- Konu Sahibi Ikra meyra
Hımm anladım cnm ne çıkarsa bahtımıza ozaman :) sadece 8 haftalıkken var onda da belli olmaz heraldeBaşka USG varmı nub kız görünüyor ama emin olamadım ne dik nede paralel iniyor tam karşıya bakıyor cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm anladım cnm ne çıkarsa bahtımıza ozaman :) sadece 8 haftalıkken var onda da belli olmaz heraldeBaşka USG varmı nub kız görünüyor ama emin olamadım ne dik nede paralel iniyor tam karşıya bakıyor cnm
boyle sanirim ayy cok ugrastirdim hakkini helal etÜstteki USG gibi olursa iyi olur
Net değil USG 11 12 13 hafta olmalı varsa başka USG paylaşınIkra meyra bakar mısııın?
Kız sanki emin olamadımboyle sanirim ayy cok ugrastirdim hakkini helal et
Net değil ama sanki erkek gibi gibiAy ben de neden böle ultrason görüntüleri yok. Bundan anlaşılıyor mu lütfenn anlayan beri gelsin
11. Hafta bu. Bi daha 16. Haftada gitcem. Doktor yüzde 85 erkek dedi. Sizin ne diceğinizi merak ettim.Net değil USG 11 12 13 hafta olmalı varsa başka USG paylaşın
Kız sanki emin olamadım
Benim 7. Hafta ultrason kağıdımda var göndereyim mi onu daPinterest35 sağlıkla gelsin oğlunuz anketini oylarsaniz sevinirim
TabikiBenim 7. Hafta ultrason kağıdımda var göndereyim mi onu da
7.hafta karından çekilmiş bir ultrasonTabiki
Buna göre erkek7.hafta karından çekilmiş bir ultrason
Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallahBuna göre erkek
Merhaba bizimde bu var elimizde diğeri baş çevresi ölçümü yeterli mi tahmin için biz henüz öğrenemedikDolunay89 sağlıkla gelsin oğlusun anketimi oylarsaniz sevinirim
Erkek gibi nubu kafa şekli kız gibi 13 hafta olursa paylaşın teyit ederimBunlar o resmin kalanı ☺