- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
11 hafta 5 gunluk gulumNubu çok parlıyor bu usg de canım burda kaç haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 hafta 5 gunluk gulumNubu çok parlıyor bu usg de canım burda kaç haftalık
Net degil nubu parlak .kafa sekli erkek11 hafta 5 gunluk gulum
Gittim canim dr kiz gibi dedi ama kesin soyleyebilmem icin 16.haftayi bekleyecegiz dedi ama nubu bana gore karsiya bakiyor onda da kesin konusmadi erkek olsa yanilma olmaz bu haftalarda ama bazen kizda yanilma olabilir bekleyelim dediA Anneolmakmucize canım gittin mi doktora?
Canım bencede kız.diğer nub teorisinde de belliydi.hatta sana kesin kız demiştim.nubu bariz paraleldi.ben öyle gördüm yani.şimdi bi kızın olduğu için eşinde sende erkek bebek istiyorsunuz tabi,insan olmayanı istiyor her zaman.ama bana göre cok şanslısın.kız cocuğu rahmettir,berekettir.benimde bi kızım var.keza senin de öyle.ne denli tatlılar biliyoruz.şükürler olsun yaradana.Gittim canim dr kiz gibi dedi ama kesin soyleyebilmem icin 16.haftayi bekleyecegiz dedi ama nubu bana gore karsiya bakiyor onda da kesin konusmadi erkek olsa yanilma olmaz bu haftalarda ama bazen kizda yanilma olabilir bekleyelim dedi
Dogru soyluyosun ben hep kiz istedim ama esimin ailesi erkek delisi birazda o yuzden istedim bende tek kizdim 2 erkek kardesim var hicbirzaman tamamlanmis hissetmedim kendimi kizim icin mutlu esim icinse burugum canim bu ekek olsaydida 3. 4.kiz olsaydi bu kadar skinti yapmiycaktim hayirlisi Allahin emrine boynumiz kildan inceCanım bencede kız.diğer nub teorisinde de belliydi.hatta sana kesin kız demiştim.nubu bariz paraleldi.ben öyle gördüm yani.şimdi bi kızın olduğu için eşinde sende erkek bebek istiyorsunuz tabi,insan olmayanı istiyor her zaman.ama bana göre cok şanslısın.kız cocuğu rahmettir,berekettir.benimde bi kızım var.keza senin de öyle.ne denli tatlılar biliyoruz.şükürler olsun yaradana.
Mesela benim 2 tane erkek kardeşim vardı.ablam veya kız kardeşim olmadığı için her derdimi anlatamazdım.cok isterdim olmasını.inan birbirlerine cok güzel yoldaş arkadaş olurlar.sağlıkla gelsin miniğin.
Emin ol doğduktan sonra iyi ki kızım olmuş diyeceksin.birde ben bu ailelerdeki erkek cocuk takıntısını anlamıyorum.kınıyorum hatta.birde düşünsene oğlun olunca ona çok aşırı sevgi gösterseler kızının boynu bükük kalır.erkek delisi ailelerden beklenen bir davranış bu.hayırlısı buymuş demekki.erkek oluşta hayırsız olacağına hiç olmasın daha iyi.benim baba tarafımda amcalarım babaannem erkek delisiydi.beni hep dışladılar.erkek kardeşlerimi daha cok sevdiler.4 amcam vardı hep abimi severlerdi.hele 2 tanesi hep beni dışlardı kız olduğum için.ama rabbim onlara da 2 şer tane kız verdi.şimdide iyi ki kızımız olmuş diyorlar.yani anlayacağın için hiiiçç buruk olmasın.cocuğu onlar için doğurmuyoruz ki. İlk kızının adı ne?Dogru soyluyosun ben hep kiz istedim ama esimin ailesi erkek delisi birazda o yuzden istedim bende tek kizdim 2 erkek kardesim var hicbirzaman tamamlanmis hissetmedim kendimi kizim icin mutlu esim icinse burugum canim bu ekek olsaydida 3. 4.kiz olsaydi bu kadar skinti yapmiycaktim hayirlisi Allahin emrine boynumiz kildan ince
Ilk kizimin adi meryem bunuda merve koyarim heralde erkek olsaydi hamza olacakti kismet rizkiyla gelsin ben simdiden kendi adima mutluyum canim esimin gonlu olsun cooook isterdim nasip belki 3.de tutar :)Emin ol doğduktan sonra iyi ki kızım olmuş diyeceksin.birde ben bu ailelerdeki erkek cocuk takıntısını anlamıyorum.kınıyorum hatta.birde düşünsene oğlun olunca ona çok aşırı sevgi gösterseler kızının boynu bükük kalır.erkek delisi ailelerden beklenen bir davranış bu.hayırlısı buymuş demekki.erkek oluşta hayırsız olacağına hiç olmasın daha iyi.benim baba tarafımda amcalarım babaannem erkek delisiydi.beni hep dışladılar.erkek kardeşlerimi daha cok sevdiler.4 amcam vardı hep abimi severlerdi.hele 2 tanesi hep beni dışlardı kız olduğum için.ama rabbim onlara da 2 şer tane kız verdi.şimdide iyi ki kızımız olmuş diyorlar.yani anlayacağın için hiiiçç buruk olmasın.cocuğu onlar için doğurmuyoruz ki. İlk kızının adı ne?
İnşallah canım benim,adıyla yaşasın inşallah kızlarınIlk kizimin adi meryem bunuda merve koyarim heralde erkek olsaydi hamza olacakti kismet rizkiyla gelsin ben simdiden kendi adima mutluyum canim esimin gonlu olsun cooook isterdim nasip belki 3.de tutar :)
kız onun bebeği nub teorisinde kız tahmininde bulunmuştum :))Erkek bebeginiz
Nub çizgisini göremiyorum,o yüzden maalesef yorumum yok.hayırlısı olsun inşallahSizce cinsiyeti ne bakabilir misinizEki Görüntüle 2281087 Eki Görüntüle 2281088
Canım ultrason görüntüsü cok karanlık,nubu seçemiyorum.o yüzden yüzde yüz şudur diyemem.ama kafa yapısına bakınca ben erkeğim diye bağırıyor :)) hayırlısı olsun inşallahCuma günü nasipse cinsiyet öğreniyoruz kendini saklamazsa yaramaz yine İkra erkek yorumunu yaptı bakalım siz ne diceksiniz ☺ CocoChanelmademoiselle Eki Görüntüle 2281282
Dr da kesin dememiş 16 haftada netleştirsin drukız onun bebeği nub teorisinde kız tahmininde bulunmuştum :))
Kaç haftalık.Kız gibi kafa sekline yorum yaptım tutadabilir tutmayabilirSizce cinsiyeti ne bakabilir misinizEki Görüntüle 2281087 Eki Görüntüle 2281088
Kesin kız canım o bebiş, doktorda söylerken emin bi şekilde söylemiş.anneolmakmucızenin en son ki mesajında öyle yazıyor. Nub bariz paralel. olabilir arada yanılabiliriz sıkıntı yokDr da kesin dememiş 16 haftada netleştirsin dru
BANADA rica etsem yorum yaparmısınız 10 haftalıgızKesin kız canım o bebiş, doktorda söylerken emin bi şekilde söylemiş.anneolmakmucızenin en son ki mesajında öyle yazıyor. Nub bariz paralel. olabilir arada yanılabiliriz sıkıntı yok
Koz benceBANADA rica etsem yorum yaparmısınız 10 haftalıgız ☺☺