- Konu Sahibi Ikra meyra
Doktora gidince mutlaka paylaşacağım bu ayın sonunda inşallah randevum :)11 12 13 haftaları paylaşın nub için istegim haftalar önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gidince mutlaka paylaşacağım bu ayın sonunda inşallah randevum :)11 12 13 haftaları paylaşın nub için istegim haftalar önemli
Cnm 11 12 13 hafta olmalı usg netdeğil eminde olamadım şimdilik erkek sanki tekrar usg bekliyorumTahmin yapabilir misin canım ?
Kız sanki başka usg varsa paylaşın emin olamadım12 haftalik cinsiyet nedir sizce :)
Bunlar küçük kese yani 7 haftada kız gibi görünüyor en iyi 11 12 13 haftalardırIkra meyra burda 9 haftalik
Bunlar küçük kese yani 7 haftada kız gibi görünüyor en iyi 11 12 13 haftalardır
Amiinn ,oyluyorum şimdiP Pelusyastik saglıkla gelsin ogluşunuz anketimi oylarsanız sevinirim
Nubu ne dik nede paralel emin olamadım ama sanki yapısı erkek gibi geldi bana
Pozisyonu değiştirmiyorsa hani popo yukarı dogru nubu çok dik gelmedi bana şimdilik kız ama emin değilim başka usg varmıIkra meyra Canım tahmin yaparmısın???
Bu haftaya kadar erkek dedin canım nubda kız diyorsan kızdır ozaman nasip doktorda emin değilim ama kıza benziyor dedi 3. Kızımız gelecek bu durumdaPozisyonu değiştirmiyorsa hani popo yukarı dogru nubu çok dik gelmedi bana şimdilik kız ama emin değilim başka usg varmı