- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.661
Anladım sanırım o dqer bacaqının qörüntüsü 3 hafta sonra kesin belli olacaqını düşünüoruz 16 haftalık olucak ozman söylerim cinsiyetni inş nasipseÇok karanlık emin olamadım ama tahminim var Erkek sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım sanırım o dqer bacaqının qörüntüsü 3 hafta sonra kesin belli olacaqını düşünüoruz 16 haftalık olucak ozman söylerim cinsiyetni inş nasipseÇok karanlık emin olamadım ama tahminim var Erkek sanki
Daha küçük canım şimdilik erkek yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı9+1 karından usg bir tahmininiz olurmu bizim içinde
Üstte çizdim orası bacak gibi görünmedi okla gösterdiğim yer nub gibiAnladım sanırım o dqer bacaqının qörüntüsü 3 hafta sonra kesin belli olacaqını düşünüoruz 16 haftalık olucak ozman söylerim cinsiyetni inş nasipse
Erkekmiş 13 hastada öğrendimDr kizmi dedi ogrendinizmi
Yaa 11 hafta yanitti demekki çok paralel görünüyor du varmı 13 hafta bakmak isterimErkekmiş 13 hastada öğrendim
Çok net erkek .11 12 haftalık nub kız görünüyor du. Sonra yükseldi galiba. 12 +5 e kadar güven vermiyor nubYaa 11 hafta yanitti demekki çok paralel görünüyor du varmı 13 hafta bakmak isterim
Kız görünüyorEki Görüntüle 2826055
Tekrar USG paylaşın demiştiniz 12+5 günlük burada doktor bir tahmin yapmadı ne düşünüyorsunuz :) Ikra meyra
Kız görünüyorIkra meyra bana 11 haftalikken kız demiştiniz. Şimdi 12 haftalik kontrolden geldim. Doktor bacak arasini da çekti ama hiç tahminde bulunmadı. Sizce hala kız mı?
Bacak arasi dolu gibi ya herkes erkek dedi o yüzden. Bacak arası böyle olup yine kız olabiliyor muuKız görünüyor
Teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla bakalım :)Kız görünüyor
Omu dolu o dolu ise bu nedir 13 haftaBacak arasi dolu gibi ya herkes erkek dedi o yüzden. Bacak arası böyle olup yine kız olabiliyor muu
Bu gercekten daha dolu bakalım bir sonraki muayene de belli olacak mi :)Omu dolu o dolu ise bu nedir 13 haftaEki Görüntüle 2826253
Erkek görünüyorRica etsem ben de bir tahmin alabilir miyim 11+5 ultrasonu :)
Çok teşekkürler :) Allahim hayırlı evlat versin herkese. Doktorumuz cinsiyetini söylediği zaman hemen yazicam sizeErkek görünüyor