- Konu Sahibi Ikra meyra
Ikra meyra 12+4 canım 11 haftada net değil ama kız demiştin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor söyleniyor mu?Ikra meyra 12+4 canım 11 haftada net değil ama kız demiştin
Sorunuzu tam olarak anlayamadımDoktor söyleniyor mu?
Doktor bir tahminde bulunmuyor mu?Sorunuzu tam olarak anlayamadım
12. Haftada tahmin eden çok olmuyor. Benimki bi tahminde bulundu ama 16. Haftada netleşecek.Doktor bir tahminde bulunmuyor mu?
Sanki yine kız gibiIkra meyra 12+4 canım 11 haftada net değil ama kız demiştin
Doktorda kız gibi dedi sağ ol canım kesinleşince yazarım❤Sanki yine kız gibi
Kız sanki emin olmadım çok net değil usg varsa 11 yada 13 hafta usg olursa paylaşınSelam canlar, anlayan varsa bize de bakabilir mi acaba
Doktorda kız dedi zaten 11+5 de gıttım buna daha yeni canım :) obur ay gıderım bide. Teşekkür ederim tatlımKız sanki emin olmadım çok net değil usg varsa 11 yada 13 hafta usg olursa paylaşın
Nub olmaz bu haftalarda hayırlısıikra meyra canim kesemize erkek gibi demistin ,13 haftalik olana dr erkek dedi sen kiz gibi demistin tam net cikmamis ama dün kontrolum vardi 18haftaligiz dr kız gibide diyebilirim dedi yine netlesmedi cinsiyetimiz son usg den belli olmuyor dimi ?
Nub olmaz bu haftalarda hayırlısı
Havuç suyu için yada tüketin sakatalık ananas bunlarda su fazlaAynen canim hayirlisi bi bilgin var mi bilmiyorum dr su cok ic dedi bana Urfada yasiyorum inanilmaz sicak zaten cokta su iciyorum bebegin alani cok dar dedi su ic genislesin karnin dedi ,, sivisi mi az yani nasil artirabiilirim bilgin var mi?
Erkek gibi 12-13 hafta olursa tekrar usg paylaşınBenimkini de tahminde bulunabilecek var mı 11. Hafta :))
Teşekkürler 2 hafta sonra randevumuz var doktorun tahmini olursa burda resmî ve tahmini de paylaşıcamErkek gibi 12-13 hafta olursa tekrar usg paylaşın
Sadece resmi paylaşın tahminini yazmayın bakalım tutturacammıTeşekkürler 2 hafta sonra randevumuz var doktorun tahmini olursa burda resmî ve tahmini de paylaşıcam
Tamam anlaştıkSadece resmi paylaşın tahminini yazmayın bakalım tutturacammı