- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
Bu ikinci zaten canimKısmet ikinciye artık.bu bebiş kesin kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ikinci zaten canimKısmet ikinciye artık.bu bebiş kesin kız
Merhaba,tam ayırt edememekle birlikte,gördüğüm nub çizgisiyse eger büyük ihtimal erkek bu bebiş
Erkek bebeginizHimmm erkek olsun cok istemistik hayirlisi artik
Burada nub çizgisi göremiyorum tahminde bulunmak cok zorEki Görüntüle 2275798
Benim bebisimide tahmin edermisiniz lutfen
Erkek gibiKızlar acil yardım nuba göre tahmin yapabilen varmı acaba cok merak ediyorum lütfenEki Görüntüle 2275127 Eki Görüntüle 2275128 Eki Görüntüle 2275129 Eki Görüntüle 2275127 Eki Görüntüle 2275128 Eki Görüntüle 2275129
Insallahhh oyledir ALLAH sizinde gonlunuzden gecenleri hayirlisiyla nasip etsin Insallah cocohella yaniliyordur InsallahErkek bebeginiz
Bu bebişte kız sanki nubu karşıyadoğruBanda bir yorum yaparmisiniz lutfen 11 hafta 6 gunluk olduk
Bu bebişte kız büyük ihtimalle.topikteki herkesin bebişi kız mübarek :))))Banada bir tahmin yapabilirmisiniz
Canım yanıldığımı sanmıyorum ama inşallah gönlündeki olur rabbim hayırlı evlatlar versinInsallahhh oyledir ALLAH sizinde gonlunuzden gecenleri hayirlisiyla nasip etsin Insallah cocohella yaniliyordur Insallah
Ama şüpheli tahminim kızlar genelde aşağı doğru ama bu fındığınki karşıya doğru erkekte olabilirBanda bir yorum yaparmisiniz lutfen 11 hafta 6 gunluk olduk
Bu bebişte kız büyük ihtimalle.topikteki herkesin bebişi kız mübarek :))))
Insallah erkektir Insallahhhh ALLAHIMDAN erkek istiyorun bir kizim var 10 tane erkege degismem ama Insan olmayanida istoyor Rabbim tatirsin haftaya belli olacak Allah olmayanlarada nasip etsin InsallahhAma şüpheli tahminim kızlar genelde aşağı doğru ama bu fındığınki karşıya doğru erkekte olabilir
Tebrikler o zaman,sana da bebişi olacak arkadaşa dakız onun bebegi nub teorisinde kız tahmininde bulunmuştum
Ikra seni takip ediyorum hakli cikmissinnnn ne kadar sevindim anlatamam benimkinede erkek dedin ikili testin sonucunu bekliyorum cuma veya pazartesi cikar dediler dr da testi al gel tahminimizi de yapalim dedi gunler gecmiyor resmen hayirli haberi sana veririm Insallah sonucu yazicam buraya bende de hakli cikarsin Insallahhhhhhkız onun bebegi nub teorisinde kız tahmininde bulunmuştum
Rabbim gönlündekini saglıkla nasip etsin inşallahIkra seni takip ediyorum hakli cikmissinnnn ne kadar sevindim anlatamam benimkinede erkek dedin ikili testin sonucunu bekliyorum cuma veya pazartesi cikar dediler dr da testi al gel tahminimizi de yapalim dedi gunler gecmiyor resmen hayirli haberi sana veririm Insallah sonucu yazicam buraya bende de hakli cikarsin Insallahhhhhh
Ikram bir resim daha buldum :) bakarmisin ne olurrrrRabbim gönlündekini saglıkla nasip etsin inşallah
Nubu çok parlıyor bu usg de canım burda kaç haftalıkIkram bir resim daha buldum :) bakarmisin ne olurrrr