- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Daha 12. haftadasınız 16 haftada kesin netlik olurBenim bebişime de bakar mısınız iki farklı doktor farklı tahminlerde bulundu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 12. haftadasınız 16 haftada kesin netlik olurBenim bebişime de bakar mısınız iki farklı doktor farklı tahminlerde bulundu
Merhaba teşekkür ederim 12+1 fi doktorumun bir kız diğeri erkek dedi inşallah sağlıklı olsun da sizin tahminizi merak ettim çok teşekkür ederim zaman ayırdınızErkek gibi kaç haftalık usg ler
Günaydin bu hafta randevumuz bakalım hayırlısıyla ögrenecegiz yazarim buradan16 haftadasınız ögrenmedinizmi
Erkek gibiMerhaba benim içinde tahminde bulunabilir misiniz
Kafatasi erkek gibi geldi bana. Ogrendiniz mi ?Kızlar acil yardım nuba göre tahmin yapabilen varmı acaba cok merak ediyorum lütfenEki Görüntüle 2275127 Eki Görüntüle 2275128 Eki Görüntüle 2275129 Eki Görüntüle 2275127 Eki Görüntüle 2275128 Eki Görüntüle 2275129
Hayırlısı olsun inşallahErkek gibi
12 haftası varsa daha iyi olur 16 da nub olmaz cnm ya pıtış ya pipi olurSizce cinsiyet ne? 16+0 dayız
Alt tarafıda görünmüyorSizce cinsiyet ne? 16+0 dayız
Günaydın dün öğrendik cinsiyet erkekmiş. Saglikla gelsin kuzum ❤16 haftadasınız ögrenmedinizmi
Selam benimki 11 haftalık tahmınızı nedır acabaErkek bebeğe benzettim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Öğrenince yaz bize.
Çok net degil usg net olmamakla birlik sanki kızSelam benimki 11 haftalık tahmınızı nedır acaba
Nubu tam belli değil canım bir daha ki kontrol deki USG ni yolla ona yorum yapalım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam benimki 11 haftalık tahmınızı nedır acaba
Tamam insallah hiç tahmın yokmu yaNubu tam belli değil canım bir daha ki kontrol deki USG ni yolla ona yorum yapalım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah