- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.401
Canım bana parelel gibi görünmüştü kaç gündür anlamaya çalışıyorum resim üzerinde tarif edebilir misin nasıl dik göründü sanaErkek görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bana parelel gibi görünmüştü kaç gündür anlamaya çalışıyorum resim üzerinde tarif edebilir misin nasıl dik göründü sanaErkek görünüyor
Popoya paralel değilCanım bana parelel gibi görünmüştü kaç gündür anlamaya çalışıyorum resim üzerinde tarif edebilir misin nasıl dik göründü sana
Aa Bende onu kordon sanıp şunu nub sandım
Değil.orasi popo uç tarafiAa Bende onu kordon sanıp şunu nub sandım
Sağlıkla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirimTahmin doğruydu canım 12 usg kız dedin 14 haftamda dr kıza benziyor dedi.. Sonradan kız olduğu kesinleşti :) teşekkür ederim
Teşekkürler canım :)Sağlıkla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirim
Evet kız görünüyorMerhaba benim usg görüntüm videodan o yüzden net olmayabilir tekrar gönderirim isterseniz. 12+0 doktor muhtemelen kız dedi. Şu beyaz görünen nub mı acaba? Bana da tahminde bulunur musunuz?
Teşekkür ederim öğrenince anketinize katılırımEvet kız görünüyor
kız mı bu minnoşIkra meyra ve mesajımı okuyan diğer kızlar,rica etsem bir tahminde bulunur musunuz :)
Ben de çok kız hissediyorum ama doktorumuz erkek dedi ,bir de sizin tahminlerinizi almak istedim :) siz benzettiniz mi?kız mı bu minnoş
dik olan göbek kordonu sanırım bnce nub paralelBen de çok kız hissediyorum ama doktorumuz erkek dedi ,bir de sizin tahminlerinizi almak istedim :) siz benzettiniz mi?
Ben de öyle görüyorum sanki ,ve hislerim aşırı derecede kız yönünde..ama doktor pipi çıkıntısı gördüğünü söyledi sizlerden duymak istedim birdedik olan göbek kordonu sanırım bnce nub paralel
Siz de bakıyor musunuz nub teorisiyle :)dik olan göbek kordonu sanırım bnce nub paralel
yok bn kendi minnoşun cinsiyetine meraktan arastırıyorumSiz de bakıyor musunuz nub teorisiyle :)
Erkek görünüyorIkra meyra ve mesajımı okuyan diğer kızlar,rica etsem bir tahminde bulunur musunuz :)
Kordon orda olmazdik olan göbek kordonu sanırım bnce nub paralel