Birde bunu ben numarani silecegim dedikten sonra yapti.Ararsa açmamak için yapıyorum bir yandan da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde bunu ben numarani silecegim dedikten sonra yapti.Ararsa açmamak için yapıyorum bir yandan da
Ee yapsın seni istemediği gerçeğini tutup değiştirmiyor isteyen adam kırk takla atardı önüne bak
Hakkında kısmı sadece kişilerine açık. Ve hakkında kismini gizlemeyi unuttu, gorebiliyorum.
Iyide whatsapp konusma gecmisimiz var.Silmeyeyim de bi daha yazarsa o oldugunu bilip cvp vermeyeyim diyedir
Hakkımda kismi herkese acik degil. Sadece rehberindekilere acikHakkında kısmını herkese açmıştır profil fotosu da sadece kişilere açıktır. Bu kadar basit.
Hakkımda kismi herkese acik degil. Sadece rehberindekilere acik
öyle deme çok kızıyo sonraAllah allah nerden biliyorsun canı istemiş değiştirmiştir ayarlarından. Çok biliyorsan bize sorma. Herkes bişey diyor hala inat derdindesin. Tamam sana aşık senin için ölüyor. Oldu mu?
Allah allah nerden biliyorsun canı istemiş değiştirmiştir ayarlarından. Çok biliyorsan bize sorma. Herkes bişey diyor hala inat derdindesin. Tamam sana aşık senin için ölüyor. Oldu mu?
Kızmıyorum. Sadece söylemediğim bir şey için itham etmeniz beni rahatsız ediyor.öyle deme çok kızıyo sonra
Kızmıyorum. Sadece söylemediğim bir şey için itham etmeniz beni rahatsız ediyor.
Bunu nerden biliyosunuz onu merak ettim. Cevap vermemişsiniz kimseye ama nerden biliyosunuz gerçekten? Ve de rehberden silmemiş olması ne değiştirir onu da merak ettim. Açık açık dümdüz reddetmiş sonuçtaHakkımda kismi herkese acik degil. Sadece rehberindekilere acik
Nerede soylemisim gosterirmisin? Ayrica mesaj cekersem, taniyip acmamak icin telefonunda tutiyor olabilir mi diye ilk soyleyen benimSöylüyorsun aslında farkında değilsin. Seni rahatsız eden de ithamlar değil, gerçekler. Bu forumda yorumlar çok dobra yapılır genelde de çoğunluğun dediği şey doğru olur. Hazmedebilirsen eğer, daha hızlı ilerlersin hayatta. Sen kârlı çıkarsın.
Nerede soylemisim gosterirmisin? Ayrica mesaj cekersem, taniyip acmamak icin telefonunda tutiyor olabilir mi diye ilk soyleyen benim
Cunku bir kac ay once sert bir sekilde kavga edip, numarasini sildigi bir kız arkadasina sordum. Gorunmuyor hakkinda yazisi dedi.Bunu nerden biliyosunuz onu merak ettim. Cevap vermemişsiniz kimseye ama nerden biliyosunuz gerçekten? Ve de rehberden silmemiş olması ne değiştirir onu da merak ettim. Açık açık dümdüz reddetmiş sonuçta
Mesaj yazarsam, okuyup dalga gecmek icin sakliyor olabilir mi peki? Bu yuzden engellememis olabilir mi?Ay ne kadar zorsun ablam be. Çocuk bu yüzden kaçtı herhal.
Mesaj yazarsam, okuyup dalga gecmek icin sakliyor olabilir mi peki? Bu yuzden engellememis olabilir mi?
Onu engellediği için görünmüyordur hakkında kısmı. Sert bir şekilde kavga ettiği kişiyi engellemiştir zaten. Numaranızı silmemiş olsa bile ne değişecek ki?Cunku bir kac ay once sert bir sekilde kavga edip, numarasini sildigi bir kız arkadasina sordum. Gorunmuyor hakkinda yazisi dedi.
Ya silmemesi umursamadigi anlamina gelir derdim. Tenezzül etmiyor bile derdim. Bana garip gelen silmiş gibi yapması. Profil fotografini gizleyerek benden. Ben ona numarani siliyorum dedikten ve sildikten sonra. Bunun mantigi ne?Onu engellediği için görünmüyordur hakkında kısmı. Sert bir şekilde kavga ettiği kişiyi engellemiştir zaten. Numaranızı silmemiş olsa bile ne değişecek ?
Yukarda da söyledim bence numaranızı silmiş, o bahsettiğiniz arkadaşı engellediği için onda görünmüyordur hakkında kısmı. Önünüze bakmaya çalışın. Birçok erkek, bir kadın kendisine açılınca kadını beğenmese bile en azından kısık ateşte tutmaya çalışır. O adam bunu bile yapmamış, direkt reddetmiş. artık bundan sonra neden şunu yaptı, acaba bunu mu yaptı diye düşünmek, araştırmak sadece size zarar verir ve takılıp kalmanıza neden olur.Ya silmemesi umursamadigi anlamina gelir derdim. Tenezzül etmiyor bile derdim. Bana garip gelen silmiş gibi yapması. Profil fotografini gizleyerek benden. Ben ona numarani siliyorum dedikten ve sildikten sonra. Bunun mantigi ne?