- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 30
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.321
Tamamdir :)Olursa tekrar USG paylasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdir :)Olursa tekrar USG paylasin
Daha kesin değil ama en son öyle dediler oyladımWings06 sağlıkla gelsin prenses anketimide oylarsaniz sevinirim
Merhaba canım tahminini söyleyebilir misinWings06 sağlıkla gelsin prenses anketimide oylarsaniz sevinirim
Bende tutmadi cnm Bir kizim daha geliyor insCok tsk ederim Kesinlesince yazarim size:)
13 haftadami söyledi Dr 16-18 haftanizi bekleyin derimBende tutmadi cnm Bir kizim daha geliyor ins
Kız gibi sanki emin olamadım başka USG varsa paylaşın
Yok cnm kandan kiz oldugu cikti :) nipt test yaptirmistik ordan kesin olarak soyluyorlar13 haftadami söyledi Dr 16-18 haftanizi bekleyin derim
Ikra meyra bana yorum yapmazsan sevinirimMerhaba Ikra meyra 11 haftalık usg paylaşıyorum, tahminini alabilir miyim :)
Erkek görünüyorMerhaba Ikra meyra 11 haftalık usg paylaşıyorum, tahminini alabilir miyim :)
Kız gibiEki Görüntüle 2738220 merhaba Ikra meyra benim içinde tahmin edermisin simdiden teşekkür ederim 12. Hafta resmimiz.
Kız gibi sankiSlm güzel anneler bizimde bakabilirmisiniz 13 2 haftaligiz Ikra meyra lütfen