Numaramı hala silmemiş ve bundan rahatsız oluyorum

Keşke vakti zamanında şikayet etseydin. Neyse olan olmus. Bunca zaman iletişime gecmemis, daha da gecmesi düşük ihtimal. Kotuyu dusunme hemen.

Cinsel istismara uğrayan birisin bu kadar korkuyorsun hâlâ neden storylerin herkese açıktı? Sahte hesaplar bakti iste 8 ay sonunda o bakti diyorsun adami 8ay boyunca engellemedin ve herkese açık hesap kullandın gerçekten çelişkili buldum seni.
Bu arada 2 sene geçmiş istese çıkardı karşına bence sen irdeleme meseleyi keşke zamaninda bedelini odetseydin ailene anlatıp saglik olsun unutmaya bak ve tecrübe ettigin için dikkat et.

Hani biraz ileri yaşlarda olsan anlarım, ama 15-30 yaş arası hemen hemen herkes sosyal medya ve telefon gizlilik ayarlarını biliyordur diye varsayıyorum.
operatörün hangisiyse diğeri için bir kampanyası varmış çok ucuz hattımı değiştiriyorum de, değiştir. Reklam mesajları geliyor de değiştir. Numaram istemediğim birilerinde var de değiştir. Sanki 10 şirketli holding CEO su telefonu, kimse senin düşündüğün kadar sorgulamaz :)

Numaranızı değiştirin ailenize bunun için hesap vermek zorunda değilsiniz. 18 yaşına gelmişsiniz sonuçta numara değiştirmek istemenizin altında bir sebep arayacak değiller herhalde. Bana sanki siz birşeyler görmekj istiyorsunuz ve o yüzden bu numara değiştirme konusunda bahane arıyor gibi geldi. Evet kötü bir durum yaşamışsınız ama yinede görmek istiyor gibisiniz.

Aynı olayları yaşadım ben 20 lerin başındaydıöm ama ilk ilişkimdi, yanlış biriydi zor kurtuldum, senelerce sosual medya kullanmadım, sonra bilgilerimi gizledim adımı yazmaya çekindim, kazara sokakta görsem midem bulamdı günlerce etkisinden çıkamadım.. yanlış ilişkinin travmatik etkileri sanki. Öncelikle bunu güvendiğn ki annen olmasını isterim, biriyle paylaş, bilsin yani, anlat gözünde büyütüyorsun çünkü anlıyorum. Hem bakış açını değiştirir hem destek olur. Numaranı da değiştir. Birde oldu ya karşılaştın, korkaan da belli etme, korkacak neyin var sanki. Senin ispatlı ya da şahitli bir şikayetinden o korksun

Suan biraz daha rahat hissediyorum numarami da degistirdim onu hatirlatcak bisey oldugunda gozumde cok buyutuyorum maalesef hani birsey olmasa bile ben suphe ve korku yaratiyorum kendime ama suan daha rahatim simdiki numarami ailem bir de yakin arkadasim biliyor

Bu etki psikolojik, evham yapıp kendini korkutma. Bundan sonra da tanımadan güvenme aman etraf deli kaynıyo

Yeni bir numara almak daha mantıklı bence

Benim kuzenim sık sık numara değiştirir whatapp sohbetinde bu kişinin yeni numarası şudur kartvizit güncellensin mi gibi bir şey çıkıyor o zaman. Diğer uygulamaları bilemem. Komple hesapları silip yeni hat alıp sıfırdan başlat eğer değiştirirsen de.

Eklentiler

• 15407769-4501-42AC-8E74-5ABB35A70DF0.webp
    51 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…