• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numaramı sildi

gul Esra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
9
0
1
25
Aynı şirkette olduğum birine karşı farklı hislerim var oda bunu biliyor ama işine gelince yazıyor gelmeyince yazmıyor arkadaş kalalım dedi bana ama ben istemedim baya bı konuşmadık gecenlerde bana mesaj attı ama attığım.bir duruma yorum yaptı bende gördüm bişey yazmadım buda numaramı silmiş neden sildin dedim gerek yok numaranin kayıtlı olmasına yer kaplıyorsun falan dedi ama o beni parmağında oynatamayacagını anladığı için sildi bence ama ben onu hala seviyorum durumlarimi gormuyor bende onunkini görmüyorum bu beni çok üzüyor bişey yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yazmak istiyorum ona tüm duygularımı paylaşmak istiyorum ama yapamıyorum o yapsın istiyorum ama ne yapsamda onun yapmasına sebep olsam

Niye sizi istemeyen bir adam için zaman ve enerji harcıyorsunuz?

Ne yaparsanız yapın istediğinizi elde edemezsiniz, boşa çaba.
Beni ikileme düşürüyo çünkü bi yazıyor bi yazmıyor bende amacını öğrenmek istiyorum aslında tahmin ediyorum hakda veriyorum ama niye ben cevap vermeyince numaramı siler onunda var bana karşı ama durduran şey ne

"Birsey yapmak istiyorum..." gururlu ol yüz verme
Umursamıyormus gibi yapıyorum zaten bı öncekinde ona sana karşı hiç bişey düşünmüyorum artık demiştim 2 ay sonra yine o yazmıştı ama bu sefer görüldü atıp bırakınca attığı mesajı silip numarami sildi gurur yaptı heralde

Umursamıyormus gibi yapıyorum zaten bı öncekinde ona sana karşı hiç bişey düşünmüyorum artık demiştim 2 ay sonra yine o yazmıştı ama bu sefer görüldü atıp bırakınca attığı mesajı silip numarami sildi gurur yaptı heralde

Ara sira egosu tatmin edilsin diye el altinda tutmak istiyordu. Bu devirde "numaran yer kapliyor" diyen adama sadece :D emojisi atip yol vermeniz gerekir. Ciddiye alip cevap vermemek lazim

Aynı şirkette olduğum birine karşı farklı hislerim var oda bunu biliyor ama işine gelince yazıyor gelmeyince yazmıyor arkadaş kalalım dedi bana ama ben istemedim baya bı konuşmadık gecenlerde bana mesaj attı ama attığım.bir duruma yorum yaptı bende gördüm bişey yazmadım buda numaramı silmiş neden sildin dedim gerek yok numaranin kayıtlı olmasına yer kaplıyorsun falan dedi ama o beni parmağında oynatamayacagını anladığı için sildi bence ama ben onu hala seviyorum durumlarimi gormuyor bende onunkini görmüyorum bu beni çok üzüyor bişey yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yazmak istiyorum ona tüm duygularımı paylaşmak istiyorum ama yapamıyorum o yapsın istiyorum ama ne yapsamda onun yapmasına sebep olsam
Ne yapacaksın seni sevmeyen birine ?

Sadece sizin istemeniz yeterli olmuyor maalesef. Kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin isterseniz.

Bir de çok pardon, ne yaşadınız da seviyorum diyorsunuz? Çok rica ediyorum artık tüm kadınlar kendi değerini bilsin ve onurlu olsunlar.

O yapmayacağını söylemiş zaten. Yani daha neyi zorlayacaksınız anlamadım.

E bir şey yazmış görüldü atmışsınız sonra sizi silmiş sizinde zorunuza gitmiş ama seviyordum da falan filan. Sonra beni neden sildin diye yazmışsın ki burası tam facia yani ne gerek var böyle küçük düşürücü şeylere

Umursamayıp hayatınıza devam ettiğinizde o size gelecek. Hiç şaşmaz

Kendini niye bu kadar değersiz görüyorsun ki niye boşuna uğraşıyorsun adam istemiyor bariz belli vaktinizi daha değerli kıymetli şeyler için harcayın …
İstemiyorda ne diye gelip gidip kontrol ediyor ki zaten neden istemediğinide tahmin ediyorum ama oda bilmiyor ne yapmak istediğini iş arkadaslarimizada net konuşmuyor benimle ilgili herkes biseyler var sana karşı ama aklını kurcalayan şey var falan diyor

E bir şey yazmış görüldü atmışsınız sonra sizi silmiş sizinde zorunuza gitmiş ama seviyordum da falan filan. Sonra beni neden sildin diye yazmışsın ki burası tam facia yani ne gerek var böyle küçük düşürücü şeylere
Doğru ama umursamadıgımı söylemek için yazdım açıkçası

Back