Haksızlık ettiğini düşünüyorum

Benim o an telefonla konuşmak aklıma gelmedi, ondan da öyle bir teklif gelmedi. Aslında tam olarak öyle oldu durum. Suçlayıcı konuşuyor gibi göründüm. Zaten bu yüzden haksızlık ettiğini düşünüyorum, telefonda konuşsak çözülebilirdi, ama kestirip attı ve çok net konuştu
Yani bilemedim gene de çok hoşlanıyor olsaydı bu kadar keskin kestirip atmazdi herhalde

Mesajlaşma yanlış anlaşılma için çok müsait. Biz eşimle sadece mesajlaşsak 6 yılda 50 kere ayrılırdık o derece. Bence tekrar yazmayın. Adam bir yerde haklı, uyuşamayacağınızı düşündüyse bitirmesi normal. Ama siz tekrar yazdıktan sonra şans vermemiş olması çok aşırı hoşlanmadığını gösterir yoksa bi yüz yüze konuşma şansı verirdi bence

Mesajlaşma yanlış anlaşılma için çok müsait. Biz eşimle sadece mesajlaşsak 6 yılda 50 kere ayrılırdık o derece. Bence tekrar yazmayın. Adam bir yerde haklı, uyuşamayacağınızı düşündüyse bitirmesi normal. Ama siz tekrar yazdıktan sonra şans vermemiş olması çok aşırı hoşlanmadığını gösterir yoksa bi yüz yüze konuşma şansı verirdi bence
Bende bunu kabullenemiyorum. İsteseydin çözebilirdik dedim, ısrarla çözemeyeceğimiz için istemediğini söylüyor. Bir de uzun uzun açıklıyor, ama istemediği için böyle oldu işte. Ve böyle kestirip atması haksızlık oldu. Üste çıkan o ve üzülen ben oldum. Yüzyüze görüşme imkanımız yoktu bir süre için ama telefonda bile konuşabilirdik.

Bende bunu kabullenemiyorum. İsteseydin çözebilirdik dedim, ısrarla çözemeyeceğimiz için istemediğini söylüyor. Bir de uzun uzun açıklıyor, ama istemediği için böyle oldu işte. Ve böyle kestirip atması haksızlık oldu. Üste çıkan o ve üzülen ben oldum. Yüzyüze görüşme imkanımız yoktu bir süre için ama telefonda bile konuşabilirdik.
Pek istememiş bence biraz bahane etmiş.

İster cenaze, ister düğün. Sonuçta bir suredir aranızda bir iletişim var. Adam şehir değiştirdiği için belki de iki gün beklemek yerine hiç değilse bir kere arayıp hal hatır sormaliydin. Bunun yerine son mesajı ben yazmistim deyip sadece beklemissin. Sen ondan ilgi beklemissin, o senden. Üzerine bir de aramadı yazmadı diye trip atmışsın ama yememiş. Seni üzmek için yazmıyorum yanlış anlama ama yaptığın hata burada.

Bence uzun uzun kendini ifade ettiğine göre aslında bu adam sana değer vermiş ve davranış şekline şaşırmış. Olgun bulmamis. Şu an üzerine gitme, iletişim kurma.Ters teper.

Tabii ben kendi deneyimlerime göre yaziyorum. Belki adam şeytanın tillahidir, yaniliyorumdur bilemem.

evet öyle yazdım çünkü konuyu birebir anlatmak yerine bazı şeyleri değiştirmek istedim. Gizlilik amaçlı
ama ikisi aynı şey değil ki düğün ve cenaze ikisi farklı şey biz dönüp adam haklı deriz cenaze derseniz düğün bambaşka bi olay belki koşturmaca da yazmadı yada yazmak istemedi bilemeyiz ki mantıklı bir adam direk çizgisini çekmişş istese ne yapar ne eder senin bu tavrını bile kapatır devam ederdi seninle , istemiyor seni gerçeklerle bence yüzleş önüne bak.

X