- 10 Temmuz 2021
- 128
- 445
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.841
rica etsem ben de bir tahmin alabir miyimm? 12+3 de
Ikra meyra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız görünüyorrica etsem ben de bir tahmin alabir miyimm? 12+3 de Ikra meyra
Sağlıkla gelsin oğlusun anketmi oylarsaniz sevinirimEvet erkek dedi doktor canımm
Erkek gibiIkra meyra merhabalar. 12+0 görüntümüz. Tahminde bulunabilirseniz cok memnun olurum
Teşekkür ederim. Öğrenir öğrenmez haber vereceğimErkek gibi
Amin İnşAllah canım oyladım bile çoktanSağlıkla gelsin oğlusun anketmi oylarsaniz sevinirim
Resim Yükle, Herkesle Paylaş - resimyukle.io banada tahminde bulunurmusunuz lütfenSağlıkla gelsin oğlusun anketmi oylarsaniz sevinirim
Sağlıkla gelsin oğlusunDoktor kız demişti ama Ikra meyra erkek dedi bu hafta cinsiyetimiz kesinleşti ve erkek çok teşekkür ederim
Kız gibi sanki emin olamadımResim Yükle, Herkesle Paylaş - resimyukle.io banada tahminde bulunurmusunuz lütfen
Kız görünüyorHayırlı günler bizim cinsiyet kağıtta yazılı henüz görmedik ama sizin tahmininizide merak ediyorum Ikra meyra Eki Görüntüle 2888736 Eki Görüntüle 2888737 Eki Görüntüle 2888738 Eki Görüntüle 2888743
Kız görünüyor12+5 haftalık tahmin edermisiniz
Kağıtta erkek yazıyor doktor %80 tahmin ederim demişti kağıda erkek yazmış ben halâ kız hissediyorum hayırlısıKız görünüyor
Erkek gibiIkra meyra merhaba bana da bi tahminde bulunur musunuz
Teşekkürler bakalım bayramdan sonra belli olur artıkKız gibi sanki emin olamadım