- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
Sanki kız gibi olursa 12 -13 hafta tekrar USG paylasinMerhabalar. Lütfen benim usg lere de bakar misiniz rica etsem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki kız gibi olursa 12 -13 hafta tekrar USG paylasinMerhabalar. Lütfen benim usg lere de bakar misiniz rica etsem?
Tamam. Cok teşekkür ederim.Sanki kız gibi olursa 12 -13 hafta tekrar USG paylasin
tmm cnm oyluyorum hemen..❣dogru tahminin icin cok tesekkur ederim..balbebekk sağlıkla gelsin prenses anketini oylarsan sevinirim
Ikra meyra 12 hafta oldu doktor söylemedi cinsiyet bir daha gönderim dedim fotomuzu hakkını helal et
3 yorumunda erkek oldu 3 ayrı ultrason fotosunda bir kızım var hayırlısı olur inşallah doktor söylemedi cinsiyet bizim şubat grubunda herkese söylemiş doktorları bi ben öğrenemedim teşekkür ederim sağolErkek gibi
3 yorumunda erkek oldu 3 ayrı ultrason fotosunda bir kızım var hayırlısı olur inşallah doktor söylemedi cinsiyet bizim şubat grubunda herkese söylemiş doktorları bi ben öğrenemedim teşekkür ederim sağol
Erkek dediErkek gibi nubu kafa şekli kız gibi 13 hafta olursa paylaşın teyit ederim ❤
Bilmişim sağlıkla gelsin anketimide oylarsaniz sevinirimErkek dedi
Erkek gibi olursa 13 hafta USG tekrar paylaşın USG net değil emin olamadimMerhaba. 11+5 teyim. Yorumlar mısınız
12. Hafta ultrasonumuz bize de bakarmisinneverthemummy sağlıkla gelsin kizcen anketini oylarsaniz sevinirim
Sağol canım inşallah haftaya baska doktora da gideceğim ama iki doktor kız dedi artık ücüncü de desin diye bekliyorum. Hayırlısı olsun allah olmayanlara da versin, oyladım canımneverthemummy sağlıkla gelsin kizcen anketini oylarsaniz sevinirim
Kaç haftalık USG 11 12 13 hafta olmalı sanki kız gibi emin olamadım başka USG de paylasin12. Hafta ultrasonumuz bize de bakarmisin
Mesaj yazdığınız hemen sol alt köşede dosya ekle tıklayın ardından galeri yada dosyanızı tikkayin fotunuzu seçip cevapla tıklayınKızlar resim nerden ekleniyor ben bir türlü yapmadım
Yüklediğin uygulamadan girme googledan girip yükle yükleniyor o zamanKızlar resim nerden ekleniyor ben bir türlü yapmadım