- 4 Mart 2020
- 581
- 727
- Konu Sahibi Ikra meyra
Teşekkürler yorumunuz içinKız gibi görünüyor nubu tam net olmasada Azraemre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler yorumunuz içinKız gibi görünüyor nubu tam net olmasada Azraemre
dr demiş işte yazmayınki benim tahmin tutacakmı diyeMerhaba benimkini de bakabilir misiniz?Şimdiden teşekkür ederim Dr bana kız gibi dedi
Evet kız gibi görünüyor 13 hafta olursa tekrar paylaşınMerhaba benimkini de bakabilir misiniz?Şimdiden teşekkür ederim Dr bana kız gibi dedi
Evet uygunMerhabaaa 🖐🖐Benim enson 10+2 usg var sanırım erken o.Cuma kontrole gidicem 12+5 olmuş olacak. Kontrolden sonra yüklerim ben de nasipse daha uygun sanırım 12+5 tahmin için değil mi
Erkek gibiIkra meyra bize de bakabilir msn? Burda 12+5 olmasi gerekti ama 13+1 cikti. Onceki ultrasonlar yumurtalama gunume denk geliyordu sumde buyuk cikti anlamadim ki...
Gercekten nubu gozukuyor mu? Hadi inshallah Benim icin cok onemli. 3 kizim var ama doktor bunu da kiza benzetti ama kesin dgl dedi.Erkek gibi
Nubu tam görünmüyor ama kafa şeklinide erkek gibi yorumladım canım başka usg varsa paylaşırmısınGercekten nubu gozukuyor mu? Hadi inshallah Benim icin cok onemli. 3 kizim var ama doktor bunu da kiza benzetti ama kesin dgl dedi.
Baskada yok canim sadece bunu verdi. Evet kafa sekili bende erkege benzetiyorum. Inshallah dedigin gibi olur. kafa sekli be kadar tutar acabaNubu tam görünmüyor ama kafa şeklinide erkek gibi yorumladım canım başka usg varsa paylaşırmısın
11 12 13 haftaları paylaşın nub için istegim haftalar önemliKızımda tahmininiz doğru çıkmıştı :) ikinci hamileliğim tekrar sordum ama henüz küçük keseye göre bir tahminde bulundunuz bakalım Buda doğru çıkacak mı :)
Nubu çok net değil 12-13 haftayıda paylaşın şimdilik kız sankiIkra meyra canım bana da bakabilir misin 11+0 bana sanki kız gibi geldi
Tamam canım teşekür ederimmNubu çok net değil 12-13 haftayıda paylaşın şimdilik kız sanki
Aynen net değil sanki kız gibi gbi emin olamadımEki Görüntüle 2660381 Eki Görüntüle 2660382
12+3 şuan. Bu seferki usg ler net çıkmadı maalesef ama yine bakabilir misiniz ? Biri usg çıktısı biri ekrandan foto çekimi.
Evet görünce ben de üzüldüm bu net değil diye 10. Haftadaki netti onun gibi olsa daha güxel olurdu nasip . İnşallah önce sağlıklı olsun ama tahmininiz tutar umarımAynen net değil sanki kız gibi gbi emin olamadım