- 2 Aralık 2015
- 228
- 184
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
tamam canimEvet oyle yapın bana söylemeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canimEvet oyle yapın bana söylemeyin
Erkek gibi12+ 4 bakarmısın Ikra meyra
Doktorda erkek dedi bakalım hayırlısıErkek gibi
Aynı tahmin etmişiz saglıkla gelsin minnoş anketimi oylarsanız sevinirimDoktorda erkek dedi bakalım hayırlısı ❤
Kaç haftalık net değil cnm puslu olmuş resimIkra meyra Eki Görüntüle 2649669 Eki Görüntüle 2649670 merhaba bi arkadasimin resimlerini aticam tahmin edermisinkz.
11 hafta 4 gunluk dedi videodan alinti yapmis elinde baska resim yok coknmerak ediyo 2 kizi var bu 3. Degisik olsun istiyoKaç haftalık net değil cnm puslu olmuş resim
Erkek gibi ama emin olamadım o neden usg istedim 13 hafta olursa paylaşın emin olmak istiyorum çünki net değil11 hafta 4 gunluk dedi videodan alinti yapmis elinde baska resim yok coknmerak ediyo 2 kizi var bu 3. Degisik olsun istiyo
Tamam bilgilendiricem tesekkur ederimErkek gibi ama emin olamadım o neden usg istedim 13 hafta olursa paylaşın emin olmak istiyorum çünki net değil
Hiç net değil usg siyah usg olsa daha net olurdu 11 12 13 hafta usg olmalı
merhaba cinsiyetimiz erkekmişErkek gibi 13 haftada olursa yada başka usg varsa paylaşın
Saglıkla gelsinmerhaba cinsiyetimiz erkekmiş ☺
12 haftalik burda renksizi yakalayamadim o yuzdenHiç net değil usg siyah usg olsa daha net olurdu 11 12 13 hafta usg olmalı
Oyladım
saglıkla gelsin prenses dönüş için teşekkurlerOyladım