- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
- Konu Sahibi Ikra meyra
Usg 12 haftalık, doktorun tahmini 16 haftalıkKaç haftalıktı usg paylaştıgınız hatırlayamadım.dr kaçıncı haftada erkege benzetti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Usg 12 haftalık, doktorun tahmini 16 haftalıkKaç haftalıktı usg paylaştıgınız hatırlayamadım.dr kaçıncı haftada erkege benzetti
Değişmeyebilir saglıkla gelsinUsg 12 haftalık, doktorun tahmini 16 haftalık
12+1 canım:) doktor da erkek dedi bakalım net değil ama netleşince oy vercemNet olmamakla birlikte erkek diyorum kaç haftalık 11+ yada 12+ olmalı
Net olmamakla birlikte kız gibi 11 hafta varmıOldu heralde kızlar 12+5 66 mm dedi tahmininiz nedir?
Yok cnm Bakalim tutucak mıNet olmamakla birlikte kız gibi 11 hafta varmı
Net degil usg tutarmı bilememYok cnm Bakalim tutucak mı
Olsun tahmin de olsa eğleniyoruz buralarda sağlıklı olsundaNet degil usg tutarmı bilemem
Net degil usg 12+ haftada paylaşın başka usg varsa paylaşın tahmin ederimIkra meyra benim.bebegimede bakarmisin 11 haftalik
Haftaya tekrar gidicem onda 12 haftalik olcak , keske net olsaydi ya cok merak ediyom hele bidaha bakinNet degil usg 12+ haftada paylaşın başka usg varsa paylaşın tahmin ederim
Kız gibi kafa şekli ama tutmaya bilirHaftaya tekrar gidicem onda 12 haftalik olcak , keske net olsaydi ya cok merak ediyom hele bidaha bakin
10+2 hafta nub iki tarafa benzer 11+ yada 12+ olmalı usg ama şimdilik erkek gibi gibi ekliyorumIkra meyra cnım bu arkadaşın 10+2 sence Belli mi kız gibi geldi bana ☺
Kaç haftalık sanki kız gibi ama 11+ yada 12+ olmalı usg buyuk görünüyor gibi 13+ sonrası organ tamamlanmış oluyor tam emin değilim tahminimden kız gibi gibi diyorumMerhabalar bu bebise de bakar misiiz kiz mi erkek mi
Hadi ya bu da mı erkek acaba bi erkek oğlu daha var da açıklanınca haber verirm artık teşekkürler canım10+2 hafta nub iki tarafa benzer 11+ yada 12+ olmalı usg ama şimdilik erkek gibi gibi ekliyorum
Şimdilik erkek gibi 11 yada 12 hafta usg paylaşın daha net olur nubuHadi ya bu da mı erkek acaba bi erkek oğlu daha var da açıklanınca haber verirm artık teşekkürler canım ☺
Doktorda kiza benzetti ama emin degilim haftaya daha net soylerim dedi yine atacagim sana canımKız gibi kafa şekli ama tutmaya bilir