLARDA VARDIR.
8.ÇAKRA AURADA BULUNUR 9.ÇAKRA ASTRAL BEDENDE BULUNUR
10.ÇAKRA MENTAL BEDENDE BULUNUR
İKİNCİSİ
KAÇTAN KAÇ OLDUĞUNUZA BAKIN.
KAÇTAN KAÇ OLDUĞUNUZA BAKARKEN ŞUNA DİKKAT EDİN:
Rakamların anlamı şudur; farz edelim ki bir kişinin hayatını üç ana bölümde inceliyoruz. Bu yöntemle bulunan açılış sayısı bize kişinin hayatının ilk bölümünde hangi çakrayı çalışacağını gösterir. Yani 33 ün ilk 3 ü. Devamındaki ikinci sayı ise kişinin hayatındaki ikinci dönemde çalışacağı çakradır . Yani 33 ün ikinci 3 ü. Doğal olarak son sayıda kişinin bu hayatta varmayı planladığı nihai hedef çakrasını gösterir. Yani 6
NumerolojiBu çalışma bugünlerde karşıma çok çıkıyor bu çalışmanın adı tam olarak nedir
Numeroloji
Benim öğrendiğim sadece isim analizi. Aslında kitap da aldım bu yolda da ilerlemek için ancak başla eğitimlere öncelik verdiğim için onu erteledim biraz.Alt dalları yok mu
Plaka için olanı var
harflerle olanı var
sesli harflerle olanı var
ev daire numarasıyla ilgili olanı var
Hepsi genel olarak numerolojidir de özel hapları yok mu
Akşam bakıcamYeni gördüm çok heyecanlandım. Böyle bir konu açtığınız için teşekkürler. Bana da bakabilirsiniz umarım. 35 çıktı benim ki yani 3+5= 8 oluyor ilk tur için. İkinci turda biraz kafam karıştı tabi.
Benimki 3+0=3 çıktı. Sadece 3 e mi bakmak gerekiyor, 0 ile ilgili birşey yok sanırım1-DOĞUM TARİHİNDE HAYAT AMACIN, GÖREVİN, TİTREŞİMİN VAR!
NOT:NÜFUS CÜZDANINDA YAZILAN TARİH ALINIR.
ÖRNEK:
29.04.1980
TÜM RAKAMLARI TOPLA: 2+9+0+4+1+9+8+0=33=3+3=6 SONUÇ: 33 DEN 6 YIM.
BURADA İKİ ŞEYE BAKACAKSINIZ.
BİRİNCİSİ
EN SON ÇIKAN SAYIYA BAKIN. BU SİZİN YAŞAM AMACI ÇAKRANIZDIR VE BURADA 10 ÇAKRA VARDIR. KLASİK BİLDİĞİMİZ ÇAKRALARA BENZER AMA FARKLI ALANLARDA VARDIR.
8.ÇAKRA AURADA BULUNUR 9.ÇAKRA ASTRAL BEDENDE BULUNUR
10.ÇAKRA MENTAL BEDENDE BULUNUR
İKİNCİSİ
KAÇTAN KAÇ OLDUĞUNUZA BAKIN.
KAÇTAN KAÇ OLDUĞUNUZA BAKARKEN ŞUNA DİKKAT EDİN:
Rakamların anlamı şudur; farz edelim ki bir kişinin hayatını üç ana bölümde inceliyoruz. Bu yöntemle bulunan açılış sayısı bize kişinin hayatının ilk bölümünde hangi çakrayı çalışacağını gösterir. Yani 33 ün ilk 3 ü. Devamındaki ikinci sayı ise kişinin hayatındaki ikinci dönemde çalışacağı çakradır . Yani 33 ün ikinci 3 ü. Doğal olarak son sayıda kişinin bu hayatta varmayı planladığı nihai hedef çakrasını gösterir. Yani 6
İsim analizi yapan bir ilahiyatçı vardı, yüz hatları ve el çizgilerini de yorumluyordu. Bunun bir yetenek olduğunu düşünüyorum. Ama eğitimle oluyorsa da ne güzel...Benim öğrendiğim sadece isim analizi. Aslında kitap da aldım bu yolda da ilerlemek için ancak başla eğitimlere öncelik verdiğim için onu erteledim biraz.
El yazısından da karakter tahlili yapanlar var.İsim analizi yapan bir ilahiyatçı vardı, yüz hatları ve el çizgilerini de yorumluyordu. Bunun bir yetenek olduğunu düşünüyorum. Ama eğitimle oluyorsa da ne güzel...
3: Bireysel İfade ve Duyarlılık 9: Bütünlük ve Bilgelikmerhaba, ilk analize bakabilir misiniz tekrar?
benim 39 çıktı . 3+9=12 sonuç nedir?
Sadece sesli harfleri toplayın. Bazı numaralar toplanmaması gerekiyor mesela 11. 19 ve 22, Karışıklık olmaması için siz sadece İsim ve soyisminizin tek haneye indirmeden yazın bana toplamadan. Mesela 10 —11 gibi.
Oğlumunki de öyle çıktı ancak maalesef onun bir analizi yok.Benimki 3+0=3 çıktı. Sadece 3 e mi bakmak gerekiyor, 0 ile ilgili birşey yok sanırım
Hayat amacı olarak sekizinci çakra üzerinde çalışan bireyler bolluk ve bereket geliştirerek güç ve itibarlarını kamu yararına ve toplumun iyileştirilmesi için kullanmak üzere buradadırlar. Maddi başarı, dünya hakimiyeti ve saygınlık kazanma arzularını gerçekleştirip, paranın ve diğer nimetlerin adaletli dağılımına kanal olmalıdırlar. İktidara sahip olduklarında ise ellerine geçen güçle sarhoş olup zorbalaşma ve cömertliği unutma, açgözlülük gibi çukurlara karşı dikkatli olmak durumundadırlar.Yeni gördüm çok heyecanlandım. Böyle bir konu açtığınız için teşekkürler. Bana da bakabilirsiniz umarım. 35 çıktı benim ki yani 3+5= 8 oluyor ilk tur için. İkinci turda biraz kafam karıştı tabi.