- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.381
Boyutsuz USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalarBana da yardımcı olur musunuz? Sanki belli gibi ama Ikra meyra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyutsuz USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalarBana da yardımcı olur musunuz? Sanki belli gibi ama Ikra meyra
Malesef 9 haftalık var onda da belli olmaz sanırımBoyutsuz USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar
OgrendinizmiBenimkini de tahminde bulunabilecek var mı 11. Hafta :))
Kızımız oluyorOgrendinizmi
Kız degilmi dogdumustur prensesikra meyra canim kesemize erkek gibi demistin ,13 haftalik olana dr erkek dedi sen kiz gibi demistin tam net cikmamis ama dün kontrolum vardi 18haftaligiz dr kız gibide diyebilirim dedi yine netlesmedi cinsiyetimiz son usg den belli olmuyor dimi ?
Erkek görünüyorIkra meyra merhaba canım 12+0 görüntümüz tahmin edermisin
Kaç haftalık 11 12 13 haftalar olmalı paylasin görüntüsu tipi kiz görünüyor@İkra Meyra yardım et banaEki Görüntüle 2754629
Nedir bu
Çok teşekkürler canım ilk kese de bile erkek demiştin nub a göre de 100/80 erkek dedin tahminin doğru çıktı
Ben teşekkür ederim anketi oyladigin içinÇok teşekkürler canım ilk kese de bile erkek demiştin nub a göre de 100/80 erkek dedin tahminin doğru çıktı
Tamam canım haftaya doktorda netleşecek yüzde 70 kız dedi bu hafta da. Haftaya oy veririmL Lavyer2012 sağlıkla gelsin minnos anketim burası canım.