- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Hayırlı olan neyse o olsun sizin içinBanada erkek demiştiniz hatta baya net erkek demiştiniz kız diyince doktor şaşırmıştınız bnde çok şaşırmıştım tabi çünkü baya umutlanmıştım 2 kızım var doğal olarak değişik olsun istemiştim tabiki Rabbim in dediği olur ama hala erkek hissediyorum ayrıntılıda pozisyonu tersti cinsiyeti gözükmüyor demişti perinatolog ama 2 doktor kız gibi biride düşük kalitede bir cihazda kız demişti sonra rüyamda bebeğimin isminin koyulduğunu gördüm mavi nüfus kağıdında Ali arif yazıyordu bilemiyorum hala erkek hissediyorum pembe kıyafetleri almama rağmenaz kaldı sonucu görmeye herşey den önce Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
Çok teşekkür ederim, inşallah :)Saglıkla gelsin prensesiniz
Saglıkla gelsin prensesinizBana 12.hafta doktorum erkek demesine rağmen siz kız dediniz bu gün doktorda kesin olarak kız dedi
Merhaba,benim bebeğim için de yorumlarsanız sevinirimSlm arkadaşlar nub teorisi konumuzda yaptıgım tahminleri ankete tıklayın yuzdesini görelim
Rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallah .. ecmain
11 yada 12 hafta Nub usg nizi konumuza paylaşın
Merhaba,benim bebeğim için de yorumlarsanız sevinirim
İlk Kese usg vajinal ise kız karındansa erkek
Usg göremedimBana tahmin yokmuuuuu
Yukardaa düm akşam atmıştımmmUsg göremedim
Nub için 11 yada 12 olmalıTekrar yolladım
Eki Görüntüle 2558532
Aslında sata göre 10 dum ama 9+3 çıktı usgde.. çubuk şekli derken nasl yanii erkekmi sizce ..Nub için 11 yada 12 olmalı9+3 usg çabuk sekil almışa erkek derler bakalım sizde tutacakmı 11 yada 12 haftanızdaki usg farklıda olabilir
Evet bebek 9+3 cabuk gelişmişe erkek derler ama sizde tutarmı bilmiyorum siz yinede 11 yada 12 hafta usg paylaşınAslında sata göre 10 dum ama 9+3 çıktı usgde.. çubuk şekli derken nasl yanii erkekmi sizce ..
ay Allah beni napmasın emiEvet bebek 9+3 cabuk gelişmişe erkek derler ama sizde tutarmı bilmiyorum siz yinede 11 yada 12 hafta usg paylaşın
teşekkür ederimmmmEvet bebek 9+3 cabuk gelişmişe erkek derler ama sizde tutarmı bilmiyorum siz yinede 11 yada 12 hafta usg paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?