- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.361
baaakk bullldumKız gibi sanki
Ah çatlıcam şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baaakk bullldumKız gibi sanki
Tabiki de canım teşekkür ederimC Ckolataaskm sağlıkla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirim
Teşekkür ederim amin inşallah nasıl oylanıyor beceremedim
Doğru tahmine tıklayın üsteki butonaTeşekkür ederim amin inşallah nasıl oylanıyor beceremedim
Merhaba banada kiz diye tahmin yapmıştınız ense kalınlığı için tekrardan gittik ultrason şu şekilde ama gene şüphede kaldım neden bilmiyorum cok net gibi aslında yorumlarmsnz gondersemA Aksoy aksoy sağlıkla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirim
Tabiki buyurunMerhaba banada kiz diye tahmin yapmıştınız ense kalınlığı için tekrardan gittik ultrason şu şekilde ama gene şüphede kaldım neden bilmiyorum cok net gibi aslında yorumlarmsnz gondersem
Tabiki buyurun
Bacak arası evet durun onuda atayımBacak arasımi anlamadım tam USG yokmu
Bacak arası evet durun onuda atayım
Ya teşekkür ederim şimdi net mi erkek olduğu pekiEvet önceki usglerde nubu karşıya bakıyor kız olabilir demistim usgler net değildi bunlarda net değil ama evet uzantı var ve erkek bebek
Evet erkek görünüyor sağlıkla gelsin oğlusunYa teşekkür ederim şimdi net mi erkek olduğu peki
İnşallah çok teşekkür ederizEvet erkek görünüyor sağlıkla gelsin oğlusun