- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
Kız sanki ama nubu ne dik nede paralel poposu yukarı olduğu için etkilemiyorsa kız gibi gibi baska USG de paylaşınCnm arkadaşımın bebeğini yorumlarmısın Ikra meyra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sanki ama nubu ne dik nede paralel poposu yukarı olduğu için etkilemiyorsa kız gibi gibi baska USG de paylaşınCnm arkadaşımın bebeğini yorumlarmısın Ikra meyra
Net değil USG 11-12-13. Hafta olmalıEki Görüntüle 2668963 Merhaba, ben kız diye düşündüm ama sizce nedir?
Teşekkür ederim cnm haftaya tekrar gidecek yine atarım resim .Yorum için teşekkürler :) bu gün benimde randevum var :) :)Kız sanki ama nubu ne dik nede paralel poposu yukarı olduğu için etkilemiyorsa kız gibi gibi baska USG de paylaşın
Bu arada geçen kuzenimin bebeğini atmıştım kız sanki demiştin bu hafta öğrendi cinsiyeti doğru tahmin etmişsin cnm :)Kız sanki ama nubu ne dik nede paralel poposu yukarı olduğu için etkilemiyorsa kız gibi gibi baska USG de paylaşın
Teşekkür ederim paylaşırım inşallahErkek gibi yinede 12-13 hafta usgde paylasin
tmmdir canim paylastimRenkli olmayan USG paylaşın
Üstteki USG gibi olursa iyi olurtmmdir canim paylastim
Nubu kız gibi görüntüsü erkek gibi
Slm cnm nasılsın hamilesin yaaa saglikla kucağına alırsın inşallah kaç haftalık Minnoş küçük sanki 11 12 13 haftalar olmalı cnm
Kız gibi emin olamadım
Slm cnm nasılsın hamilesin yaş saglikla kucağına alırsın inşallah kaç haftalık Minnoş küçük sanki 11 12 13 haftalar olmalı cnm
Doktora kaldı ozaman :) bekliycez mecbur :)Nubu kız gibi görüntüsü erkek gibi
13 hafta olursa paylaş cnm net değil çok sevindim seni gördüğümeHadi hayırlısı artık
Tahminde bulunmadimi canımDoktora kaldı ozaman :) bekliycez mecbur :)
13 hafta olursa paylaş cnm net değil çok sevindim seni gördüğüme ❤
Yok cnm ya ben yurt dışındayım 20 haftalıkken söylüyorlar burda ondan çok sabırsızlanıyorumTahminde bulunmadimi canım
Başka USG varmı nub kız görünüyor ama emin olamadım ne dik nede paralel iniyor tam karşıya bakıyor cnmYok cnm ya ben yurt dışındayım 20 haftalıkken söylüyorlar burda ondan çok sabırsızlanıyorum