İnşallah kızdır çok isteriz. Teşekkür ederim yorumladığınız için.Nub çizgisini bariz görüyorum.popoya paralel.yani bebeğin kız.nub çizgisi bebeğin cinsiyetinin oluşmadan önceki aşaması.nub cizgisi dik ise erkek,paralel ise kız olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kızdır çok isteriz. Teşekkür ederim yorumladığınız için.Nub çizgisini bariz görüyorum.popoya paralel.yani bebeğin kız.nub çizgisi bebeğin cinsiyetinin oluşmadan önceki aşaması.nub cizgisi dik ise erkek,paralel ise kız olur.
Rica ederim.bir önceki soran arkadaşın bebeğinin cinsiyetini de yorumlamıştım.% 90 kız demiştim ona.ama sizin ki %100 kız bence.hayırlı olsunİnşallah kızdır çok isteriz. Teşekkür ederim yorumladığınız için.
Doktor o kadar ısrar etmeme rağmen söylemedi. Ne istediğimizi de sordu kız dememize rağmen demedi sanki benzettim tarzındaRica ederim.bir önceki soran arkadaşın bebeğinin cinsiyetini de yorumlamıştım.% 90 kız demiştim ona.ama sizin ki %100 kız bence.hayırlı olsun
Rica ederim.bir önceki soran arkadaşın bebeğinin cinsiyetini de yorumlamıştım.% 90 kız demiştim ona.ama sizin ki %100 kız bence.hayırlı olsun
Doktor o kadar ısrar etmeme rağmen söylemedi. Ne istediğimizi de sordu kız dememize rağmen demedi sanki benzettim tarzında
Kesin kızEki Görüntüle 2275719
Bu da başka resmi, helal olsun valla size ben hiç bir şey görememiştim
Ben cinsiyet için bir daha doktora gitmeyeyim en iyisi öğrenmiş kadar oldumKesin kız
Benimkini de tahmin eder misiniz
Erkek bebeğe benzettim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Öğrenince yaz bize.Kızlar acil yardım nuba göre tahmin yapabilen varmı acaba cok merak ediyorum lütfenEki Görüntüle 2275127 Eki Görüntüle 2275128 Eki Görüntüle 2275129 Eki Görüntüle 2275127 Eki Görüntüle 2275128 Eki Görüntüle 2275129
Sizinki erkek sanki bana öyle geldi nubu yukarı dogruBenimkini de tahmin eder misiniz
Banada yaparmisiniz yorum lutfen cok rica ediyorum 11+4 dr 3 gun onde gidiyor dedi ve cok hareketliydi minnosumlSize mi? Zannetmiyorum.neden sordunuz ?
Genel olarak nub teorısınden cinsiyet tahmini hep yapıyorum evet
Haklıymışsınız kızmış bugün doktor kontrolümüzde gördükRica ederim.bir önceki soran arkadaşın bebeğinin cinsiyetini de yorumlamıştım.% 90 kız demiştim ona.ama sizin ki %100 kız bence.hayırlı olsun
Yaa lutfen banada yorum yap kac gundur bekliyorum senden bir cevap gelmesiniSize mi? Zannetmiyorum.neden sordunuz ?
Genel olarak nub teorısınden cinsiyet tahmini hep yapıyorum evet
Banada bir tahmin yapabilirmisinizNub çizgisini bariz görüyorum.popoya paralel.yani bebeğin kız.nub çizgisi bebeğin cinsiyetinin oluşmadan önceki aşaması.nub cizgisi dik ise erkek,paralel ise kız olur.
Banda bir yorum yaparmisiniz lutfen 11 hafta 6 gunluk oldukMerhabalar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Nuba göre kız gibi sanki. Yani yukarı doğru değilde karşıya doğru ucu.
Merhaba kusura bakmayın yeni giriş yaptım siteye mesajlarınızı yeni gördüm.sizin bebiş de kız büyük ihtimalle hayırlı olsunBanda bir yorum yaparmisiniz lutfen 11 hafta 6 gunluk olduk
ÖgrendinizmiEki Görüntüle 2275719
Bu da başka resmi, helal olsun valla size ben hiç bir şey görememiştim
Himmm erkek olsun cok istemistik hayirlisi artikMerhaba kusura bakmayın yeni giriş yaptım siteye mesajlarınızı yeni gördüm.sizin bebiş de kız büyük ihtimalle hayırlı olsun
Kısmet ikinciye artık.bu bebiş kesin kızHimmm erkek olsun cok istemistik hayirlisi artik