• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numaramı silmemesinin ama silmiş gibi yapmasının anlamı nedir?

Allah allah nerden biliyorsun canı istemiş değiştirmiştir ayarlarından. Çok biliyorsan bize sorma. Herkes bişey diyor hala inat derdindesin. Tamam sana aşık senin için ölüyor. Oldu mu?

Ayyy yine başladık. Ben bana aşık, benim için ölüyor dedim mi? Hakkında kısmı sadece kişilerine açık ve ben hala görebiliyorum diyorum. Emin olarak konuşuyorum bu konuda.

Kızmıyorum. Sadece söylemediğim bir şey için itham etmeniz beni rahatsız ediyor.

Söylüyorsun aslında farkında değilsin. Seni rahatsız eden de ithamlar değil, gerçekler. Bu forumda yorumlar çok dobra yapılır genelde de çoğunluğun dediği şey doğru olur. Hazmedebilirsen eğer, daha hızlı ilerlersin hayatta. Sen kârlı çıkarsın.

Hakkımda kismi herkese acik degil. Sadece rehberindekilere acik
Bunu nerden biliyosunuz onu merak ettim. Cevap vermemişsiniz kimseye ama nerden biliyosunuz gerçekten? Ve de rehberden silmemiş olması ne değiştirir onu da merak ettim. Açık açık dümdüz reddetmiş sonuçta

Söylüyorsun aslında farkında değilsin. Seni rahatsız eden de ithamlar değil, gerçekler. Bu forumda yorumlar çok dobra yapılır genelde de çoğunluğun dediği şey doğru olur. Hazmedebilirsen eğer, daha hızlı ilerlersin hayatta. Sen kârlı çıkarsın.
Nerede soylemisim gosterirmisin? Ayrica mesaj cekersem, taniyip acmamak icin telefonunda tutiyor olabilir mi diye ilk soyleyen benim

Bunu nerden biliyosunuz onu merak ettim. Cevap vermemişsiniz kimseye ama nerden biliyosunuz gerçekten? Ve de rehberden silmemiş olması ne değiştirir onu da merak ettim. Açık açık dümdüz reddetmiş sonuçta
Cunku bir kac ay once sert bir sekilde kavga edip, numarasini sildigi bir kız arkadasina sordum. Gorunmuyor hakkinda yazisi dedi.

Cunku bir kac ay once sert bir sekilde kavga edip, numarasini sildigi bir kız arkadasina sordum. Gorunmuyor hakkinda yazisi dedi.
Onu engellediği için görünmüyordur hakkında kısmı. Sert bir şekilde kavga ettiği kişiyi engellemiştir zaten. Numaranızı silmemiş olsa bile ne değişecek ki?

Onu engellediği için görünmüyordur hakkında kısmı. Sert bir şekilde kavga ettiği kişiyi engellemiştir zaten. Numaranızı silmemiş olsa bile ne değişecek ?
Ya silmemesi umursamadigi anlamina gelir derdim. Tenezzül etmiyor bile derdim. Bana garip gelen silmiş gibi yapması. Profil fotografini gizleyerek benden. Ben ona numarani siliyorum dedikten ve sildikten sonra. Bunun mantigi ne?

Ya silmemesi umursamadigi anlamina gelir derdim. Tenezzül etmiyor bile derdim. Bana garip gelen silmiş gibi yapması. Profil fotografini gizleyerek benden. Ben ona numarani siliyorum dedikten ve sildikten sonra. Bunun mantigi ne?
Yukarda da söyledim bence numaranızı silmiş, o bahsettiğiniz arkadaşı engellediği için onda görünmüyordur hakkında kısmı. Önünüze bakmaya çalışın. Birçok erkek, bir kadın kendisine açılınca kadını beğenmese bile en azından kısık ateşte tutmaya çalışır. O adam bunu bile yapmamış, direkt reddetmiş. artık bundan sonra neden şunu yaptı, acaba bunu mu yaptı diye düşünmek, araştırmak sadece size zarar verir ve takılıp kalmanıza neden olur.

Back
X