- Konu Sahibi Ikra meyra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim yorumunuz icin dr %70 kız dedi.bende erkege benzetmistimNubu ne dik nede paralel emin olamadım ama sanki yapısı erkek gibi geldi bana
Önceki usg kaç haftalıktı kese arada tutmuyor cnm hayırlısı olsun sizin içinBu haftaya kadar erkek dedin canım nubda kız diyorsan kızdır ozaman nasip doktorda emin değilim ama kıza benziyor dedi 3. Kızımız gelecek bu durumda
Evet nub tam dik gelmedi ama şekli tipi erkek gibi geldi hayırlısı olsun cnmTesekkur ederim yorumunuz icin dr %70 kız dedi.bende erkege benzetmistim
Net değil usgler 11 12 13 haftalar usg paylaşınCanım çok merak ettim benim bebeyime'de tahmin yaparmisin ?
Cnm 11 haftalık bı tahmindemi yokNet değil usgler 11 12 13 haftalar usg paylaşın
Tahmin etsem dogru olmaz tahminin yanlış dersiniz 12-13 hafta olursa paylaşın şimdilik kız ama şimdilik emin olamadımCnm 11 haftalık bı tahmindemi yok
Ayyy cnmmm hadi inşallah iki oğlum var kız için deli oluyorum en son o var bayramdan sonra cinsiyet ogrencem hadi inşallah çok teşekkür ederimTahmin etsem dogru olmaz tahminin yanlış dersiniz 12-13 hafta olursa paylaşın şimdilik kız ama şimdilik emin olamadım
Ama emin değilim yazdım olursa 13 hafta paylaşın rabbim gönlünüze göre saglıkla nasip etsin inşallahAyyy cnmmm hadi inşallah iki oğlum var kız için deli oluyorum en son o var bayramdan sonra cinsiyet ogrencem hadi inşallah çok teşekkür ederim ❤
6 haftalık ters dimi usg buna göre karından bakıldı ise kız ben erkekmi demişimBiri 6+4 diğeri 9+2
Eki Görüntüle 2665393
Anlamak değilde arada tutmuyor en iyi 11 12 13 haftalar6 haftalık dan anliyormusunuz?
Bu çok zor değil mi???Anlamak değilde arada tutmuyor en iyi 11 12 13 haftalar
Evet ters hatta söyledim ona göre yorum yaptım demistin ve erkek demistin6 haftalık ters dimi usg buna göre karından bakıldı ise kız ben erkekmi demişim
Evet hatırladım cnm yolk sac saga yakın ama kese her zaman tutmaz inşallah erkek der dr daEvet ters hatta söyledim ona göre yorum yaptım demistin ve erkek demistin
Nubda kız zaten canim olsun nasip böyleymiş demekki, hayirli sağlıklı evlat olsun kız olsun 2 kızım var çok şükür 3 olsun nolcakEvet hatırladım cnm yolk sac saga yakın ama kese her zaman tutmaz inşallah erkek der dr da
Buna göre kız dediğim gibi 11 12 13 haftaları paylaşınBu çok zor değil mi???
Daha erken ama cnm değişir belki 12 haftada yanılan çok dr varNubda kız zaten canim olsun nasip böyleymiş demekki, hayirli sağlıklı evlat olsun kız olsun 2 kızım var çok şükür 3 olsun nolcak
O haftalara gelelimBuna göre kız dediğim gibi 11 12 13 haftaları paylaşın