- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.041
Cnm arkadaşımın bebeği için yorum yapmıştın bu gün öğrendi oğlu olacakmış sonuçta doktorlar bile yanılıyor teşekkür ederiz yorumladığın için :)Kız gibi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm arkadaşımın bebeği için yorum yapmıştın bu gün öğrendi oğlu olacakmış sonuçta doktorlar bile yanılıyor teşekkür ederiz yorumladığın için :)Kız gibi cnm
Siz ogrendinizmi sağlıkla gelsin arkadaşınızın bebeğiEvet cnm
OgrendinizmiBurda kac 11 haftalik olmasi lazim
Son üç gün kaldı benim randevum İçin o bizden küçük ama Türkiye ye geldi daha önce öğrendi :)Siz ogrendinizmi sağlıkla gelsin arkadaşınızın bebeği
Tabiki de oylarımCanm oglmmm sağlıkla geldin minnos anketi oylarsiniz kesinlestiginde ❤
Cnm bende öğrendim bu gün bir kuzum var birde oğlum olacak allah kısmet ederseSiz ogrendinizmi sağlıkla gelsin arkadaşınızın bebeği
Sağlıkla gelsin tahminim doğru dimi anketimi oylarsaniz sevinirimCnm bende öğrendim bu gün bir kuzum var birde oğlum olacak allah kısmet ederse
kese konumuna göre de zaten erkek demiştin bir usg de nubu kız gibi ama emin değilim paralel de değil dikte dedin görüntüsü erkek dedin en son USG de pipi var dedin evet doğru görmüşsün bu gün doktorda gösterdi :) Kızımda zaten doğru bilmiştin oylamıştım O zaman bizde tahminlerin doğru çıktı teşekkür ederiz teyzesi :)
Sağlıkla gelsin pasacankese konumuna göre de zaten erkek demiştin bir usg de nubu kız gibi ama emin değilim paralel de değil dikte dedin görüntüsü erkek dedin en son USG de pipi var dedin evet doğru görmüşsün bu gün doktorda gösterdi :) Kızımda zaten doğru bilmiştin oylamıştım O zaman bizde tahminlerin doğru çıktı teşekkür ederiz teyzesi :)
Net değil varsa 11 12 hafta paylaşın sanki sanki kız diyecem emin olamadımEki Görüntüle 2693607 Bana da tahminde bulunurmusunuz 13 haftalık burda
Başka resim yok maalesefNet değil varsa 11 12 hafta paylaşın sanki sanki kız diyecem emin olamadım