- 14 Kasım 2023
- 28
- 13
-
- Konu Sahibi Numerology Fulya
Merhaba Kişilerin doğum tarihleri ve isimlerinin sayısal değerlerini kullanarak özelliklerini, yeteneklerini,kendilerini daha iyi anlamalarina yardımcı olur .Numerolog ne iş yapar?
Kaç papel peki?Merhaba Kişilerin doğum tarihleri ve isimlerinin sayısal değerlerini kullanarak özelliklerini, yeteneklerini,kendilerini daha iyi anlamalarina yardımcı olur .
Peki ben yazayım yorumu burada paylaşın arkadaşlar da tuttu mu tutmadı mı yorumlasın. Her şeyimi herkes bilir burda. Merak ettim.İsim soy isim ve doğum tarihiniz gün ay yıl olarak bana özelden yazın ufak bir çalışma yapalım isterseniz .papelsiz
ay ben deeePeki ben yazayım yorumu burada paylaşın arkadaşlar da tuttu mu tutmadı mı yorumlasın. Her şeyimi herkes bilir burda. Merak ettim.
6 ay önce evlendim, hangi soyadı geçerli olurİsim soy isim ve doğum tarihiniz gün ay yıl olarak bana özelden yazın ufak bir çalışma yapalım isterseniz .papelsiz
Atın bunu burdağnn6 ay önce evlendim, hangi soyadı geçerli olur
Bekarlık soyadınız ile bakılır6 ay önce evlendim, hangi soyadı geçerli olur
Merhaba Merve hanıma bakma isteğim ön yargıları varsa azda olsa gidermekti .sizlerden ricam özelden isim ve doğum tarihi atmamaniniz .çünkü bende bu iş uzerine çalıştım. Elimden geldiğince siteye sayılarla alakalı yazılar koyucam. Anlayışınız için Teşekkürler
Teşekkür ederim Bende şunu söylemeliyim Normalde size yazdığım gibi 3 veya 4 sayfalık bir analiz çıkıyor ben size basit olanından baktım. Çok teşekkür ederimÖn yargılarım kesinlikle vardı. Cevabı ancak yazabiliyorum kusura bakmayın.
Melakonlik asla değilim polyanna gibiyim hatta. Ama realist olma çabam da çok fazla. Önce bardağın boş tarafını görmeye çabalarım daha az üzüleyim diye.
Geri kalan kısımlar bence çok okey.
Tuttu mu diyecektim ben deÖn yargılarım kesinlikle vardı. Cevabı ancak yazabiliyorum kusura bakmayın.
Melakonlik asla değilim polyanna gibiyim hatta. Ama realist olma çabam da çok fazla. Önce bardağın boş tarafını görmeye çabalarım daha az üzüleyim diye.
Geri kalan kısımlar bence çok okey.
Ee sen deTuttu mu diyecektim ben dedaha çok nokta atışı tespitler bekliyordum