- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
O olmazsanolmaz saglıka gelsin kızçen anketimi oylarsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok net değil canım bir tahmin edicem olursam kız sanki emin degilim ama başka usg varmıikra meyra biz tahmin icin haziriz canim minnagim 13+3 doktorumuz kesin olmamakla birlikte bi tahminde bulundu
Çok net değil canım bir tahmin edicem olursam kız sanki emin degilim ama başka usg varmı
Yani hiç net değil usg ama yinede belli olmaz daha erken dr kesin dediği zamanı bekleBaska usg yok canim doktor erkege benziyor gibi dedi kesin bisey demedi,, aslinda bacak arasini gosteren bi ani vardi dr onu yakalayamamis cekerken kese tahminin tuttu ozaman erkek demistin
Yani hiç net değil usg ama yinede belli olmaz daha erken dr kesin dediği zamanı bekle
Kesinlesince oylarım:)) tesekkur ederiz..
Benim nuba gore kiz gozukuyor ama dr.um %birmilyon erkek dedi ki hatta cevremde karin seklimden kiz diyor. Idaaya girdik doktorla eger o yanlis gorduyse dogumda kiz olursa 1 sene bebek hastane masrafi ondan erkek olursa ona maket yat alcamSlm arkadaşlar nub teorisi konumuzda yaptıgım tahminleri ankete tıklayın yuzdesini görelim
Rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallah .. ecmain
Lütfen tahminde bulunduğum kişiler anketi oylasın teşekkur ederim
11 yada 12 yada 13 hafta Nub usg nizi konumuza paylaşın
Eki Görüntüle 2604574
Slm hanımlar usg net değil tekrar usg istiyorsam ve siz usg paylaşmadıysanız anketime dahil olmasanız sevinirim bundan sonra net olmayan usg lere tahmin etmicem artı 11 yada 12 olmayan usg lerede yorum yapmayacam tekrar paylaşın diyorum paylaşım olmadan anketimi oyluyorsunuz lütfen yazımı dikkate alın
Merhabalar bana da yorum yaparmısınız lütfen
Size tahmin ettimmi varsa 11 12 13 hafta paylaşınBenim nuba gore kiz gozukuyor ama dr.um %birmilyon erkek dedi ki hatta cevremde karin seklimden kiz diyor. Idaaya girdik doktorla eger o yanlis gorduyse dogumda kiz olursa 1 sene bebek hastane masrafi ondan erkek olursa ona maket yat alcam
Size tahmin ettimmi varsa 11 12 13 hafta paylaşın
Erkek gibi sanki 13 hafta usg de paylaşınMerhaba 11+0 günlük usg yorum yapabilir misiniz
Doktorumuz kıza benzetti bakalım hayırlısı öğrenince pylaşırım☺ Birkaç usg daha var onları da ekliyorumErkek gibi sanki 13 hafta usg de paylaşın
Net değil 12-13 hafta olursa paylaşınDoktorumuz kıza benzetti bakalım hayırlısı öğrenince pylaşırım☺ Birkaç usg daha var onları da ekliyorum
Kız sanki emin olamadım başka usg de paylaşınBanada tahmin yapabilirmisiniz 12 haftalık